Şimdi Ara

SORU ÇÖZERKEN FAZLA DÜŞÜNME SORUNU :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler matematik sorusu çözerken aynı zamanda aklımdan binbir düşünce geçiyor ve artık bundan bıkma durumuna geldim.

Sözel çözerken hiç olmuyor fakat mat sorusu çözerken bu farklı şeyleri düşünme olayını yaşıyorum.

Bunun için müzik dinleyeyim dedim yinede fayda etmedi. Bu sefer haber kanallarını açık tuttum ve aynı anda hem soruyu çözüp hem bi ton şey düşünüp hemde haberleri net bir şekilde dinlediğim için bunalıma girdim neredeyse

Acaba bu durum bendemi öyle yoksa başka bu sorunu yaşayanda var mı aranızda ?

Şu anda çalışmayı bıraktım bu yüzden , fazla düşünmek kadar berbat bir şey yok

Önerisi olan yok mu la ?

Bu arada başlıktan dolayı konuyu soru içeriğinde fazla düşünme olarak anlayıp tıklayanlar kusura bakmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 3 Şubat 2014; 3:17:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Beyler matematik sorusu çözerken aynı zamanda aklımdan binbir düşünce geçiyor ve artık bundan bıkma durumuna geldim.

Sözel çözerken hiç olmuyor fakat mat sorusu çözerken bu farklı şeyleri düşünme olayını yaşıyorum.

Bunun için müzik dinleyeyim dedim yinede fayda etmedi. Bu sefer haber kanallarını açık tuttum ve aynı anda hem soruyu çözüp hem bi ton şey düşünüp hemde haberleri net bir şekilde dinlediğim için bunalıma girdim neredeyse

Önerisi olan yok mu la ?

Bu arada başlıktan dolayı konuyu soru içeriğinde fazla düşünme olarak anlayıp tıklayanlar kusura bakmayınız.

Sen hiç paragraf sorusu çözerken düşüncelere daldın mı hocam soruyu defalarca okurdum odaklanamama sorunundan dolayı. Genelde sevmediğin derslerde olur sıkıntıdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedrik -- 3 Şubat 2014; 3:22:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iCrush

quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Beyler matematik sorusu çözerken aynı zamanda aklımdan binbir düşünce geçiyor ve artık bundan bıkma durumuna geldim.

Önerisi olan yok mu la ?

Sen hiç paragraf sorusu çözerken düşüncelere daldın mı hocam [x(] soruyu defalarca okurdum odaklanamama sorunundan dolayı. Genelde sevmediğin derslerde olur sıkıntıdan.

Hocam aslında benim sorunum tam olarak odaklanamamak değil , soruya odaklanıyorum hemen yapıyorum fakat aynı anda farklı şeylerede odaklanıyorum.

Ulan kafayımı yedim diye kara kara düşünür oldum şimdi

• aynısı bende de var,bunu kafaya taktıkça daha da artıyor.Psikologa gittim,antidepresan verdi depresyona bağlı olabilirmiş kullanmadım tabiki de .
    Ben de çözüyorum soruları ama ezberden hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridersonthestorm

aynısı bende de var,bunu kafaya taktıkça daha da artıyor.Psikologa gittim,antidepresan verdi depresyona bağlı olabilirmiş kullanmadım tabiki de .
    Ben de çözüyorum soruları ama ezberden hep

Hmm hocam endişemin azalmasına sebep oldunuz teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.