Şimdi Ara

Sorun Çözüldü - Anakart ekran kartı tanınması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim masaüstü bilgisayarımın özellikleri;

Asus M2A-VM anakart
    AMD Athlon X2 3800+ 64bit 2Ghz
    2 Gb ram

ben bu sisteme Sapphire 512 Mb HD 4830 256 bit ekran kartı takıyorum. Bilgisayarı açtığımda Windows başlatılıyor ekranında takılıyor. devam etmiyor.

Benim mevcutta onboard x1250 ekran kartı var. onunla sorunsuz ama bu ekran kartını taktığımda bu sorunu veriyor.

Bilenler yardım edebilirse sevinirim. Ne ayar yapılması gerektiğini ben bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ptnsyl -- 24 Mayıs 2013; 0:07:23 >

• 4830'u çıkarıp onboard takılıyken onboard'un sürücüleri kaldırıp dene belki sürücü ile kart çakışması olabilir.
  • Bilgisayara format atıp hd 4830 u takarak yeni işletim sistemi yüklemeyi denedim aynı hatayı verdi. şimdi önerinizi deneyeceğim.
  • Belki unutmuş olabilirsin. 4830u taktıktan sonra biosdan onboard olanı devre dışı bırakıyorsundur umarım.
  • onboard u nasıl devre dışı bırakabilirim. açıkcası bios u hiç bilmiyorum.
  • aaaaa işte şimdi yakalandın bence

Anakartın tam modelini belirtirsen buluruz

Pardon belirtmişsin. Biraz bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathness666 -- 12 Mayıs 2013; 19:40:12 >
  • ya inşallah sorunu çözeriz çok can sıkıcı bi durum. çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://img89.imageshack.us/img89/986/g71095copierjm8.jpg

böyle bişey olması lazım. Kasanın açma tuşuna bastıktan sonra klavyeden DELETE tuğuna sürekli bascaksın (basılı tutmicaksın) sonra karşına bios ekranı gelcek ordan. Internal Graphics Mode Select gibi bişey olacak. Oraya gelip Disable yapcaksın.
  • tamam şimdi kapatıp deniyorum. çok sağol
  • benim biosun görüntüsü biraz farklı Advanced bölümüne girdiğimde North Bridge bölümü yok. diğer bölümlere girdiğimde de Internal graphic seçeneği yok. biraz ilginç bir bios sanırım. onboard lan var onboard audio var. onborad video veya onborad graphic yok.
  • Vardır vardır iyi bak onboard grafiği olupta boisda olmama ihtimali milyonda 1
  • biosu çözmeye çalışıyorum. Power bölümünde PCI bölümü disable dı onu enable yaptım denedim gene olmadı.

görüntünün orda tıkanmasının sebebi nedir? uyumsuzluk mu var? normalde onboardlarda yeni kart takılınca otomatik olarak kendi kapanıomuş.

siz ne dersiniz?
  • Onboard kartı kapamasına gerek yok, PCI-E portunda kart takılıysa önceliği ona verir zaten...
  • aynı sorun dün başımıza geldi güç kaynagını değiştirince sorun halloldu ne iş bizde anlamadık doğrusu.
    windows açılacakken tam orda kalıyodu güç kaynagı gitmiş sanırım değiştirince düzeldi direk.
  • ben de güç kaynağımı 280watt dan 450watt a çıkardım ama olmadı.
  • Bios güncellemesi yaptım. Ekran kartını kendisi otomatik tanıdı. yardım eden arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.