Şimdi Ara

soru:winamp ta bir sarkı biterken digerinin calması ardı ardına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar winamp ta bir sarkı biterken digerinin calması ardı ardına nasıl oluyor bılen varmı ıcınızde?bu arada winamp 2,78 kullanıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeŞiKtAş KaRa KaRtAl -- 23 Eylül 2005, 10:23:28 >

• ya winamp kullanmam da orada winamp skin inin üstünde ya da plugins e sağ tıkladığın zaman bi menü açılır orada random vs vs die 3 seçenek var aklıma gelmio şimdi onları dene de bi yap bakalım
  • dostum bulamadım yaaaa tam olarak nerde oldugunu bılen yok mu arkadaslar
  • ufak bir dosyası var onun netten indiriyorsun şarkı bittiğinde hemen diğer şarkıya geçiyor yada başka bir drurum daha var o da tam hatırlamamakla beraber 2.8 yada 3.0 olabilir.
  • arkadasım ben ce winamp ın yeni versiyonlarını yüklesen dahaiyi olur cunku hatırladıgım kadarıyla versiyonla alakalı olabilirde:)
  • DOSTUM BEN WİNAMP 5.07 KULLANIYORUM. RESİMDE NASIL OLACAĞI VAR.SENİN Kİ ESKİ VERSİYON ORADA SHUFFLE DİYE BİR DÜĞME OLMASI LAZIM BASILI OLURSA KARIŞIK ÇALAR, TEKRAR BASARSAN SIRALI ÇALAR..

• dostum yardımın ıcın tesekkurler ama ben onu demıyorum mesala bı sarkı calıyo son 5 sanıyesınde dıger sarkı baslıooo yanı bırı bırını zıncırlıooo.saol yardımın ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "crossfade" i diyorsun sen....Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum..Bazı modern skin lerde otomatik tuşu var...
  • 5.0 sürümünde var. açılan menüden ekolayzırı aç bir köşede crossfade tuşu olması lazım.üzerinde 1,2,3 gibi rakamlar var.Bu rakamlar sonraki şarkının şu an çalan şarkının bitiminden kaç saniye önce çalmaya başlayacağını ifade eder. 2 sn veya 15 sn gibi. Bu şekilde ayarlayacaksın.
  • arkadasım cok tesekkurler yardımın ıcın ama mumkunse winamp 2,78 ıcın oluorsa daha ıyı olur belkı bıras fasla sey ıstıorum ama wınamp 5.0 kullanmıorum tesekkurler.kolay gelsın
  • eski sürümlerinde galiba o özellik yok. Veya ben hatırlamıyorum
  • VAR VAR AMA PLUGINLERDEN YAPIYOSUN YAA..UNUTTUM NERDEN OLDUĞUNU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.