Şimdi Ara

[Soru] Huntsman Slaughter Pattern

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jackpottan resimdeki bıçağı kazandım tam ortasında yarım bir şekil var ya heart dediklerinden ya diamond fakat özel birşey midir değil midir fiyatını arttırırmı başka bir şeyi varmı öğrenmek istiyorum anlayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

• Selamlar dostum, öncelikle çok fazla değerini artırmaz, bu konuda csgolounge a bakma, herkes sağında bişi var, solunda bişi var hobaa deyip bir sürü değer eklerler, ancak işin aslı öyle değildir. İnanılmaz özel bir alıcı denk gelmediği sürece normal değerinden 5-10 key fazla olur, o da MAX! huntsmanlerde ise, 3-5 key maks fark eder. Eğer trade edecek olursan, sen de 10 key azlasına koy, ama muhtemelen gelmeyecektir öyle bir teklif, gelirse de affetme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Selamlar dostum, öncelikle çok fazla değerini artırmaz, bu konuda csgolounge a bakma, herkes sağında bişi var, solunda bişi var hobaa deyip bir sürü değer eklerler, ancak işin aslı öyle değildir. İnanılmaz özel bir alıcı denk gelmediği sürece normal değerinden 5-10 key fazla olur, o da MAX! huntsmanlerde ise, 3-5 key maks fark eder. Eğer trade edecek olursan, sen de 10 key azlasına koy, ama muhtemelen gelmeyecektir öyle bir teklif, gelirse de affetme.

Hocam selamlar yorumunuz için çok teşekkür ederim bıçağı resmini paylaştığım bıçak ve üstüne 12 dolarlık item alarak takas ettim Slaugter MW idi bu FN hem item fiyatları farklı hemde bu sanırım daha değerli resimlere baktığıma göre %85-90 fade oranı sanırım ilginiz için çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.