Şimdi Ara

Sorun Bizde değil Onlarda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin 10.000 kişi laiklik 10.000 kişi halkçılık diyosa sorun bizde değil.Bu bilgisizlik değil.Bu şekilde en az 15 soru var forumu ikiye ayıran.(Soruları açıklasalar daha çok soru olur) Tabiki kişi eleyecek sorular olacak ama bu saçmalık boyutunu da aştı.Zor soru olsa eminim daha çok kişi yapar.Tam paragrafda eşitlikten bahsediyoken, dinle ilgili bişeyden bahsediyosa şansına sallayacaksın.O yüzden üzülmeyin LYS de tokadı atacağız ÖSYM'ye.

SADECE DİNLE..
    http://www.youtube.com/watch?v=OjzyP1eEILQ

• geçen sene ki matematik gibi olursa lys o bize yapıştırır yine
  • milliyetçilik diyenleri unutmayın. ygs yoruma giriyor ama bu kadar da yorum olmaz. orada milliyetten bahsediyor bir milleti diğer milletlerden ayırıyor böyle böyle anlatıyor diye milliyetçilik dedim ben. fakat içinde din geçer geçmez laikliği yapıştır diyen hocalar var. eşitlikten bahsettiği için halkçılıkta mantıklı. ne anladık?
  • Kolay LYS olması imkansız ama çalışan birinde yapamaması imkansız.
  • Hocam Ali Demir eğer soruların doğru cevabını işaretleyen az olursa onun iptal olabileceğini ve iki şık birbirine yakın sayıda işaretlendiğinde onun da inceleneceği gibi bir açıkla yapmış diye duymuştum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hocam Ali Demir eğer soruların doğru cevabını işaretleyen az olursa onun iptal olabileceğini ve iki şık birbirine yakın sayıda işaretlendiğinde onun da inceleneceği gibi bir açıkla yapmış diye duymuştum

o zaman bu sene iptal rekoru kırar
  • şu ankete bakar mısınız o-0

http://strawpoll.me/1373207
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.l.k_7

quote:

Hocam Ali Demir eğer soruların doğru cevabını işaretleyen az olursa onun iptal olabileceğini ve iki şık birbirine yakın sayıda işaretlendiğinde onun da inceleneceği gibi bir açıkla yapmış diye duymuştum

o zaman bu sene iptal rekoru kırar

Hayırlısı artik :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.l.k_7 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum
  • quote:

öyle saçma bişey olcağına gerçekten inanan var mı? soruyu bilmiyorum, ama eğer soru yanlış değilse hiç öyle bişey olmaz. soru hatalıysa da iptal edilir zaten sadece. o ne öyle az işaretlenme, iki şık eşit olma.
  • Sonuç olarak sorularda 1 doğru 4 yanlış şık oluyor. Yanlis yapanlar büyük bir kismi bi şık üzerinde duruyorsa vardır bi şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuq79

Sonuç olarak sorularda 1 doğru 4 yanlış şık oluyor. Yanlis yapanlar büyük bir kismi bi şık üzerinde duruyorsa vardır bi şey.

sorularda dediğiniz gibi 1 doğru 4 yanlış şık var. ama yanlışların bi şıkta yığılması o şıkkın yanlışlığını ya da diğer doğru şıkkın doğruluğunu değiştirmez. soru "farklıydı", "seçiciydi" ya da okulda/dersanede gördüklerimizden farklı bi mantıktaydı diyebilirsiniz. ama eğer yanlışlar bi şıkta toplanmış osoru iptal edilsin/yada o şık da doğru sayılsın demek o soruyu yapanların emeğine haksızlıktır. dediğim gibi soru yanlışsa zaten iptal edilmeli.
  • Tabiki söylediklerinde haklisin fakat her sene soru iptal ediliyor mutlaka , çelişkili sorularda ön yargili davraniyoruz kesin yine yanlis yapmislardir diye bunun sorumlusu ÖSYM . Her sene adam gibi yapsalar boyle olmıcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.