Bildirim
AYNI ANDA İKİ TUŞA BASMAK VE KASADAN GELEN SES
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir burada anlaşalım
iki tuşa aynı anba basmaktan zarar gören bi sistem görmedim
o tamamen yazılımsal bi olay yazılımda o bastığın tuşlarla çalışacak bi kodlama olmadığı için o sesi verir
yani zararsızdır ama yinede mümkün olduğunca yapmayın sistemde donmalara neden olabilir reset atmak zorunda kalırsınız o zaman reset zararlıdır -
ya benim bildiğim kadarıyla o iki değil üç tuşa basınca çıkar neyse ben bu zamana kadar bi zararını görmedim ama sen
duymak istemiyorsan bu sesi (dıt) anakart ın üstünde pc sıpker var onu çıkar ses birdaha gelmez -
benim bildiğimde 3 tuşa basınca oluyo .ewet speakerı çıkar .rahatsız oluyosan -
Kusura bakmayın, forumda büyük harfle yazmanın bağırmak anlamına geldiğini zamanında bir yerde okumuştum. Ama ben bu amaçla yazmadım. Benimkisi tamamen alışkanlık. Bundan sonra bu konuda daha dikkatli olacağım. -
Bu sesin sebebini tam olarak bilmesem de büyük ihtimalle sadece PS/2 portundan takılan klavyelerde ortaya çıkan bir ses olduğunu düşünüyorum. Bu olay genelde araba yarışı oynarken hem gaza hem sol tuşa basarken o anda bir de nitro basmaya kalktığınızda başınıza gelir. USB klavye takarsanız aynı anda parmağınızın yettiği kadar tuşa basabilme ihtimaliniz yüksek. -
quote:
Orijinalden alıntı: t821926
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARDA OYUN OYNARKEN BASILMAMASI GEREKİRKEN AYNI ANDA İKİ TUŞA BİRDEN BASTIĞIMIZDA KASANIN İÇERİSİNDE ''DIT'' DİYE BİR SES GELİYOR. BU SESİN ANLAMI NEDİR? KALICI BİR ZARAR VERİR Mİ?
Herhangi bir zararı yok , ama boşuna basıyorsun..
O oyun o iki kombinasyonu desteklemiyor ki.. kasadan hata sesi çıkıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X