Şimdi Ara

Soru Soru Soru Acil Cevap Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Laptopları Uzun Süre Kullanmak Sakıncalımıdır 10 saat Felan Bu Mecburıoyse RIskı Nasıl Dusururruz Yada Mınımuma İndirebiliriz !

Birde Systemım Pil Doluluk Oranını Yenıden BAslatınca %99 Görüyor Arkaadsından CIkarıp Takınca %100 Görüyor Bu Bi Problem Mi Aynı Olayı Hdd De yapmıstı Ama Oda Düzeldi Pc 3 Günlük Daha Ne yapmalıyım Normal MI durum !

• Sıcaklık 80 küsür felan değilse bir şey olmaz kanımca (sıcaklık fazla artarsa zaten restart çeker laptop). 50 saat download için açık bırakanları duydum bir şey olmaz yani. Batarya meselesine gelince benimde f3sv'm var bataryayı hiç %100 dolu iken görmedim. Sorun olduğunu zannetmiyorum.
  • oyle benımkı % 100 oluyo ya o problem deıl tabıkıde ama hanı batarya arızasımı neden boyle wıstamı boyle goruooo yanı hatasımı haftada 2 kere % 5 e ındırıp desarj da edıorm bılınclı kullanıyorum anlıcanız ama canımı sıktı walla uzun sure calısması bı9 problem deıl demek ole sıcaklık konusuna gelınce ben cooler pad kullanıyorum zaten laptopun altında cool master sogutucu pad war yanı o konuda sıkıntı yok bılgıler ıcın tesekkur ederım asus harı ka ama dıer lap toplarda durum bolemı
    !
  • Bir hafta kadar açık bırakmıştım ben. Altında notebook soğutucu vardı.Sıcaklık değerleri önemli yani.. Elektrik kesilmeleri veya voltaj düşmesi olmadıktan sonra bişey olmaz. ki olsa bile bataryada kullanırsan herhangi bir sorun olmaz.
    Pil doluluk oranı ise %99da iken şarj almaz. Batarya kendini kapatır gibi bişey yani. Ancak kısa süreli bir enerji tüketiminde o zaman az da olsa %100 gözükür ve enerji almaya çalışır.. Herhangi bir sorun yok yani. Gayet normal çalışıyor.

Ey Türk! .. Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,Senin ilini ve töreni kim bozabilir...
  • endsıe etmeme gerek yok yanı haklısın ozaman hocam bende ıcım rahatlatmak ıcın deıl sadece bılgı almak ıcın srdum bu soruyu cok tesekkurler 2. el pıysasında tecrubelşıyım ama laptoplardan anlamıorm cok yenıyım bu segmentte bılgıler ıcıntesekkurler
    soru
    11 yıl önce açıldı
    Soruuuu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.