Şimdi Ara

Soruları fem denemelerinden mi almışlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle matematikte bariz birkaç soruyu ısıtıp önümüze sunmuşlar.Siz ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fem denemelerinde 97-98 falan yapıyordum burda 82 falan bekliyorum Feme tamamen zıt bir TÜrkçe vardı Mat sosyal falanda tersti feni bilmiyorum
  • Tamamen Fem ve güvender ile hazırlandım dikkat çekici bir benzerlik yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

fem denemelerinde 97-98 falan yapıyordum burda 82 falan bekliyorum Feme tamamen zıt bir TÜrkçe vardı Mat sosyal falanda tersti feni bilmiyorum

Yazıcı sorusu özellikle aynısı gibiydi kapsüldede benzeri vardı.Türkçe bence de girdi biraz.Özellikle son sorular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçenin alakası yoktu femle, matematiği geçen senenin kapsül denemelerine benziyordu bence

• Türkçe beni tam manasıyla terş köşe yaptı hem ikilemde kaldım.Sosyaldede ifadeler falan çok farklıydı mat bence problemler dışındakiler benzemiyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

quote:

fem denemelerinde 97-98 falan yapıyordum burda 82 falan bekliyorum Feme tamamen zıt bir TÜrkçe vardı Mat sosyal falanda tersti feni bilmiyorum

Yazıcı sorusu özellikle aynısı gibiydi kapsüldede benzeri vardı.Türkçe bence de girdi biraz.Özellikle son sorular.

aynen yav ben de sınavdayken bu yazıcı sorusunu bir yerden hatırlıyorum demiştiydim. bu arada cevap 225 miydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu adam

quote:

aynen yav ben de sınavdayken bu yazıcı sorusunu bir yerden hatırlıyorum demiştiydim. bu arada cevap 225 miydi?

Ben de öyle yaptım

• matematik tam femdi bence problemler dışında. hatırlıyorsanız bir tane sayı doğrusunda -4 ve 2 ye yakınlık sorusu vardı. O sorunun aynını zaman denemesinde çözmüştüm. Evet bildiğin aynı. sadece rakamlar farklıydı
  • quote:

Türkçe beni tam manasıyla terş köşe yaptı hem ikilemde kaldım.Sosyaldede ifadeler falan çok farklıydı mat bence problemler dışındakiler benzemiyordu

Problemleri atınca soru kalmıyorki yarısı problem

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordic Spirit

matematik tam femdi bence problemler dışında. hatırlıyorsanız bir tane sayı doğrusunda -4 ve 2 ye yakınlık sorusu vardı. O sorunun aynını zaman denemesinde çözmüştüm. Evet bildiğin aynı. sadece rakamlar farklıydı

He evet ben de 11 lide gördüm

• kapsül'deki:
     Soruları fem denemelerinden mi almışlar ?
    benziyor
  • fem çözdüyseniz çok bariz bi benzerlik olduğunu görmeniz lazım
    8!-7!-6!
    /bilmem ne sorununu AYNISINI 4-5 gün önce çözdüm
  • Yani he deme istiyşon bi de hele
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.