Bildirim
SORUMLULUK SINAVINI KAÇIRDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yokmu bilen -
Simdi dil anlatim kurtarmak icin sinavlara kayit olupda kacirdiysan 1 hafta sonra af sinavlari var.eger hic kayit olmadiysan ve sinifini gectiysen subat sinavlarina girebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 30 Ağustos 2011; 4:20:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bballa23
Simdi dil anlatim kurtarmak icin sinavlara kayit olupda kacirdiysan 1 hafta sonra af sinavlari var.eger hic kayit olmadiysan ve sinifini gectiysen subat sinavlarina girebilirsin
kardeş ortalama notum fazlasıyla geçiyo ticaret meslek lisesi sadece dil anlatım 1 geldiği için sorumlu yazıyo bende sınavı kaçırdım şubatta girebilirmiyim kalmazsam sınıfta -
Evet.Sorumlu gectiysen ya subatda yada seneye haziranda sorumlu gectigin dersi vermen gerekecek.vermezsen diplomayi alamiyorsun:)
ama sorumlu gecmediysen;yani karnede sinif tekrari yaziyor ve sen kurtarma sinavina girmemissen direk kaliyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 30 Ağustos 2011; 4:29:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bballa23
Evet.Sorumlu gectiysen ya subatda yada seneye haziranda sorumlu gectigin dersi vermen gerekecek.vermezsen diplomayi alamiyorsun:)
rahatladım saolasın kardeşim Allah razı olsun -
Korkmana gerek yok. Zaten 6-7 kez girme hakkın var, eokulda da görürsün zaten ama gidip rica edip de tek başına olabilirsin. Anlayışsız bi idare değilse ve aradan 1-2 gün geçmişse yapabilirler. 1 haftada falan açıklanıyor normalde sorumluluk sınavının sonuçları. -
quote:
Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR
Korkmana gerek yok. Zaten 6-7 kez girme hakkın var, eokulda da görürsün zaten ama gidip rica edip de tek başına olabilirsin. Anlayışsız bi idare değilse ve aradan 1-2 gün geçmişse yapabilirler. 1 haftada falan açıklanıyor normalde sorumluluk sınavının sonuçları.
koca lisede lise sonda bitek ben sınava giriyorum herkes geçti bakalım hayrola sonumuz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X