Şimdi Ara

sorun bende mi bilemiorum yardım ediiin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar

    buraya yeni katıldım ama ilk konum bugune kısmetmiş

    8aydır nişanlıyım ve mutsuzum cunku nısanlım calısmıyor ve sigarasını bıle ben almak zorunda kalıorum ailesi de fakir bizim ailemizin durumu cok sukur iyi bu yıl evlenecektık ama paraları yok die olmadı dugun demekkı hayırlısı böyleymis diorum ben 2 yıllık ünv mezunuyum nişanlım ortaokul mezunu ben hiçbirseyi sorun etmedim kendime ait evim var orda oturur ne kazanırsada onla geciniriz dedim ama nısanlım hiç çalışmıor bir ay calısıor bişey uydurup cıkıor böyle olunca ilişkinin maddiyatı hep benim üstüme kalıor buda beni cok yıprattı artık tahammül edemez konuma geldim aslında iyi birisi seviorumda ama nereye kadar bilmiorum simdi konusmuoruz bayramdan sonra kararlarımızı söyleyecegiz burda özetlemeye calıstım sizce ona son kez sans vermelimiyim uzun oldu özür dilerim.bu da ben ve nişanlım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslıcıkcık -- 12 Ağustos 2012; 12:42:13 >



  • Kızmısın erkekmi anlamadımki. Aslıcıkcık nedir ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VerGiiL -- 11 Ağustos 2012; 18:51:38 >
  • kız
  • Bu zamanda bu çocukla yapamassın. Para çok önemli . Hiç düşünmeden bitir ilişkiyi. Aşk felan yalan mantık evliliği en iyisi. Başka birini illaki bulursun .
  • tsk ederim okudugun icin
    bana aslı hersey yoluna gircek dese yine elimden geleni yaparım ama ayrı gibiyiz ya gururundan dönmez onu da tahmin edebiliorum
  • kizsan baska çalisan birini bul
  • aşk evliliği kalmadı zaten olanda bitiyor boşanma oranları çok fazla arttı. Mantık evliliği en iyisi zaten gelir yoksa bekar olmak en iyisi başkasını zora sokmanın alemi yok.
  • maddiyat önemli gerçekten. eleman sana fena daayamış kendini.
  • Nişanlının düzelmesini bekliyorsan boşuna bekleme,evlendikten sonra da aynı olacak maalesef,hatta o zaman daha zor gelecek çünkü evin tüm masraflarının yanı sıra bir de onun özel zevklerine para yetiştirmeye çalışacaksın,çocuk da olursa haliniz feci. Zararın neresinden dönersen kardır,yol ver gitsin deli oluyorum böyle tiplere
  • Saçma bi ilişki değil mi? Cocuk yapsın ona baksın evi filan süpürsün sen calısacaksan ya o da calısacak yada bu iş zor... Ayrıca ilerde sosyal statü problemi yaşarsınız bence yol yakınken vazgeçin bu şartlar altında sen sadece maddi zarar görürsün ama çocuk manevi zarar görür..
  • Bence ayrılmalısın.Zor biri olacağını düşünmüyorum onunla.Erkek dediğin kendini eşine bile muhtaç etmemeli..
  • Evet arkadaslar sıze hak verıorum aslında bana da mantıksız gelıo ama ınsan bosluga dusuor nasıl bulcam dogru bı ınsan dıorum oysa tanısanız okadar mulayım uyumlu bırıyımkı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç dediğin gibi birinede benzemiyor arkadaş ama öyleyse düşün taşın geleceğin bu senin.
  • Foto koymaktaki amaç ne? Konuyu kk de açsan daha yeri olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşan.Kendini kurtar.
  • Fazla uzatmayacağım erkek arkadaşını al karşına ciddi ciddi deki benimle olmak istiyor musun ? de oda evet der büyük ihtimal sonra deki ben sana çok güveniyorum ama sen hiç çaba göstermiyorsun evimiz olsa evimize para getirmezsin bana bu güveni vermiyorsun işte bulmuyorsun neden böyle yapıyorsun falan de evinin erkeği olmak istiyorsan akşam eve gelirken ekmek getirmelisin de hatta deki ben her zaman sana bakarım ancak çocuk düşündüğümüzde hamile kaldığımda tabiki çalışamayacağım o zaman evimize kim bakıcam bir ton masraf çıkıcak bu durumda annemizden babamızdan mı para alalım ? elin ayağın çok şükür sağlam de ... ona bunları söylersen biraz olsun ileriyi düşündürür .Şunu söylemeliyim ki kendi şahsi görüşüm ben bir erkek olaraktan elime kendi paramı almadığım sürece evlenmeyeceğim şahsen bir bayanında erkek için bunu düşünmesini beklerim ben .




  • Fotoyo koymak nişanlının özel hayatına tecavüzdür.
  • konuşmakla olacak iş değil. çevremde anlatıldığı gibi birsürü kişi var. anlatmaktan anlamıyorlar.
    uzatmayın yol yakınken bırakın. işiniz evinizde varmış. acelesi yok hayırlısını bekleyin. herşey aşk değil
  • Ayrıl bence , ayrıl ki sevmediğin çocugu da boşuna meşgul etme. Sevsen buraya konu açıp sormazdın. İnsan sevdiği , evlilik düşündüğü biri için nasıl foruma sorar "Ayrılayım mı devam mı edeyim " diye ya ? Seni hiç tanımayan insanlara soruyorsun hem de. Bu kadar değer veriyorsun demekki çocuğa.

    Zaten çocuk sana oranla daha iyi tipli , yakışıklı. Ayrılsanız da pek koymaz çocuğa. Ha gerçi Türkiye gibi bir ülkede sen de evde kalmazsın üzülme. Ama kızların bu düşünce yapılarından nefret ediyorum.

    Babamın köyünde benim sınıf arkadaşım bir kız vardı , sarışın ruslara benziyor böyle kızı görenin dibi düşer o derece , kız gitti Avarel gibi bir çocukla evlendi daha 19 yaşnda. Çünkü çocugun dublex evi ve son model cipi vardı. Türkiyede kadınların bedenlerini (daha ağır birşey söylerdim de boşver) bir maddiyat unsuru olarak görmesi çok iğrenç.

    Velhasıl kelam , ayrıl da çocuk rahatlasın , onu seven bir kız bulsun. Nasılsa senin içi anlaşılan pek önemli değil bu mevzular , yarın gönül rahatlığı ile evlenip kocana "Ben daha önce nişanlandım baya şeyler yaşadım ama olmadı" diyecek genişliğe sahipsin mutlak. Kolay gele.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain.America -- 12 Ağustos 2012; 1:27:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

    Hiç dediğin gibi birinede benzemiyor arkadaş ama öyleyse düşün taşın geleceğin bu senin.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.