Şimdi Ara

Soru Şu; Directx10 destekli Ekran Kartı Directx 11 Destekli oyunları açabilir mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
61.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağıda verdiğim linkin sonlarına bir göz atar mısınız? böyle birşey mümkün mü? ne dolaplar dönüyor? konuyu kilitlemişler

http://forum.donanimhaber.com/m_72093576/tm.htm
    full torrent oyun indir - torrent download - ps4 & xbox destek forumu
    Crysis 3 DX10 Yama Çıktı..
    http://www.torrent-oyun.com/index.php?topic=103687.0

http://www.youtube.com/watch?v=2G3w0CDKcAI

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodes -- 3 Mart 2013; 5:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IBreak4LoveI

Bende de 8800 gt var dx 10.1 destekliyor ama nafile crysis 3 için değişmeye gerek yok ama bu oyun öncüsü olucak yani bunun gibi daha bir sürü oyun çıkar sırf dx11 li kart sattırmak için.
    Yapılan bu hareket bence çok erken en azından kartların oyunu açması ve düzgün oynatamaması gibi bir uygulama yapsalardı insanları bir anda kendilerinden uzaklaştırmazlardı benim fikrim tabi bu.

Bu yorumu ayakta alkışlıyorum, işte tam olarak bu! Eskiden yeni DirectX çıktı mı zaten eskisinde düşük performanslı oynanacağı için artık yeni ekran kartı almanın vakti geldi deyip yeni kart alınırdı. Ama şimdi biliyorum ki Crysis 3'te DX11 kilidi olmasaydı (özellikle kilidi diyorum) benim 9800 GT'im bu oyunu orta ayarda hiç kasmadan oynatabilirdi. Yani eskiden bu DX pazarlamasını gizliden gizliye yaparlardı, şimdi göstere göstere DX11 zorunluluğu getirmişler sanki benim DX10 kartlı ekran kartımdan müthiş bir farkla oyun deneyimi sunacakmış gibi. Bu arada ben bu oyunun tutkulusu falan değilim ilk iki oyunu sıkıla sıkıla bitirdim fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla bu oyun Türk oyunu falan değil sadece yapımcı kadroda Türkler var. Türkçe seslendirmeli oyuna Türk oyunu demek Türkçe dublajlı yabancı filme Türk Filmi demek gibi bir şeydir. Yok bu Türk oyunuymuş, destek verelimmiş falan bırakın bunları...

• quote:

Orijinalden alıntı: LuN4TiC

quote:

Bende de 8800 gt var dx 10.1 destekliyor ama nafile crysis 3 için değişmeye gerek yok ama bu oyun öncüsü olucak yani bunun gibi daha bir sürü oyun çıkar sırf dx11 li kart sattırmak için.
    Yapılan bu hareket bence çok erken en azından kartların oyunu açması ve düzgün oynatamaması gibi bir uygulama yapsalardı insanları bir anda kendilerinden uzaklaştırmazlardı benim fikrim tabi bu.

Bu yorumu ayakta alkışlıyorum, işte tam olarak bu! Eskiden yeni DirectX çıktı mı zaten eskisinde düşük performanslı oynanacağı için artık yeni ekran kartı almanın vakti geldi deyip yeni kart alınırdı. Ama şimdi biliyorum ki Crysis 3'te DX11 kilidi olmasaydı (özellikle kilidi diyorum) benim 9800 GT'im bu oyunu orta ayarda hiç kasmadan oynatabilirdi. Yani eskiden bu DX pazarlamasını gizliden gizliye yaparlardı, şimdi göstere göstere DX11 zorunluluğu getirmişler sanki benim DX10 kartlı ekran kartımdan müthiş bir farkla oyun deneyimi sunacakmış gibi. Bu arada ben bu oyunun tutkulusu falan değilim ilk iki oyunu sıkıla sıkıla bitirdim fazla bilgim yok ama bildiğim kadarıyla bu oyun Türk oyunu falan değil sadece yapımcı kadroda Türkler var. Türkçe seslendirmeli oyuna Türk oyunu demek Türkçe dublajlı yabancı filme Türk Filmi demek gibi bir şeydir. Yok bu Türk oyunuymuş, destek verelimmiş falan bırakın bunları...

Onlar da biliyor oynayabileceğimizi, o yüzden bu teraneler.Size canı gönülden katılıyorum.

GT630>GT9800-GTX 275 v.s

saygılar...

• evet oynatabilir ;

hemde tesselation daha hızlı çalışabilir ;

sadece shader model 5.0 ı shader model 4.1-4 e emüle etmek gerek; tabiki directx 10 , 10.1 kartlardada tesselation birimi mevcuttur ; ancak directx 11 de ki tesselation biriminden daha az gelişmiştir.

directx 11 ile tesselation resmi olarak uygulamaya geçilsede tesselation işlemi eskiden beri vardı ;

ayarın adı directx 10- 9 da geometry instancing olarak geçer.ve oyunlarda kullanılır ;

ama low kapasitede ; low ayarlarda ; sadece geometry instancing e catalystte ayar çubuğu koymamışlar ondan.

evet directx 10.1 dilinde , 9 dilinde aynı tesselationu yapmak mümkün ; directx 11 tesselationu 10.1-10-9 a emüle et ; sadece directx 11 deki tesselation komut setini ; 10.1 -9 a çevir ; ama rutinler olmayan komutlar yüzünden daha uzun yazılacaktır ;

mesela örnek ;

direct 11 tesselation komutu ; dfr 50000 anlamı yüzeyi 50000 po**** çoğalt ; sanal olarak yap ; sonra köşeleri düzelt ;

directx 10.1 de bunu ; directx 10.1 komut setiyle örneklendirmek için ;

directx 10.1 de ghf +hjk diye 2 farklı komut seti kullanmak gerekir. çünkü dfr diye komut seti directx 10-10-1 de bulunmaz.

ama neden hızlı ; çünkü directx 11 tesselation yapısı itibariyle çok hantal. kalıyor ;özellikle 5xxx serisi ati amd kartlarda ; 6xxx serisinden itibaren forumlarda yazılana bakarak daha hızlı sonuçlar alınabiliyor diye ben okuduğumu hatırlıyorum.

ama directx 10.1 , directx 11 den çok daha hızlı çalışıyor ; sebep işletim sistemi. vistada directx motoru daha performanslı çalışıyor.directx 9 da xp de çok performanslı çalışıyor.

vista sp2 -win7 de 11 motoru kullanılır ; kartınız directx 10.1-10-9 ise zaten o modda açılır oyunlar.
    directx 9 ise directx 9 modunda açılır ;

ama win7 ye direcxt 9 sdk motoru yüklemeniz gerekir.oyun oyanamak için directx 9 dll dosyalarına ihtiyaç duyulabilir.

eğer kartınız 11 ise daha hızlı oynamak için oyunu directx 10.1 modunda çalıştırabilirsiniz ; ama oyunda directx 10.1-9 ayar menüsü olması lazım.

aslında bu yüzden directx 10 kart sahipleri daha avantajlı ; oyunu win7de 11 modunda oynayıp işkence çekmektense 10 modunda oynuyorlar.

ama tabiki oyunlar sadece 11 modunda açılabilecek şekilde yazıldığında emülasyon olmadan ; malesef oynamak imkansız ; bye bye directx 10.1 kartlara.

oyun için düşünüyorsanız malesef dünya rant dünyası ;

rant için her yol mubahtır ; kuralı geçerlidir.

o firmalarda çalışan insanlar var ; tabiki para kazanmak için üretim yapmalılar ve satış olacakki işten çıkartılmasınlar ; hak veriyorum amd -nvidia ; ekran kartı üreten firmalarının tüm çalışanlarına ;

ama sorun habire çıkar uğruna ; yeni teknoloji çıkartalım diye milletin cebine saldırıp eski teknolojiye hem oyun bazında ; hemde yazılım bazında desteği kesmeleri.

bırakın directx motoru 11 de kalsın ; bir daha yeni motor çıkarmayın ; eskiye desteğe ; hem oyun bazında ; hemde yazılım bazında devam etsinler.

ve oyunlarda minimum directx 9 modunda yazılmaya devam etsin ; ama yazılırkende xp-vista-win7-win8 de bile oyunlar 9 modunda çalışırken performans iyi olsun .

ama extra yenilikler için insanlar kart alsın ; milleti zorlamanız hiç hoş değil. directx 11 den sonra yeni modell üretmezseniz zaten millet habire kart almaya devam edecek ; ama eskiye desteği kesmemiş olacaksınız .

nedir yahu rant uğruna işin cacığını çıkarmışlar. başlarım bunların ekonomik rant düzenlerine ; batsın bunların rant düzenleri.

ama işin ucunda maaş alan işçiler var ; ya onlar işten çıkartılınca ne olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 3 Mart 2013; 11:39:45 >

• Yıl Sonuna Kadar yolu var donanım yenilemenin Benim Açımdan, O yüzden crysis 3 pekde önemli değil oynamışım-oynamamışım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocat1

evet oynatabilir ;

hemde tesselation daha hızlı çalışabilir ;

sadece shader model 5.0 ı shader model 4.1-4 e emüle etmek gerek; tabiki directx 10 , 10.1 kartlardada tesselation birimi mevcuttur ; ancak directx 11 de ki tesselation biriminden daha az gelişmiştir.

directx 11 ile tesselation resmi olarak uygulamaya geçilsede tesselation işlemi eskiden beri vardı ;

ayarın adı directx 10- 9 da geometry instancing olarak geçer.ve oyunlarda kullanılır ;

ama low kapasitede ; low ayarlarda ; sadece geometry instancing e catalystte ayar çubuğu koymamışlar ondan.

evet directx 10.1 dilinde , 9 dilinde aynı tesselationu yapmak mümkün ; directx 11 tesselationu 10.1-10-9 a emüle et ; sadece directx 11 deki tesselation komut setini ; 10.1 -9 a çevir ; ama rutinler olmayan komutlar yüzünden daha uzun yazılacaktır ;

mesela örnek ;

direct 11 tesselation komutu ; dfr 50000 anlamı yüzeyi 50000 po**** çoğalt ; sanal olarak yap ; sonra köşeleri düzelt ;

directx 10.1 de bunu ; directx 10.1 komut setiyle örneklendirmek için ;

directx 10.1 de ghf +hjk diye 2 farklı komut seti kullanmak gerekir. çünkü dfr diye komut seti directx 10-10-1 de bulunmaz.

ama neden hızlı ; çünkü directx 11 tesselation yapısı itibariyle çok hantal. kalıyor ;özellikle 5xxx serisi ati amd kartlarda ; 6xxx serisinden itibaren forumlarda yazılana bakarak daha hızlı sonuçlar alınabiliyor diye ben okuduğumu hatırlıyorum.

ama directx 10.1 , directx 11 den çok daha hızlı çalışıyor ; sebep işletim sistemi. vistada directx motoru daha performanslı çalışıyor.directx 9 da xp de çok performanslı çalışıyor.

vista sp2 -win7 de 11 motoru kullanılır ; kartınız directx 10.1-10-9 ise zaten o modda açılır oyunlar.
    directx 9 ise directx 9 modunda açılır ;

ama win7 ye direcxt 9 sdk motoru yüklemeniz gerekir.oyun oyanamak için directx 9 dll dosyalarına ihtiyaç duyulabilir.

eğer kartınız 11 ise daha hızlı oynamak için oyunu directx 10.1 modunda çalıştırabilirsiniz ; ama oyunda directx 10.1-9 ayar menüsü olması lazım.

aslında bu yüzden directx 10 kart sahipleri daha avantajlı ; oyunu win7de 11 modunda oynayıp işkence çekmektense 10 modunda oynuyorlar.

ama tabiki oyunlar sadece 11 modunda açılabilecek şekilde yazıldığında emülasyon olmadan ; malesef oynamak imkansız ; bye bye directx 10.1 kartlara.

oyun için düşünüyorsanız malesef dünya rant dünyası ;

rant için her yol mubahtır ; kuralı geçerlidir.

o firmalarda çalışan insanlar var ; tabiki para kazanmak için üretim yapmalılar ve satış olacakki işten çıkartılmasınlar ; hak veriyorum amd -nvidia ; ekran kartı üreten firmalarının tüm çalışanlarına ;

ama sorun habire çıkar uğruna ; yeni teknoloji çıkartalım diye milletin cebine saldırıp eski teknolojiye hem oyun bazında ; hemde yazılım bazında desteği kesmeleri.

bırakın directx motoru 11 de kalsın ; bir daha yeni motor çıkarmayın ; eskiye desteğe ; hem oyun bazında ; hemde yazılım bazında devam etsinler.

ve oyunlarda minimum directx 9 modunda yazılmaya devam etsin ; ama yazılırkende xp-vista-win7-win8 de bile oyunlar 9 modunda çalışırken performans iyi olsun .

ama extra yenilikler için insanlar kart alsın ; milleti zorlamanız hiç hoş değil. directx 11 den sonra yeni modell üretmezseniz zaten millet habire kart almaya devam edecek ; ama eskiye desteği kesmemiş olacaksınız .

nedir yahu rant uğruna işin cacığını çıkarmışlar. başlarım bunların ekonomik rant düzenlerine ; batsın bunların rant düzenleri.

ama işin ucunda maaş alan işçiler var ; ya onlar işten çıkartılınca ne olacak ?

Çok net ve güzel açıklamışsın hocam,eline sağlık.Maalesef böyle,özellikle böyle insanların nabzını tutacak oyunların çıkması için öyle hazırlıklar yapıyorlar ki,kaç senedir ekran kartını değiştirmemiş birisi bile sırf bu oyunu oynayayım diye kart arar hale geliyor.Onu bir yana geçtim DX 11 destekli ekran kartı sahibi olan vatandaşta kartının performansını beğenmediği için upgrade yapıyor.Bunun aynısını BF3 içinde görmüştük,Crysis 2 içinde ama Crysis 3 DX 11 kilidini vurduğu anda noktayı koydu.Bu birazda Nvidia'nın Titan'ı için fırsat oldu(artık rezilliğini mi görürüz yoksa hayrını mı ancak testlerde anlarız).Ekran kartını değiştiren,işlemci darboğazına uğramamak için onuda değiştiriyor,anakart,ram,psu derken masraf arttıkça artıyor,sonunda yeni bir pc dizmiş halde çıkıyor kullanıcı.Açıkçası sözüm ona sanat eseri Crysis 3 için ekran kartımı upgrade etme niyetinde değilim.Zaten Crysis in ilki de aynı bu şekilde damga vurmuştu piyasaya,millet crysis daha iyi çalışsın diye sli-cf veya çift gpu lu kartlar almıştı,sene 2013 oldu adamlar 3. oyunu çıkardı yine herkeste Crysis açar mı,oynatır mı korkusu hasıl oldu doğal olarak.Hatta bugüne kadar Crysis ile ilgilenmemiş kişiler bile oyunun reklamları ve parlak gösterimi nedeniyle şu oyuna bir bakayım moduna girdi.Eskiden pc dizip oyun oynamak daha rahattı,şimdi komplike bir hal almaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: monodes

quote:

quote:

Onlar da biliyor oynayabileceğimizi, o yüzden bu teraneler.Size canı gönülden katılıyorum.

GT630>GT9800-GTX 275 v.s

saygılar...

Gtx 630 kullanıyorsunuz galiba.Bende 9800gt kullanıyorum ve 9800gt'nin daha iyi olduğunu biliyorum. O kartın tek artısı Dx11 destekli olduğu için.He birde o kartla bazı kişilerin (630) ultrada kasmadan Yeni oyunları oynaması da büyük bir yetenek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi işten anlamayan korsancılar dx10 kart sahibi bebelere satıp durcaklar oyunu bebelerde babalarını alıcak yanına bilader bunu açmıyor diyecek o babalar. aptal korsancı da bilgisayarın bozulmuştur diyecek sonra baba tamirciye götürcek tamirci bir problem yok diyecek sonra eve döncekler ve crysis 2 ye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 5 Mart 2013; 20:47:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

şimdi işten anlamayan korsancılar dx10 kart sahibi bebelere satıp durcaklar oyunu bebelerde babalarını alıcak yanına bilader bunu açmıyor diyecek o babalar. aptal korsancı da bilgisayarın bozulmuştur diyecek sonra baba tamirciye götürcek tamirci bir problem yok diyecek sonra eve döncekler ve crysis 2 ye devam.

Evet sana katılıyorum. Arkadaşım Sniper elite(%100 Korsan) almış kartı eski. Bişeyden anlamayan dvd'ci abi virüs vardın bilgisayarında demiş.
    Ama Babası bilgisayarcı zaten
    Biz Orijinala devam edelim...

• quote:

quote:

Zaten Ceo olan kişi yani Cevat Yerli aslına bakarsanız 2 kardeşiyle birlikte yönetim kademesindeler,çalışanların birçoğu credits kısmından görülebileceği gibi yabancıdır,hatta ilk Crysis te bayağı Alman programcının olduğunu tespit etmiştik arkadaşla.Firmanın sahibi Türk olabilir ancak bu oyunu Türk oyunu yapması için birçok şartında bir araya gelmesi gerekir.Misal firmanın kendisi tamamen Türk programcılar ve mühendislerle dolu olsa ve oyunu onlar yapıyor olsa bu fikir aklıma yatar.Ayrıca bizim bu oyuna para vermemiz milli gelire katkı sağlamıyor,sadece bu firmanın gönlü hoş oluyor.Seslendirmenin Türkçe olması hoş elbette,özellikle Crysis 2 de gerçekten beğenmiştim (Crysis 3 te Türkçe de zayıflıklar ve hatalar mevcut,Enter'ın üstüne bas,Scar öğesini al vs gibi) Bu insanları takdir etmiyorum demiyorum,ama burada yapılan şeyin Türklüğe mal edilmesi hatalıdır.Özellikle sözüm ona Crysis 1 de izlediği çizgiden şaşıp konsol kısmına yönelen Crytek firmasının saçma sapan optimizasyon sorunları nedeniyle,insanları donanım aldırmaya teşvik etmesi onu herhangi bir oyun firmasından farksız kılmaz,kılamaz çünkü zaten firmalar duygusal hareket etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

quote:

Zaten Ceo olan kişi yani Cevat Yerli aslına bakarsanız 2 kardeşiyle birlikte yönetim kademesindeler,çalışanların birçoğu credits kısmından görülebileceği gibi yabancıdır,hatta ilk Crysis te bayağı Alman programcının olduğunu tespit etmiştik arkadaşla.Firmanın sahibi Türk olabilir ancak bu oyunu Türk oyunu yapması için birçok şartında bir araya gelmesi gerekir.Misal firmanın kendisi tamamen Türk programcılar ve mühendislerle dolu olsa ve oyunu onlar yapıyor olsa bu fikir aklıma yatar.Ayrıca bizim bu oyuna para vermemiz milli gelire katkı sağlamıyor,sadece bu firmanın gönlü hoş oluyor.Seslendirmenin Türkçe olması hoş elbette,özellikle Crysis 2 de gerçekten beğenmiştim (Crysis 3 te Türkçe de zayıflıklar ve hatalar mevcut,Enter'ın üstüne bas,Scar öğesini al vs gibi) Bu insanları takdir etmiyorum demiyorum,ama burada yapılan şeyin Türklüğe mal edilmesi hatalıdır.Özellikle sözüm ona Crysis 1 de izlediği çizgiden şaşıp konsol kısmına yönelen Crytek firmasının saçma sapan optimizasyon sorunları nedeniyle,insanları donanım aldırmaya teşvik etmesi onu herhangi bir oyun firmasından farksız kılmaz,kılamaz çünkü zaten firmalar duygusal hareket etmezler.

Bir de bu oyun bana çok abartılıyormuş gibi geliyor. Aslında bu oyunu hiç beğenmedim ama her oyunu piyasayı takip etmek açısından kurup oynarım, bu da onlardan biri. Oyuna bakıyorum ne bir atmosfer var, ne bir kurgu ne de senaryo. Oynarken içimde hayal gücüme dair bir nokta bile parıldamıyor bu bilim kurgu oyununda. O kadar boş bir oyun ki amaçsızca uzaylı yaratıkları öldürüp sıkıla sıkıla aynı şekilde ilerliyoruz. Oyunun en büyük özelliği ise kaliteli grafikler. Bu, çirkin bir kadına tonlarca makyaj yapılıp kadının güzel gösterilmesine benziyor, ama makyajı temizlersen altındaki kadın aynı çirkin kadın. Ve evet küçümsemek için söylüyorum, nerede çoluk çocuk, oyundan anlamayan tipler var hep bu ve bu tarz oyunların peşindeler. Tekrar söylüyorum bu oyunu oynamak için yeni sistem kurup onca masraf yapanlar o masrafı yapmayı gerçekten hak ediyor. Piyasa onların sayesinde bu şekilde ilerliyor zaten. Bizi geçelim Amerika gibi önüne koyulanı sömüren bir halk buna etken. Yine oyunun orada yok satacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

ilk oyunda batan birşey yok abartmayalım...

DX10'u en sağlam şekilde kullanacak diyerek gazlayıp, bariz DX9 oyunu olmasını saymazsak; yalnızca DX10 ile aktif olan ayarların esasında tamamen DX9'da da çalışıyor olmasını saymazsak, bu ayarları aktif edebilmek için DX10 uyumlu donanım ve yazılım gereksinimi bahanelerini de saymazsak; evet, gerçekten hiç batırmadılar diyebiliriz.

bu gıf ın mantıgı nedır ? arkadas sonuna kadar dogruları soylemıs.dogrulara karsı antıpatı beslıyorsanız ona bırsey dıyemem..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

quote:

Bir de bu oyun bana çok abartılıyormuş gibi geliyor. Aslında bu oyunu hiç beğenmedim ama her oyunu piyasayı takip etmek açısından kurup oynarım, bu da onlardan biri. Oyuna bakıyorum ne bir atmosfer var, ne bir kurgu ne de senaryo. Oynarken içimde hayal gücüme dair bir nokta bile parıldamıyor bu bilim kurgu oyununda. O kadar boş bir oyun ki amaçsızca uzaylı yaratıkları öldürüp sıkıla sıkıla aynı şekilde ilerliyoruz. Oyunun en büyük özelliği ise kaliteli grafikler. Bu, çirkin bir kadına tonlarca makyaj yapılıp kadının güzel gösterilmesine benziyor, ama makyajı temizlersen altındaki kadın aynı çirkin kadın. Ve evet küçümsemek için söylüyorum, nerede çoluk çocuk, oyundan anlamayan tipler var hep bu ve bu tarz oyunların peşindeler. Tekrar söylüyorum bu oyunu oynamak için yeni sistem kurup onca masraf yapanlar o masrafı yapmayı gerçekten hak ediyor. Piyasa onların sayesinde bu şekilde ilerliyor zaten. Bizi geçelim Amerika gibi önüne koyulanı sömüren bir halk buna etken. Yine oyunun orada yok satacağından eminim.

Kesinlikle,ilk başta Cevat Yerli zaten oyun motorunun ne kadar muhteşem olacağını ve oyun içi grafiklerin muazzam ölçüde göze hitap edecek ve bugüne kadar görülen oyunlardan farklı olacağını belirtti.Neticede oldu,Crysis çıktı,grafikler gerçekten çok güzel aynı zamanda nanosuit tanıtıldı ve birçoğumuz kıyafetin özellikleri,shooter vs diye başladık oynamaya.Oyun Crysis Warhead de olmak üzere,ormanlardan ve Korelilerden bir türlü kurtulamadı,oyun içerisinde daima ormanlar,ağaçlar,bitkiler görmekten botanik bahçesinde gezi düzenler gibi olduk.Resmen Amerika'nın Kuzey Kore ye karşı hazırladığı propagandalar gibi olmuş.3 hariç hepsini oynadım,Crysis Warhead ve ilk sürümün amacı Dx 10 lu kartların satılmasını sağlayıp,millete "Dx 10 zevki"yaşatacaklardı,kaldı ki zaten safkan Dx10 olmayan bir oyun bunu nasıl başaracak Tanrı bilir.O zamanlar nvidia nın 8000 serisi ve 9000 serisi modaydı,ati de sanırım 3000 serisi mevcuttu yanlış bilgi vermeyeyim ati kartların tarihleri konusunda pek sağlam bilgiye sahip değilim.Millet 8800 gt sini o güne kadar sağlam kart olarak kullanırken bir anda 9800 e yükseltti hatta çift gpu lu 9800gx2 ve 3870x2 gibi kartların satışlarını arttıran oyundur yine Crysis.Dx9 ile oynayanlar hatta Very High seçeneğini açamıyordu hatırladığım kadarıyla,onu da dışarıdan mod veya patch benzeri birşeyle düzeltiyorduk.Zaten AA ve Af yi açmak cesaret isteyen birşeydi.Yıl geldi 2013 e yine aynı tablo var karşımızda ve bu sefer konsol port oyunu olmuş haliyle,sistem sömüren bir canavar halini almış.Hepimiz ayarları kısarak oynuyoruz,low da gerçekten güzel görünüyor ama insan bir yandan aklından geçirmiyor değil ,benim elimdeki donanım bunu çok rahat çalıştırabilecekken neden can çekişiyor ? Bence dx10 kartların oynayabilecekleri şekilde bir patch yayınlasınlar,oyun şu an oynandığından çok daha fazla oynanır.Etrafımızda hala dx11 kartlara geçmemiş bir sürü insan var,bu adam bu oyunu oynamak istediği için git dx11 kart al demek saçma olur.

• Merhabalar Nvidia GTX 275 ekran kartım var ve bu oyunu oynamak istiyorum fakat bu kart dx11 desteklimi çalıştırırmı oyunu yoksa boşuna para vermeyim oyuna malum fiyatı baya tuzlu zaten.
  • pc dünyasının eski halini özledim hergün yeni bi kart çıkacak nerdeyse oraya gidiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firlama777

Merhabalar Nvidia GTX 275 ekran kartım var ve bu oyunu oynamak istiyorum fakat bu kart dx11 desteklimi çalıştırırmı oyunu yoksa boşuna para vermeyim oyuna malum fiyatı baya tuzlu zaten.

gtx 275 10.1 destekli kart.normalde kart 11 i desteklemez. oyunu almayın ;
    şayet directx 11 sadece denmişse 10.1-10-9 kartlar için oyunu unutunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbocat1 -- 9 Mart 2013; 17:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

quote:

quote:

GT630>GT9800-GTX 275 v.s

saygılar...

Gtx 630 kullanıyorsunuz galiba.Bende 9800gt kullanıyorum ve 9800gt'nin daha iyi olduğunu biliyorum. O kartın tek artısı Dx11 destekli olduğu için.He birde o kartla bazı kişilerin (630) ultrada kasmadan Yeni oyunları oynaması da büyük bir yetenek...

hayır ben gtx275 kullanıyorum imzamda belirttiğim gibi.Tepkimi ortaya koydum ben o şekilde.

saygılar...

• Bendede directx 11 destekli a4 3300 apu var. minimum ayarlarda oyunu çok güzel açıyor ama fraps 10 ila 15 fps arasında gidip geliyor Benim anlamadığım nokta şu oldu koşarken ve sağa sola dönerken kamera açıları felan bildiğin 30 fps yani baya akıcı ama karşına bi adam çıktımı vurmaya kalktınmı 5 fps. yahu fps düşükse komple kasmazmı bu meret ben öyle biliyodum. bi çapanoğlu var bı işin içinde.
  • Benim notebookda 5650 var acaba hersey minimumda acarmi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

quote:

quote:

GT630>GT9800-GTX 275 v.s

saygılar...

hayır ben gtx275 kullanıyorum imzamda belirttiğim gibi.Tepkimi ortaya koydum ben o şekilde.

saygılar...

Ben diyorum 9800gt daha iyi hatta 275 9800gt den de iyi ama 630 hepsinden geridir.Son nokta bu gerisi yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.