Şimdi Ara

Sorun : Cepteteb iadesi Xbox kampanyası - İade alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu konsol üzerinden aldım ama microsoft mağazasının kampanyaya dahil olmadığını söylemişler.

bu nasıl bir saçmalık bilgisi olan var mı acaba?Sorun : Cepteteb iadesi Xbox kampanyası - İade alamıyorumSorun : Cepteteb iadesi Xbox kampanyası - İade alamıyorum

xbox one gt : sawolverine35 phenom II X4 955 - Powercolor hd6870 - 6gb 1333 cl7 - W7 64 Bit Chivalry: Medieval Warfare * Black OPS 2 * Modern Warfare 3 * Battlefield 3 * Bad Company 2 * Left 4 Dead 2 * Street Fighter 4 * STEAM ID : sawolverine35 * ORIGIN ID : sawolverine

• Bu konu hakkında 80 kere mail atıp telefonla müşteri hizmetlerini aradım. Gerizekalılara anlatamıyorsun Windows Store adını Microsoft Store olarak değiştirdi diye. Sistemleri hala Windows Store alışverişlerini tanıyacak şekilde ayarlı halbuki mağazanın adı Windows Store olarak değişti neredeyse 1 yıldan beri böyle. Her alışverişimde kavga dövüş manuel olarak aldım geri ödemeyi ve dediğim gibi 80 kere düzeltmeleri gerektiğini söyledim hala aynı sığırlık çerçevesinde ilerliyorlar demek ki. Telefondaki hatun Microsoft Store ile Windows Store aynı şey değil diyor bir de dedim açıkla o zaman ne bunlar. Windows Store'dan oyun falan alıyorsunuz diyor lan ben de oyun aldım zaten diyiverdim kesti sesini. Israrla Windows Store'un başka bir şey olduğunu iddia edip duruyor ki şu an Windows Store diye bir oluşum yok zaten.

Edit : "Kampanya kapsamındaki Windows Store, Windows İşletim sisteminin içinde bulunan ve uygulama, oyun, multimedya içeriklerin Windows kullanıcılarına sunulduğu mağazadır. Microsoft ürünlerinin satışının gerçekleştiği online mağaza olan Microsoft Mağazası ise kampanyaya dahil değildir."

Hahahahaha açıklamaya bak. Hala Windows Store diyorlar allahım yarabbim. En sonunda otutturacağım oradan kampanya biriminin şefini yap bakalım şuradan bir alışveriş bakalım kartındna düşecek mi diyeceğim. BU NE O ZAMAN ?

Sorun : Cepteteb iadesi Xbox kampanyası - İade alamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 27 Nisan 2018; 20:29:39 >

Opel Insignia OPC 2.8 V6 4x4 325 HP/435 NM - Olympic White (2011)

• quote:

Orijinalden alıntı: TMRT

Bu konu hakkında 80 kere mail atıp telefonla müşteri hizmetlerini aradım. Gerizekalılara anlatamıyorsun Windows Store adını Microsoft Store olarak değiştirdi diye. Sistemleri hala Windows Store alışverişlerini tanıyacak şekilde ayarlı halbuki mağazanın adı Windows Store olarak değişti neredeyse 1 yıldan beri böyle. Her alışverişimde kavga dövüş manuel olarak aldım geri ödemeyi ve dediğim gibi 80 kere düzeltmeleri gerektiğini söyledim hala aynı sığırlık çerçevesinde ilerliyorlar demek ki. Telefondaki hatun Microsoft Store ile Windows Store aynı şey değil diyor bir de dedim açıkla o zaman ne bunlar. Windows Store'dan oyun falan alıyorsunuz diyor lan ben de oyun aldım zaten diyiverdim kesti sesini. Israrla Windows Store'un başka bir şey olduğunu iddia edip duruyor ki şu an Windows Store diye bir oluşum yok zaten.

Edit : "Kampanya kapsamındaki Windows Store, Windows İşletim sisteminin içinde bulunan ve uygulama, oyun, multimedya içeriklerin Windows kullanıcılarına sunulduğu mağazadır. Microsoft ürünlerinin satışının gerçekleştiği online mağaza olan Microsoft Mağazası ise kampanyaya dahil değildir."

Hahahahaha açıklamaya bak. Hala Windows Store diyorlar allahım yarabbim. En sonunda otutturacağım oradan kampanya biriminin şefini yap bakalım şuradan bir alışveriş bakalım kartındna düşecek mi diyeceğim. BU NE O ZAMAN ?

Teşekkür ediyorum hocam vakit ayırdığınız için. Konsoldan yaptım alışverişi microsoft xbox yazıyor kart işlemlerinde ama gel de anlat. 2 kere aradım şikayet var sitesine de yazdım. Aynen sizin dediğinizi diyeceğim artık , xbox dan bir alışveriş yapın bakalım ne yazacak kart işlemlerinde diye söyleyeceğim.sizde kart işlemlerinizin veya ekstrenizin benimki gibi resmi var mı hocam telefondakilere söyleyeyim elimde kanıt olur.

Sizden ricam eğer müsait olursanız bir kere şikayet var sitesine şikayette bulunmanız. Belki bir kaç kişi bu şekilde yazsa bizim de bu derdimiz biter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    xbox one gt : sawolverine35 phenom II X4 955 - Powercolor hd6870 - 6gb 1333 cl7 - W7 64 Bit Chivalry: Medieval Warfare * Black OPS 2 * Modern Warfare 3 * Battlefield 3 * Bad Company 2 * Left 4 Dead 2 * Street Fighter 4 * STEAM ID : sawolverine35 * ORIGIN ID : sawolverine

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.