Şimdi Ara

Sorun bendemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ayrılmak üzere oldugum kız arkadaşımın dediği anlamsız lafa takıldım, benim gibi dusunenler varmı merak ediyorum. Benim gibi düşünmeyenin ne dusundugunude.

Uni den bir arkadasım var sene basında kız arkadaşına tek tas almak istediğini söylemişti. Bunu neden bana söyledi tam emin değilim ama gecen sene ben bu arkadasım ve birkaç kisi daha, benim kız arkadasıma tek tas almaya gitmiştik. Sen aldın bende alayım bari kanka tarzindami söyledi, yoksa kararsızım ne dersin alim mi? tarzindami emin değilim. Ama bugün kız arkadasım bunları gormuş ve yüzüğü aldığınıda gormuş. Bunu gelip bana söyledi ama söyleme tarzı anlamsızdi, alakasız muhabbet ortasında attı lafı. Daha oncesindede sormustu bu konuyu, yuzuk alicakti ne oldu vs tarzinda. Alir almaz beni ilgilendirmez yakin sayilan bir arkadasim ama parayi nerden buluyor bu kadar sormadim hicbir zaman, bende aldim iki sene oncr ve 1150 civari para verdim ama ben sirf mutlu olsun diye, degerli oldugunu bilsin hissetsin diye yaptim ve bu parayi okul paramdan keserek aldim. Ondan sonrada uzun zamandir birsey aldigim yok. Bunu trip amaclimi soruyor diye dusundum, konusma tarzi bana bunu animsatti. Arkadasin sevgilisine yuzuk almis kolyeside varmis gordunmu filan. Yarisami gireyim onunla. arkadasimin yaptigi biraz boyle geldi bana cunku benden surekli iliskisi konusunda destek alirdi. Suan arkadasim sevgilisini mutlu etmistir eminim ama illa erkekler mi birsey yapmak zorunda. Tamam oda bana bazi seyler aldi vs vs.. Hicbirinde cok mutlu olamadim, samimiyet yoktu hissetmedim hic bunu cunku.
    Bana arkadasin yuzugu almis diyecegine, kendisine ben niye birsey yapmiyorum, Serdar da araba istiyordu kredi alamadi diye olmadi acaba buna bir care bulup mutlu edebilirmiyim diye sormuyor?
    ben mi bu hale getirmisimdir, yoksa ozundemi boyle bana karsi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 22 Kasım 2011; 0:55:23 >

• Kıyas yapıyor hocam seni gaza getirmeye çalışıyor nispetyapıyor.
  • o kadar paran var mac var ipad var dar gelirliliğin alemi yok git ne istiyosa al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander

Bugün ayrılmak üzere oldugum kız arkadaşımın dediği anlamsız lafa takıldım, benim gibi dusunenler varmı merak ediyorum. Benim gibi düşünmeyenin ne dusundugunude.

Uni den bir arkadasım var sene basında kız arkadaşına tek tas almak istediğini söylemişti. Bunu neden bana söyledi tam emin değilim ama gecen sene ben bu arkadasım ve birkaç kisi daha, benim kız arkadasıma tek tas almaya gitmiştik. Sen aldın bende alayım bari kanka tarzindami söyledi, yoksa kararsızım ne dersin alim mi? tarzindami emin değilim. Ama bugün kız arkadasım bunları gormuş ve yüzüğü aldığınıda gormuş. Bunu gelip bana söyledi ama söyleme tarzı anlamsızdi, alakasız muhabbet ortasında attı lafı. Daha oncesindede sormustu bu konuyu, yuzuk alicakti ne oldu vs tarzinda. Alir almaz beni ilgilendirmez yakin sayilan bir arkadasim ama parayi nerden buluyor bu kadar sormadim hicbir zaman, bende aldim iki sene oncr ve 1150 civari para verdim ama ben sirf mutlu olsun diye, degerli oldugunu bilsin hissetsin diye yaptim ve bu parayi okul paramdan keserek aldim. Ondan sonrada uzun zamandir birsey aldigim yok. Bunu trip amaclimi soruyor diye dusundum, konusma tarzi bana bunu animsatti. Arkadasin sevgilisine yuzuk almis kolyeside varmis gordunmu filan. Yarisami gireyim onunla. arkadasimin yaptigi biraz boyle geldi bana cunku benden surekli iliskisi konusunda destek alirdi. Suan arkadasim sevgilisini mutlu etmistir eminim ama illa erkekler mi birsey yapmak zorunda. Tamam oda bana bazi seyler aldi vs vs.. Hicbirinde cok mutlu olamadim, samimiyet yoktu hissetmedim hic bunu cunku.
    Bana arkadasin yuzugu almis diyecegine, kendisine ben niye birsey yapmiyorum, Serdar da araba istiyordu kredi alamadi diye olmadi acaba buna bir care bulup mutlu edebilirmiyim diye sormuyor?
    ben mi bu hale getirmisimdir, yoksa ozundemi boyle bana karsi ?

kardeşim kusura bakma ama biraz kitap oku bu nasıl bir anlatım şeklidir yeminle 3. de anladım...

kızlar böyle hocam inan yapacak bişey yok doğasında var bunların..

• okuduğun halde aldığın tek taşı kabul eden bir kız veya tek taş almana ortam hazırlayan bir kız bence bana göre yani doğru kız değildir kanka
  • ne diyon sen gardaaaaaaaaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

okuduğun halde aldığın tek taşı kabul eden bir kız veya tek taş almana ortam hazırlayan bir kız bence bana göre yani doğru kız değildir kanka

Dedigin sebeplerden olmasada, banada oyle geliyor artik, o yuzden ayrildim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.