Şimdi Ara

Sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    PS Vita almayı düşünüyorum. Şehir dışında okuyorum ve sene içinde pek istediğim gibi oyun oynayamıyorum. Öncelikle birkaç sorumun cevabını öğrenmem gerekli. Ona göre alacağım PS Vita'yı.

1- Bulunduğum yerde internet olmuyor. Plus üyeliği de almayı planlıyorum hediye oyunlardan dolayı. Plus'tan verilen oyunların ortalama boyutu ne kadar? Herhangi bir yerden indirilebilecek kadar küçük mü?
    2- Plus oyunlarını oynayabilmek için sürekli internet bağlantısı gerekli mi?
    3- Almışken 3Gli model alacağım. 3G hattının kotasından sürekli yer mi?
    4- 4gb kart ne kadar götürür?
    4- Alırken yanında oyun verilen paketlerden almayı düşünüyorum. Aslında ilk başta Uncharted olanı alayım demiştim. Sonra Plus'ta ücretsiz olduğunu öğrendim ve Little BigPlanet olanı almayı düşünüyorum. Sizce hangisi olmalı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Dediğim gibi cevaplarınıza göre aranıza katılabilirim.

• 1- Oyun boyutları değişken ama ortalama 1.5-2 gb arası desek yanlış olmaz herhalde. İnternet hızına göre hesaplarsiniz ortalama süresini.
    2 - Oyunu indirip varsa Update yaparsınız sonra Single modları için internete ihtiyacınız olmaz.
    3 - Arka planda pek kota yiyecek birsey yok ama kullanan biri cevaplarsa daha sağlıklı olur.
    4 - 4 gb kart maalesef yetersiz. 1-2 oyun anca alır. Şu an plus'ta 4 oyun var hepsini atıp oynayayim deseniz yetersiz kalacak. Tavsiyem 16 gb en azından.
    5- Dediğiniz gibi Uncharted plus'ta mevcut. Little big planet alın . Çok zevkli bir platform oyunudur. Hem Online modu da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 15 Temmuz 2013; 21:22:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psn plusda ortalama 2 3 gb oyüzden hafıza kartını 8 gb al en az 3G de fazla yemiyor video filan izlersen 1 gb yeter 2.12 güncelleme ile internet çok iyi oldu tabletdekilere benzer bir internet performansı veriyor.

• Tesekkurler arkadaslar cevaplar icin. Little BigPlanet dusunmem iyi olmus o halde.
    Sanirim 4gb kart paketin yaninda veriliyor. Ona ek olarak bir de 8gb alirsam ikisi idare eder o halde.
    Plus olayini single kismi icin sormustum internet gerektirmemesi iyi olmus benim isime gelir
    Güncellemeleri cafelerde yaparım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetil Co A -- 15 Temmuz 2013; 22:00:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bana tavsiyeniz var mı ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.