Şimdi Ara

Sorumsuz hemşire yüzünden Babam sakat kaldı! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
130
Cevap
3
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kalçadan iğne vurmuşlardı. 1 Hafta filan basamamıştım ayağımı yere adam gibi. Seke seke yürüyordum. Sonra geçmişti. 1 Yıl ne ya.
  • Allah şifa versin çok zor bir durum. Hakkınızı arayın her şekilde,tazminat davası vs. açma yolu vardır herhalde bununla ilgili hastaneye ?
  • Rem0te kullanıcısına yanıt
    Olayı basına vererek kolaylaştırabilirsiniz
    Dava olayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oncelikle gecmis olsun dileklerimi ilet babana. sen sevdigim bir arkadassin her ne kadar fanatik bir fb li olsanda. ikinci olarak ciddi soyluyorum istanbuldasyan dovmeye giderken beni cagir bende gelirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Ehrmantraut

oncelikle gecmis olsun dileklerimi ilet babana. sen sevdigim bir arkadassin her ne kadar fanatik bir fb li olsanda. ikinci olarak ciddi soyluyorum istanbuldasyan dovmeye giderken beni cagir bende gelirim.

Teşekkür ederim hocam,desteğin için
  • geçmiş olsun

• Annem hemşire bayaadır , durumunuzu anlattım "Sinire gelmiştir geçmiş olsun" dedi
  • Dostum geçmiş olsun tedavisi varsa sıkma fazla canını ben de hastanede iğneli bir durum olunca bildiğin adam seçiyorum geçen gittiğimde stajer hemşireler vardı dedim dur orda kardeşim ne yapacağın belli olmaz senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

gecmis olsun. Allah sifa versin. Görevini düzgün yapmayan hemsireyi mahkemeye veriniz ve hakkinizi arayiniz. Tek cözüm bu...

Öyle yapacağım zaten hocam,babam biraz daha bekleyelim dedi...

Arkandayım hocam eğer ceza almazsa inletiriz o hemşireyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rem0te

quote:

Orijinalden alıntı: oOFroZeNOo

Gelmişsin burada saçma sapan sallamışsın yok ayaktan sapladı bilmem ne öyle bir olay olmaz ağrı kesici iğnenin ayaktan yapıldığını senden duyduk haklı gözükmek için abartmayı çok seviyorsunuz. Kalçadan yapılmıştır iğne siyatik sinir varyasyon gösterebilir daha dış hattan geçiyordur babanda ve oraya denk gelmiştir. Hiçbir sağlık personeli bunu bilerek ya da isteyerek yapmaz. Sağlık personelini olağan süpheli olarak gören örümcek kafalılar o personel size zarar verdiğinde sizin kadar üzülür bunu da kafanıza sokun. Söylediklerim yalnızca konu sahibine değil kim üstüne alınırsa

Yahu bir kes sesini defol git adamın canını daha fazla sıkma..Bilip bilmeden cahil cahil konuşuyorsun ..Eminim sen de başarısız bir sağlık çalışanı personelisin ve ucu sana da dokundu..Yürü git

Kimin bilip kimin bilmediği ortada ağrı kesicinin ayaktan saplandığını iddia eden biriyle tartışmanın çok da gereği yok. Beğenmiyorsan bundan sonra sağlık sorunlarını kendin halledersin hastaneye gitmezsin

• quote:

gecmis olsun. Allah sifa versin. Görevini düzgün yapmayan hemsireyi mahkemeye veriniz ve hakkinizi arayiniz. Tek cözüm bu...

şahit gerekiyor hastaneden kimse şahit olmuyor kendi işleri tehlikeye girmesin diye.

kalp krizi geçiren büyük dedeme altını çiziyorum ''adrenalin'' iğnesi yaparak öldürdüler.dava açılacağında hastaneden kimse şahitliğe yanaşmadı.davada açılamadı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

siyatik sinire denk gelmiştir iğne,çok zor gerçekten geçmiş olsun.

düzelmiyormu yani
    geçmiş olsun hocam.basın yayın organlarını kullanın..

benim bildigim igne popodan olur, ayktan igneyi ilk kez duydum...

iğne oradan olurda, sinir kendini yenileyemiyormu
    benimde ufakken dizimin az üstünden sokmuştu şerefsiz hemşire.selam olsun ona

Vucutta kendini yenileyemeyen tek sey sinirler

+ olgun alyuvarlar

• Allah'ın cezası hemşire sinire mi değdirmiş ne yapmış iğneyi anlamadım

Bak gördüğüm gibi tam emin değilim değil mi?Bayram tatili için geldim okuldan ve yeni yeni öğreniyorum bazı şeyleri..
    Neyse senin gibi ukala sağlık çalışanları olduktan sonra bu ülke de sağlık çalışanlarına şiddet hiç eksilmez ve emin olun hakediyorsunuz da..

Şimdi kaybol git ,canım burnum da zaten
  • Insallah iyilesir baban ve o hemsirenin pesini birakma mutlaka ceza almali , insanlarin hayatiyla oynuyorlar resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: enkarizmanickbende

geçmiş olsun

insanın hayatı başıma gelmez dediği şeyleri yaşamakla geçiyor.

benim de sol omzum sakatlandı, iyileşmedi de. hiç beklemediğin bir şekilde bir sevdiğine, ya da bizzat şahsının başına beklenmedik bir olay geliyor. sokakta, tv de görüyoruz ama yaşamayız sanıyoruz..

umarım geçer. sağlık hariç hiç bir şeye üzülmemek, sağlık hariç hiç bir şey istememek lazım.

acil şifalar dilerim. moralinizi yüksek tutun, moral, sevgi iyileşmeyi kolaylaştırır. sürekli sövmek, kin, negatif enerji sadece sinir ve moral bozar.

not: yobaz vs değilim. hatta her haltı yerim, içkimi içerim, faizde param var, idda oynarım, zina yaparım vs.. hayatımda da namaza gitmişliğim yoktur. söylediklerim "dua ile geçer.." gibi anlaşılmasın. tedavi olun tabi mutlaka ama pozitif düşünmenin de çok olumlu etkisi var..

kolay gelsin.

Yobazlık içki içmeyen , namaz kılan , karı kıza gitmeyen ve Allah'a ibadet edenlere denmez

Senin gibi sözü çelişen, bilgiden mahsun , bilgisiz insanlara denir.

• Geçmiş olsun hocam mutlaka dava açın

• sinire denk gelmiştir. Burda hemşirenin durumuda önemlidir. Tecrübe vs. Hemşire eğer işini iyi yapmaya çalışmayan, önemsemeyen vs. birisi ise hemen şikayet edin derim. SABİM e bile şikayet edebilirsiniz.

Sinir eğer hasar az ise kendini rejenere edebilir. Fakat normal hücreden uzun süre alır
  • İnşallah baban iyileşir.

• isterse dünyanın en iyi hemşiresi olsun her zaman böyle riskler vardır.dünyada ki tüm insanların parmak izleri farklı değil mi?işte tüm vücut için de geçerli bu.
    özetle bu tip her işlemin riskleri vardır.mecbur kalmadıkça ilaç kullanmayın.hele böyle invaziv işlemlerden uzak durun.milyonda bir olur, o da senin başına gelir.milyonda bir riski almaktansa hiç risk almamak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra

quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

siyatik sinire denk gelmiştir iğne,çok zor gerçekten geçmiş olsun.

düzelmiyormu yani
    geçmiş olsun hocam.basın yayın organlarını kullanın..

benim bildigim igne popodan olur, ayktan igneyi ilk kez duydum...

iğne oradan olurda, sinir kendini yenileyemiyormu
    benimde ufakken dizimin az üstünden sokmuştu şerefsiz hemşire.selam olsun ona

Vucutta kendini yenileyemeyen tek sey sinirler

+ olgun alyuvarlar

sinirler kendini yenileyebiliyor, o fikir değişti artık. yenileme yani iyileşme hızı ÇOOOOOK yavaş...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.