Şimdi Ara

Sorun Ekran Kartı mı Psu mu anlamadım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar benim pc nin ekran kartı bozuldu onun yerine bilgisayarcı geforce 9500gt taktı ama pes 2012 de tekken 3 de oyunu bikaç dakika oynatıp ekran kararıyor ve pc kendine reset atıyordu. 9500gt yi garantiye gönderdik onun yerine geçici 512 mb 4670 taktık sorunsuz çalıştı oyunlar. 9500gt garantiden döndü birşeyi yok dediler ama yine aynı sorun oldu. Bende sitede konu açıp sordum senin psu yetersizdir dediler bende everest 280w vardı yeni psu aldım high power 500w taktım malesef yine aynı sorun. Sizce ne yapmalıyım deliricem bi türlü olmuyor

sistemimde bu:

Windows XP, SP3
    İntel Core2 Duo CPU
    E8200 @2.66GHz
    2.67GHz, 3 GB RAM

• acil yardım edin lütfen
  • anakarıtın nedır ?
  • mavı ekran hatası alıyormusun ?
  • benım tahmınım ekran kartının sıstemde uyusmazlıgı var anakartla .. ondan dolayı yapıyordur .. anakartının modelınıde yazarzan belkı konu hakkında net bılgı bulurum ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

anakarıtın nedır ?

asus P5K SE
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

mavı ekran hatası alıyormusun ?

hayır oyun başlıyor bi kaç dakika sonra ekranın görüntü gidiyor ve pc kendine reset atıyor ve ya donuyor hiçbişey işe yaramıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ustat sorun ekran kartı muhtemelen.. madem bılgısyarcı taktı kartı aynı karttan takıp bılgısayarcının yanında calıstır yıne aynısı olursa senın sıstemın o kartla uyusmuyor demek .. farklı bır gt 9500 sorunsuz calısırsa sendekı arızalı demek .. zaten baska ekran kartıyla sorunsuz oynamıssın oyunları .. kartı degıstırmeden sorunu cozmen zor gıbı duruyor ..
  • madem ekran kartını değiştir diyorsunuz pes2012'yi çalıştıracak 100 tl civarı bir ekran kartı önerirmisiniz?
  • önerilerinizi bekliyorum???
  • Ekran kartinizin markasi nedir? Karta saglam demisler bana da gigabyte anakart saglam dedi anakart arizali cikti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Ekran kartinizin markasi nedir? Karta saglam demisler bana da gigabyte anakart saglam dedi anakart arizali cikti.

asus en9500gt markası

benim anlamadığım oyun oynamazsam ekran kartı düzgün çalışıyor hiçbir sorunu yok fakat oyunlara girince başlıyor pc reset atmaya
  • ayrıca ekran kartı tamiri yapan yer varmı bildiğiniz ? yaptırsam çok mu pahalı olur ? bi ekran katı parasına yakın alıcaklarsa yenisini alırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdr87 -- 18 Şubat 2012; 13:07:51 >
  • quote:

Ekran kartinizin markasi nedir? Karta saglam demisler bana da gigabyte anakart saglam dedi anakart arizali cikti.

arkadasın dedıgı gıbı servıs yanıltıyorsa sızı ısın rengı degısır .. hemen karar vermeyın bence .yukarıda dedgıım gıbı o bılgısayrcının yanında deneyın aynı model farklı bır kartı .. emın olun en azından ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr87

ayrıca ekran kartı tamiri yapan yer varmı bildiğiniz ? yaptırsam çok mu pahalı olur ? bi ekran katı parasına yakın alıcaklarsa yenisini alırım daha iyi.

ekran kartı tamiri yapan cok az sayıda yer vardır onlarda en fazla ekran kartının chipini değiştirir.
    fazla birşey yapmakta mümkün değil çalıştığım bir kaç firma var fakat onlarda ekran kartı tamiri yapmıyor.
    sana tavsiyem bir kere fırınlama yap kartı güzel ve sorunsuz bir şekilde topla chipset e termal macunu sür buda bir çözüm yolu hiç birşey kaybetmezsin.
    fırınlamadan sonra tekrar ekran kartın calışacaktır. Ya çalışmazsa diye korkma
  • quote:

quote:

asus en9500gt markası

benim anlamadığım oyun oynamazsam ekran kartı düzgün çalışıyor hiçbir sorunu yok fakat oyunlara girince başlıyor pc reset atmaya

Cizgiye gonderdiniz mi?
  • masaüstünde gezerken zaten ekran kartı belli bir kısımda güç çeker ve sıcaklığı belli derecede olur.Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir,oyuna girdiğinde restart atmadan önce sıcaklık değerlerine bak ekran kartının, bunun yanında kuzey köprüsününde sıcaklık derecesine bir gözat derim.
  • quote:

quote:

quote:

asus en9500gt markası

Cizgiye gonderdiniz mi?

hayır daha hiçbir yere göndermedim.biraz araştırdım kazal bilişim diye bir yer buldum ama ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: acbold

masaüstünde gezerken zaten ekran kartı belli bir kısımda güç çeker ve sıcaklığı belli derecede olur.Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir,oyuna girdiğinde restart atmadan önce sıcaklık değerlerine bak ekran kartının, bunun yanında kuzey köprüsününde sıcaklık derecesine bir gözat derim.

sıcaklık değerleri normal. Fakat oyuna girdiğimde cpu kullanımı %100 oluyor sizce bu normal mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acbold

masaüstünde gezerken zaten ekran kartı belli bir kısımda güç çeker ve sıcaklığı belli derecede olur.Sıcaklıktan kaynaklanıyor olabilir,oyuna girdiğinde restart atmadan önce sıcaklık değerlerine bak ekran kartının, bunun yanında kuzey köprüsününde sıcaklık derecesine bir gözat derim.

sıcaklık değerleri normal. Fakat oyuna girdiğimde cpu kullanımı %100 oluyor sizce bu normal mi?

CPU Load olduğunu söylüyorsunuz. anvir task manager gibi bir program kurup oyuna girince hdd load oluyormu bunada bakın, Disk load oluncada belli hatalar verip restart atma olabiliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.