Şimdi Ara

soru çözüm videolarına bakmak çok zor geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, az önce geometri çözdüm video çözümleri var fakat siteyi açıp o test numarasını girip de çözümü izlemek çok zor geliyor. siz nasıl düşünüyorsunuz da bunu sıkılmadan yapıyorsunuz? eğlenceli hale/canımı sıkmaayacak dereceye nasıl getirebilirim?

• tükenmişlik sendromu
  • peki şimdi ne yapmalıyım?
  • kendimi böyle hissediyorum
    izleee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klementinn -- 4 Ekim 2019; 20:58:4 >
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    3d yayınlarında her sayfada barkod var telefona okutuyosun tak soru cevabi karsinda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben soruyu bulmaya değil de açıp o videoyu izlemeye çok üşeniyorum. Zaten çözümlü kaynakların her 10 tanesinin 9 tanesinin çözümü çöp.
  • Eğer çözemedikten sonra direkt çözümü açıp izlersen sıkılırsın ve verim de alamazsın. Soruyu tekrar çözmeye çalış çözemedikçe çözümü daha da merak edersin. Bu merak da sorununu giderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmonty -- 5 Ekim 2019; 14:0:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birileri hocanın peşinde koşmayı özlemiş

insanoğlu işte her şeye bahane bulur beyninize bilgileri disk'le aktarsak yine bir şeye konuşursunuz.

ders çalışmak sıkıcı bir şey abicim kabul edin şunu neyi eğlenceli hale getiriyorsunuz. eğlenceli hale getirecekmiş. dünyanın en sıkıcı işlerinden biridir belki ama yapacaksın bir şeyler istiyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 5 Ekim 2019; 14:27:32 >
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Yok hocam arkadaşın sıkıntısından bende de var sorun ders çalışmanın sıkıcı olması değil.
    Geçen gün deli gibi apotemi fonksiyon çözdüm sıkılmadım ama o çözümlere bakmak o kadar zor geliyor ki. Benim için 50 soru çözmek 10 sorunun çözümüne bakmaktan daha kolay.
    Aslında bunun da güzel bir yanı var. Videoyu açıp izlemek zor geldiği için her kitabı açışımda tekrar yapmaya çalışıyorum soruları. Yaptıklarım oluyor, anca 3 4 kere deneyip yapamazsam bakmak zorunda kalıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam bende sırf soru çözüm videosuna bakmamak için beynimi patlatıyorum

Cidden ben de aynı şeyleri yaşıyorum mesela bir sayfada çözemediğim bir soru çıkıyor zaten çoğunu çözdüm deyip izlemeye üşeniyorum o kadar zor geliyor ki karekodu okutup soru çözümünü izlemek hele ufak bir şeyi göremediysem ve çözümde onu yapıp bırakıyorsa hoca tam zaman israfı gibi düşünüyorum .

• Bazen de şöyle diyorum : bumuydu yani bunun için mi bilgisayarı/telefonu açtım

• Seni geliştirecek olan o sorular böyle düşün

• Benim de aynı şekilde, video çözümleri izlemek sıkıcı geliyor. Yapamadığım sorular öylece kalıyor.

• Ben de öyleyim.

Soru çözmek+konu dinlemek < Yapamadıklarını izlemek
    Aynen öyle.Ayrıca bakmayınca arada kaynıyor sorular sonra daha da üşeniyorsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.