bilgisayara yeni format çektim format çekme nedenim başlat çubuğunun açılmaması bilgisayarda yüklü olan sorunsuz olan driverlerin yüklü değilmiş gibi gözükmesi.bilgisayarda herhangi bir kopyala yapıştır işlemi yapılamamsı ve bilgisayarın aşırı geç açılıp aşırı geç işlem yapması.
formattan sonra usb modem kullanıyorum sorunsuz şekilde çalışıyordu ama 1 gün sonra tıladığımda driverlerini tekrar kurmamı istedi hiçbir şekiilde nete bağlanamdım.bilgisayar açılışında koyala yapuştır işlemlerinde şuan için herhangi bir sorun yok. Ama herhangi bir programa tıkladığım zaman örnek(firefox veya bilgisayarım-belgelerim) vs mause işlem yapmış gibi gözüküyor ama dediğim gibi programlar belgelerim bilgisayarım vs açılmıyor bir türlü avira-spybootoutpostun içindeki spy tarayıcısı ve(Fixwelch-fixblast-fxsasser) ile taratım temiz çıktı.sorun virüs mü anlayamadım.yardımcı olursanız sevinirim.sorun hdd den mi yoksa virüs mü_?
evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum 2 gündür bu sorunla uğraşıyorum
HijackThis 2.0.2 kur bak bakalım neler var pc de..
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 23:50:15, on 12.03.2009 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal
Kolay gelsin öncelikle kardeşimin pc de olan şeyin aynısı başlat çubugu falan ilk format attıktan sonra herşey normal 1 veya 2 gün sonra başlat cubugu ondan sonra media player tıklıyorum gelir gibi oluyor açılmıyor böyle olunca ben tekrar kurtarma modunda yüklüyorum 2 gün 3 gün gidiyor neyse böyle 10 kere felan yaptım 1 ,2 ay böyle kullandım ,sonra artık 160 gb harddisk aldım şimdi çatır çatır çalışıyor, iyi geceler...
quote:
Orjinalden alıntı: e-baki
Kolay gelsin öncelikle kardeşimin pc de olan şeyin aynısı başlat çubugu falan ilk format attıktan sonra herşey normal 1 veya 2 gün sonra başlat cubugu ondan sonra media player tıklıyorum gelir gibi oluyor açılmıyor böyle olunca ben tekrar kurtarma modunda yüklüyorum 2 gün 3 gün gidiyor neyse böyle 10 kere felan yaptım 1 ,2 ay böyle kullandım ,sonra artık 160 gb harddisk aldım şimdi çatır çatır çalışıyor, iyi geceler...
verdiğin bilgi için teşekkür ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme