Şimdi Ara

Sorun ekran kartında mı power da mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce sipariş ettiiğim 5970 ekran kartım bugün elime ulaştı. Daha önceden olan 7850 yi çıkardım ve yeni aldığım kartı taktım. Takarken ekran kartının bir 6 pinli birde 9 8 pinli çıkışı olduğunu gördüm. Satıcı 8 pinliyi 6 pinliye çevirebileceğim bir dönüştürücü de yollamış. dönüştürürken 2 tane daha 6 pinli girişim oldu yani toplamda 3x6 pinli oldu ekran kartı.Benim power da(HP-500-A125) iki tane 6 pinli çıkışım bulunmakta. Bende ikisine benim powerdan geleni taktım kalan öbürüne 6 pinliye molex e dönüştüren bir dönüştürücü ile power dan gelen molexi taktım. Çalıştırdığımda ekran kartı fanı full hızda çalışarak çalıştı ama ekrana herhangi bir şey gelmedi.

Daha sonra taktığım pinlerin yerini değiştirdiğimde bu sefer ekran kartı biraz daha yavaş çalıştı ama ekrana bir uyarı geldi ve dıt dıt diye sürekli ses çıkardı.

Daha sonra 8 pini direk molexe çeviren bir dönüştürücü aldım ama bu sefer 8 pinlik kısmı tam girmedi yani tık sesi gelmedi yine de denedim en başta olduğu gibi fan hızlı döndü ama ekrana hiç bir şey gelmedi.

Ne yapacağım şaşırmış durumdayım . Arkadaşta 750 wattlık power var yarın onda deneyeceğim ama benim kablolarda mı bir sıkıntı var .

Çünkü bende bir tane daha 300 wattlık bir power var 500 wattlığa ekledim ama yine çalıştıramadım. Uyarı verdi.

uyarı videosu :http://www.youtube.com/...LZe_H8&feature=youtu.be

YARDIM EDİN SIKINTI NEREDE ? EĞER GÜÇ KAYNAĞI YETMİYORSA İKİ POWERLA BİR SİSTEMEİ ÇALIŞTIRAMAZ MIYIM ? ADD2PSU YOLU İLE .

• sitesinde ekran kartın için 650 w onerıyor buyuk ıhtımal power yetersız oncelıkle 650 w veya uzerı bır psu ıle deneyın sorun çözulur

http://www.amd.com/tr/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-5000/hd-5970/Pages/ati-radeon-hd-5970-overview.aspx#3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.