Şimdi Ara

SORUMLULUK SINAVINI KAÇIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim lise son sınıfım bu sene bitti. fakat dil anlatım baraj ders olduğu için yazın sınava girmem lazımdı ve bende kaçırdım. ortalamam yüksek sınıfı geçmeye yetiyo ama baraj ders olduğu için giriyorum 15 tatilde bu sınava girebilir miyim ? yoksa kaçırdığım için kaldımmı

• yokmu bilen
  • Simdi dil anlatim kurtarmak icin sinavlara kayit olupda kacirdiysan 1 hafta sonra af sinavlari var.eger hic kayit olmadiysan ve sinifini gectiysen subat sinavlarina girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 30 Ağustos 2011; 4:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bballa23

Simdi dil anlatim kurtarmak icin sinavlara kayit olupda kacirdiysan 1 hafta sonra af sinavlari var.eger hic kayit olmadiysan ve sinifini gectiysen subat sinavlarina girebilirsin

kardeş ortalama notum fazlasıyla geçiyo ticaret meslek lisesi sadece dil anlatım 1 geldiği için sorumlu yazıyo bende sınavı kaçırdım şubatta girebilirmiyim kalmazsam sınıfta
  • Evet.Sorumlu gectiysen ya subatda yada seneye haziranda sorumlu gectigin dersi vermen gerekecek.vermezsen diplomayi alamiyorsun:)

ama sorumlu gecmediysen;yani karnede sinif tekrari yaziyor ve sen kurtarma sinavina girmemissen direk kaliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rammstein -- 30 Ağustos 2011; 4:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bballa23

Evet.Sorumlu gectiysen ya subatda yada seneye haziranda sorumlu gectigin dersi vermen gerekecek.vermezsen diplomayi alamiyorsun:)

rahatladım saolasın kardeşim Allah razı olsun
  • Korkmana gerek yok. Zaten 6-7 kez girme hakkın var, eokulda da görürsün zaten ama gidip rica edip de tek başına olabilirsin. Anlayışsız bi idare değilse ve aradan 1-2 gün geçmişse yapabilirler. 1 haftada falan açıklanıyor normalde sorumluluk sınavının sonuçları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı için
    4 ay önce açıldı
    Hoca Vize Notunu Yanlış Girmiş
    11 yıl önce açıldı
    Ekonometri tek ders sınavı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: @DaY_WaLkeR

Korkmana gerek yok. Zaten 6-7 kez girme hakkın var, eokulda da görürsün zaten ama gidip rica edip de tek başına olabilirsin. Anlayışsız bi idare değilse ve aradan 1-2 gün geçmişse yapabilirler. 1 haftada falan açıklanıyor normalde sorumluluk sınavının sonuçları.

koca lisede lise sonda bitek ben sınava giriyorum herkes geçti bakalım hayrola sonumuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.