Şimdi Ara

Sorularım var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce 7 günlük trail sürümünü denemek istiyorum. Ardından oyunu satın alacağız arkadaşla... Ama birkaç sorum var :

Oyunu sanırım şu anda indiriyor. Launcher açıldı patch şeklinde. Bu yaklaşık kaç gb sürecek?

2. sorum ise oyundaki oyuncu sayısıyla ilgili. Az oyuncu var diyorlar doğru mu?

Şimdilik bu kadar. Şimdiden teşekkürler.

• PVP icin Fury Pve icin Crom... Az oyuncu yok yeterince aktiv bu serverlar. Yarin server merge 24 saat ile kapancak serverlar... Aklinizda olsun
  • Bende fury deyim eğer fury e gelmeyi düşünüyorsan önce forumda alabandesin yazdığı katiller başkenti yazısını okumanı tavsiye ederim
  • Sanırım Crom'da başlayacağız...
  • AoC dünyasına hoşgeldiniz :)

Oyuncu sayısı ile ilgili neden az olduğunu söylüyorlar, anlayabilmiş değilim. Belli server'lar çok iyi oyuncu kapasitesine sahip. Örneğin Crom ve Fury gibi. Eğer sürekli PvP yapmak istiyorsan Fury Server'ını tavsiye ederim. İstemiyorsan ve İng. az çok varsa Crom Server'ını dene derim. Ayrıca iki server'la da ilgili forumdaki yorumları okursan daha iyi fikir edinebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsisu

AoC dünyasına hoşgeldiniz :)

Oyuncu sayısı ile ilgili neden az olduğunu söylüyorlar, anlayabilmiş değilim. Belli server'lar çok iyi oyuncu kapasitesine sahip. Örneğin Crom ve Fury gibi. Eğer sürekli PvP yapmak istiyorsan Fury Server'ını tavsiye ederim. İstemiyorsan ve İng. az çok varsa Crom Server'ını dene derim. Ayrıca iki server'la da ilgili forumdaki yorumları okursan daha iyi fikir edinebilirsin.

Şu anda 8 gblık bi patch yapıyoruz... Bundan başka patch var mı?

• Valla ne yalan sölim ne kadar patch yapacak bilmi yorum ama benim şu anda oyun klasoru 30gb ı aştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tavsiyeniz var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Valla ne yalan sölim ne kadar patch yapacak bilmi yorum ama benim şu anda oyun klasoru 30gb ı aştı

Battık o zaman.
  • Tam bitti oyuna giriyordum grafik kartını güncelle dedi. Neyse indirdim onuda 100 mb kurdum falan tam giriyorum ''Eu servers is Offline''.
  • Crom da başlarsan Ve tük arkadaşlarımla oynamak isterim dersen;1 İnsan kaynakları uzmanı,1mimar ,1iç mimar,1inş. müh.,3Doktor,2 Pc donanım yazılımcı,ve daha yazamadığım mesleklerde ve tabiki ünv talebesi arkadaşlar ile çok çabuk kaynaşacağını umarım.KaNije guild Antropik,Banelli,Sinsisu;Mehmett,Onuriss.Bu yazdıklarımdan mutlaka birisi online olur.1 lvl de guildimize gelerek vent bilgilerini alıp hemen muhabbete katılabilir oyun içi yardımlar alabilirsiniz :=)Furry derseniz alabandes i bulun.
  • Saolun oyun ne zaman acılacak acaba?
  • Persembe günü 13.00 gmtde acilcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldmember

Persembe günü 13.00 gmtde acilcak

Saol bize göre 15 ediyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: somik

Furry derseniz alabandes i bulun.

Eklemek istedim Alabandes, Darkarcher, Alaturka, Tollga, Fuzuli, Goktengr, Orhunya ilede bize ulaşabilirsin yada globalden yazarsan senin yazını okuyanda sana cevap verecektir.
  • Fury sen çok yaşaaaaa
  • Crom'dayım 14 level oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Crom'dayım 14 level oldum.

crom dasın ve daha bize ulaşmadın cık cık cık çok ayıp nıck yaz biz sana ulaşalım :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.