Şimdi Ara

Sorun anakartta mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar oyun oynarken kendini resetliyor ama ekrana görüntüsü gelmiyor ama power ışığı yanıyor ama pc açılmıyor. Reset tuşu çalışmıyor. Anakartın pilini çıkarıp taktıktan 2-3 saat sonra falan pc açılıyor. Bazen açma tuşuna basıyorum powerın mavi ışığı yanmıyor. Pc kafasına göre canı ne zaman isterse o zaman açılıyor. 2 aydır böyle kullanıyorum artık illahlah ettim anakartın pilini çıkarmaktan. Bilgisayarcıya götürmeyi düşünüyorum ama götürmeden bir danışayım dedim. Bence sorun anakartta başka bir sorun olabilir mi sizce? Anakartı değişmem yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 1 Mayıs 2019; 2:43:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elınde guc kaynagı varsa bır dene derım
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanlord

elınde guc kaynagı varsa bır dene derım
    Mesela elektrik kesildi diyelim geldiğinde pc kesinlikle açılmıyor. Ya 2-3 saat ya da daha uzun beklemem gerekiyor. Ya da anakartın pilini çıkarıp takmam gerekiyor. Bu durum anakarttan mı yoksa güç kaynağından mı kaynaklanır?
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 1 Mayıs 2019; 20:56:43 >
  • kondansatör sorunu gibi geldi yani anakart bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 2 Mayıs 2019; 7:40:49 >
  • Bilgisayarcıya götürdüm sorun güç kaynağındaymış değişti sorun çözüldü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun psu mu ekran kartı mı
    5 yıl önce açıldı
    Problem Anakart mı Ssd mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.