Şimdi Ara

Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (HALA ÇÖZÜLMEDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
9.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • donanımsal gibi duruyor hacım. ünlem olan sürücüyü kaldıra bas. sonra 0 dan yeniden kurmayı dene gene aynı şey olursa geçmiş olsun. çok geçmeden servise ver hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 1 Ağustos 2012; 18:20:08 >

Orijinalden alıntı: bjk__murat

donanımsal gibi duruyor hacım. ünlem olan sürücüyü kaldıra bas. sonra 0 dan yeniden kurmayı dene gene aynı şey olursa geçmiş olsun. çok geçmeden servise ver hemen

Pekii normal bir teknik servisin çözeceği bir şey mi ??? Yani ekran kartına uygulanacak bir işlemle düzelebilir mi ??

Orijinalden alıntı: ghimco

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

donanımsal gibi duruyor hacım. ünlem olan sürücüyü kaldıra bas. sonra 0 dan yeniden kurmayı dene gene aynı şey olursa geçmiş olsun. çok geçmeden servise ver hemen

Pekii normal bir teknik servisin çözeceği bir şey mi ??? Yani ekran kartına uygulanacak bir işlemle düzelebilir mi ??

oylede olabilir diger turlude sen servise ver basin agrimasin olmadi degistiriyorlar cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu problem veri yolu surücusunu guncelleyence olmustu sürucuye geri don diceksin ekran kararcak yanip soncek bole olmasi lazim eger yanip sonen ekran gelmezse surekli devre disi birak etkinlestir de ilkinde olmaisti o yanip sonen ekran geldikten sonra en az bi saat bekle sonra reset at bilgisayara son ra takkkk sorun cozumus veri yoæu nvi denetim masasi sistem bilgelirin de yaziyor bu driver pci express gen3x16 yaziuor bende ,bunu a sistem aygitlaru(aygit yoneticisinden) bulup yukaridaki islemi yapin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olibs12345678 -- 22 Şubat 2014; 16:39:13 >

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • aygıt yöneticisnden unlem işareti olan sürücüyü devre dışı bırakıp biraz bekleyin sonra yeniden etkinleştirin
    selam kardeş aynı sorun bende de çıktı :D ben de hemen hemen burda anlatılanların hepsini yaptım format attım,driverları sildim tekrar tekrar yükledim ama sorun çözülmedi. sen bu sorunu çözdüysen nasıl çözdüğünü anlatır mısın?

Orijinalden alıntı: hunted86

selam kardeş aynı sorun bende de çıktı :D ben de hemen hemen burda anlatılanların hepsini yaptım format attım,driverları sildim tekrar tekrar yükledim ama sorun çözülmedi. sen bu sorunu çözdüysen nasıl çözdüğünü anlatır mısın?

Anakart değişti hocam .
  • ghimco kullanıcısına yanıt
    hocam seni rahatsız edecem yine ama senin makine laptop mu masaüstü pc mi? l

Orijinalden alıntı: hunted86

hocam seni rahatsız edecem yine ama senin makine laptop mu masaüstü pc mi? l

Laptop hocam
  • Bu konuyu bir dirilteyim o zaman :) Bilişim dünyasının güzel insanları, ekran kartım; Nvidia 8800 GT ve bu lanet kod 43 hatasını alıyorum. Sürücüleri silip tekrar yüklemek, format, güncelleştirmek vb. bilimum internet üzerinden denediğim hiç bir şey işe yaramadı. Hala ilk açılırken o siyah ekran, beyaz yazılar olan ekranların birinde (ilk olanında) bir sürü beyaz nokta var ve Windows 7 işletim sistemimin ne yeni filmlerinde bir düzelme, ne aero efektlerini çalıştırma ne de bildiğiniz ekran koruyucuyu çalıştırma özellikleri çalışmıyor. Bunu bir Macbook pro'dan yazıyor olsam da, masa üstü bilgisayarım emektar ve her bir donanımı son nefesini verene kadar elden çıkaramayacağım kadar sevdiğim aletler. Format atıldı, kasa içi temizlendi, internet üzerinde bulduğum tüm yöntemleri denedim, ama bana mısın demiyor.

Artı olarak bu sorundan daha eski olarak şöyle bir sorunum var; elektrik gittiğinde, pc'yi fişten çıkardığımda ya da arkasından kapatıp açtığımda, pc açılırken 1-2 kere kapanıp tekrar açılıyor ve tarih ile saati yine girmem gerekiyor. Sanıyorum bios pilim ile ilgili.

Bilmek istediğim, eğer bu bios pilini değiştirir isem, bu soruna etkisi olabilir mi sizce? Sonuç olarak ben format atamadım ve 50 gayme bayıldım bilgisayarcıya. Nedeni ise, bendeki mevcut Win7 dvd'leri ile 'format atamıyorum.' bios başlangıç aygıtını seçsem dahi, normal window'u başlatıyor.

ama, ana kart mı, yoksa ekran karı mı ölü, nasıl anlarım? bios pili alacağım, Tengri'nin emri. Ama tam olarak ana kart mı yoksa ekran kartı mı sorunlu, nasıl tespit edebilirim?

Olası cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder, gören görmeyen herkese mükemmel günler dilerim.

''Üze Tenri Basmasar, Asra Yir Telinmeser''
    ''Yukarıda Gökyüzü Çökmedikçe, Aşağıda Yer Delinmedikçe''

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.