Şimdi Ara

Sorun Hocada Kadro İyi Değil Yalanını Bırakın Artık !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler olayı hiç uzatmayacağım.Herkes tarafsız olsun.İyi bir,

    Mehmet Ekici , Benzia , Valbuena , Soldado , Ozan Tufan

    bu ülkede hangi takımda oynamaz.Bana söyleyinya.Bu adamlar bizde yedekya.Valbuena bize gelmeden önce 120 dakika Beşiktaş karşısında şov yaptı herkes ağzı açık izlemedimi.Benzia 2 haftadır yedek iyi bir Benzia Belhandanın olduğu yerde yürüyerek oynar.Ozan Tufanı Şenol , Terim hepsi istiyor.

    Yani şunu demek istiyorum.Sen elinde böyle adamları oynatmıyorsan veya dahada kötüsü oynatamıyorsan hocayım diye geçinmeyeceksin.Kafası çalışan adam böyle yetenkliler varken gidipte orta sahada Jailson Reyes kanatta Elif forvette Frey gibi belkide hayatımda gördüğüm en yeteneksiz topu sanki bomba gibi gören topçuyla oynamaz.

    Daha açıklayıcı örnekler veriyim.Bakın Real Madrid , Bayern ve Barcelona.Dünyanın herkes tarafından en büyük 10 kulübünden gösterilen takımlar bile ne halde.Real Madrid 4 maçtır gol atamıyor , Bayern kendi sahasında 3 yiyor gol bile atamıyor.Barcelona 4 maçtır kazanamıyor.

    Demekki elinde Messiler , Bale gibi yıldızı , Lewandowski gibi golcüsü olan takımlar bile kötü hocayla bu hallere düşebiliyormuş.

    Son söze gelirsek eğer ben açık konuşuyum kadromuz kötü Cocu ne yapsın gibi taraftarımızın yorumlarını gördükçe inanın çıldırıyorum.

    Çok net hatırlıyorum Ersun fenere geldi röportaj yaptılar adamla.Sorular hep aynı tarz takım bir sezon önce sadece 61 puan topladığı için bu kadro şampiyonluğa yetermi tarzında sorular geldi hep.Adamın söylediği ise bu oyuncu grubunun sadece doğru oyunu oynaması lazım kalitesi yeterli dedi.İlk hafta yenildi gitti yine Şampiyon olacaz dedi filmin sonrasını biliyorsunuz zaten.

    Kısacası dostlar kadro kötü vs değil unutmayınki Premier Ligde değiliz.Türkiye Ligi için bu kadro doğru hocayla yeterde artarda.

    Bu takım ne zaman çift ön libero lanetine bulaştı , yetenekli topçular bomba gibi görüldü o zaman çöküşe geçtik.







  • aha. ozan tufan dedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: samplus

    aha. ozan tufan dedi.
    O kadar yazığımdan nasıl bunu çıkardınız.Hoca dediğin adamın elindeki yetenekli futbolcuları kullanmayı bilmesi lazım demişim Türkiyeden hatta Avrupadan örnekler vermişim ve siz oradan cımbızla çeker gibi Ozan Tufanı çekmişsiniz.Ne diyimki böyle devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Segefendi

    O kadar yazığımdan nasıl bunu çıkardınız.Hoca dediğin adamın elindeki yetenekli futbolcuları kullanmayı bilmesi lazım demişim Türkiyeden hatta Avrupadan örnekler vermişim ve siz oradan cımbızla çeker gibi Ozan Tufanı çekmişsiniz.Ne diyimki böyle devam edin.

    Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/transfer-gereksizligi--47415706

    7 yıl önce yazdıklarının aynısını yazmışım. Aynı şeyleri düşünüyoruz fakat ozan tufan dendi mi orada duracaksın. Adam mental olarak bir kere büyük takım oyuncusu değil. PES te iş yapar. yuvarlarsın önüne 2 adım atıp ceza sahasına girmeden vurursun genelde gol olur ama reelde iş yapmaz bu adam. Kontra atak futbolu oynayan takımlar için iyi, ama biz de zor dostum.




  • Deplasmanda napıyorsan yap ama sen kadıköyde yetenekli ayaklarla oynamak zorundasın. Benzia oturuyor frey oynuyor olacak iş değil. Koşuyorsa benzia da koşuyor sert oynuyorsa benzia da oynuyor. Ne yani cocuya bakarsak ceza sahasına girmiyor o zaman silelim benziayı. Ya kardeşim senin elindeki oyunculardan verim almak için buna göre çözüm üretmen gerek iş tanımın ya. Madem 442ye döndün o zaman sola ayewi sağa barışı koy forvette benzia slimani oynat. Arkasına da eljif jailson koy. Ben anlamıyorum arkadaş asıl mevkisi sol kanat dururken ayew niye sağda ısrar ediliyor böyle? Sola ayewi sağa barışı atarım islayla hasana orta açtırıp otuz ortadan üçünde isabet yakalayacağıma ayewle barışa açtırıp altısından isabet yakalarım. Ayewin iç forvet oynayacak ne hızı ne de yeterli sağ ayağı var. Eskiden hızı fena değildi oynuyordu adam bitmiş. En azından sol ayağı fena değil orta açsın bir şey yapsın. Topu sol ayağına alana kadar bütün defans yerleşiyor ortalar yalan oluyor.



    Takıntılı adam hoca olmasın bu kulüpte artık. Psikolojik test falan yapsınlar. Ön libero takıntılı, yeteneksiz oyuncu takıntılı gitti ters ayak takıntılı geldi. Bu da stoperi ön libero oynatıyor gerçi oyuna giren topalı gördük taraftar ıslıkladı etti ama ondan iyi iş çıkardı reyes yine. Maçtan önce söven çoktu hadi yine iyisin cocu o konuda haklı çıktın.


    Bu kadro ise gayet iyi. Bekler (bu aralar onların form durumu da fena değil), Skrtelin yedeksiz olması ve kanatlardaki rotasyon kıtlığı dışında kağıt üstünde aksayan bir noktası yok bu kadronun. Genç yeteneğine kadar geniş bir kadro. Vitor zamanında bile o kadar harcamaya rağmen ortasahanın ortasında oynatacak bir tane adam yoktu.


    4 haziran günü şu kadroyu önüme koyup ne düşünüyorsun deseler iyi kadroymuş; Eljif ile ekicinin sakatlığı cezası olur bir adet teknik ortasaha, mümkünse skrtelden iyi olmazsa o ayarda bir stoper, sol bek ve olursa kreması sağ bek isterim başka transfere gerek yok derdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 8 Ekim 2018; 6:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acaba bu Ersun fetişisti Ersun'u hangi satırda yazdı diye kontrol edeyim dedim biraz arkalarda kalmış hiç yakıştıramadım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozan Tufan düşmanları gelir şimdi yazma böyle.



    Ozan > Jailson + Topal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet ekici övmek gerçekten ilginç bir kafa.

    Bıkmadınız sakat koşmayan adam sevmekten.Bu modelin aynısı moruq Rvp bi oynasa of dağıtıcaz da hoca oynatmıyor salak hoca işte.Oynayınca da abi yanındakiler kötü Rvpye top gelmiyor top.Mehmet Ekici oynayınca da Ayew araya koşmuyor dersiniz.

    Bi bitmediniz be birader.Salın artık şu takımı.Nerde Volkan Şen Rvp Ekici aptal saptal oyuncu varsa hayransınız.
  • Yav beyler ben ne anlatıyorum siz ne cevaplar yazıyorsunuz.Ben burada Ersunumu övmüşüm , Mehmet Ekiciyimi övmüşüm.

    Şu cevaplardan sonra birkez daha anladımki bizim taraftarımız cidden çok büyük takıntıları olan taraftar grubu.

    Ben demişimki hoca dediğin elindeki yetenekleri adamlardan verim almak için elinden geleni yapar @maşık çıkmış demişki Mehmet Ekiciyi övmek gerçekten ilginç bir kafa.

    Benzer şeyleride Ersunu tutmuşum gibi @Tanrıkut Mete Han yazmış.

    Beyler belki alışkın olmayabilirsiniz ama benim tüm yazılarımı okuyabilirsiniz hiçbir zaman adamcı değil Fenerbahçenin gelişimi için tarafsız yorumlar yazdım.

    Son noktayı koymak gerekirse eğer elimizdeki yetenekli adamlardan yararlanılmalı.Hoca dediğin elindekinden en iyisini alır.Fatih Terim boşuna Fatih Terim olmadı.Adam gitti Donktan forvet yaptı maçı kopardı.

    Siz hala mantık çerçevesinde yazdığım yazıdan Mehmet Ekici , Ersun Yanal gibi anlamlar çıkarıp asıl anlatmak istediğimi anlamamaya devam edin.Çünkü kalıplarınız var ve bu kalıpları yıkamıyorsunuz.




  • Benzia yı çık ordaki hiçbir adamdan hayır gelmez artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O isimlere bakimca bende hocada sorun diyorum ama oynadiklarina bakinca sifir adamlar. Td oyuncuyu kazanmasini bilmeli ama 34 yasinda valbu 25 lerini asmis diger adamlar bu adamlarin iyi oynamak icin td ye ihtiyaci bence olmamali cogu kendi ahmakliklari bilemiyorum bu konuda aklimi net bir yere koyamiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşın golcüsü yok, cenk tosun geçen sene gitmiş, negredo gitmiş, larin çöp , wagner love bildiğiniz gibi. 15 gol atmış.Galatasaray dan gomis gitmiş golcüsü yok eren derdiyok golcü sayılmaz, 16 gol atmış. Bizdeki golcüler soldado, slimani, frey, ayew , 8 haftada 6 gol atmışız 10 gol yemişiz. Yani mesele kadro meselesi değil, Teknik direktör meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kem bir örneğin üzerinden gidiyoruz.

    Oynayanların hali ortada.Oynamayanların da hali ortada Mehmet EKici bir tane örnek sadece sen o bir örneğe takılıyorsun.

    Bu takımın kadro kalitesinin içine yıllardır sistematik bir şekilde edildi.Nerde boş beleş adam var takıma dolduruldu.

    Bugün Skrteli övüyoruz en iyi oyuncumuz diyoruz ama Şampiyonlar ligine gitsek Skrteli de gömerler sahaya.Lig için iyi uefa için iş görür bir adam.

    Mehmet Topal bu sezon 3 büyüklerdeki en çok pas hatası yapan orta sahaymış.Böyle rezalet bir takım haine geldik.Kadro leş atıyor.Şenol güneş verim alışıyla ünlüdür o bile adam edemez bunları.

    Yavaş yavaş kalite toplanacak bir nada düzelmez kadro kalitesi.Slimani Ayew gibi adamlar alındı ki diğerlerine örnek olsunlar takıma özgüven versinler diye.Güzel bir harman oldu gençler yaşlılar.

    Eljif uzun yıllar orta sahamız olur.Barış kanatta oynar yıllarca.Jailson dikiş tutarsa o da oturur.Frey yyılarca ikinci üçüncü forvet olarak kalır takım da.Uzun boyu ile farklı taktik anlayışlar için iş yapabilir.Böyle böyle düzelteceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 18 Ekim 2018; 20:27:53 >




  • Cocu zaten hoca değil, PSV o yokken de çatur çutur gidiyor. Kadro mükemmel diyemeyiz ama bundan çok daha iyi olabilir. Cocu'yu saha kenarında izle zaten, taraftar gibi. sanki daha ülkeye takıma bile yabancı. Taktik zaten yok ama teknik direktör dediğin yeri gelecek bağıracak futbolcuya. Gaza getirecek, ama daha kendisi inanmamış ki. Olayı anlayamamış, şaşkın şankın izliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.