Şimdi Ara

Soru Cevap sitesi Kuracağım ama ne üzerine olmalı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru Cevap sitesi Kuracağım ama ne üzerine olmalı arkadaşlar bakalım güzel fikirler çıkacakmı ?

• Site bünyesinde onlarca yüzlerce uzman barındırman lazım =) Soru cevaptan kastın ne bilmiyorum ama standart sorular google yazıncada çıkıyo, detayları ayrıntıları öğrenmek isteyenlerin ilgisini çeker site ancak uzmanlar gerekir dediğim gibi, eğer soru cevap yarışması gibi bişeyse genel kültür üzerine olur doğal olarak =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DicqMenLee

Site bünyesinde onlarca yüzlerce uzman barındırman lazım =) Soru cevaptan kastın ne bilmiyorum ama standart sorular google yazıncada çıkıyo, detayları ayrıntıları öğrenmek isteyenlerin ilgisini çeker site ancak uzmanlar gerekir dediğim gibi, eğer soru cevap yarışması gibi bişeyse genel kültür üzerine olur doğal olarak =)

kizlarsoruyor.com tarzında bir site kişisel yorum mesela sevgilimi unutamıyorum :D yada sevgilimle sorunlarım var gibi

bilgisayara kurdum
     Soru Cevap sitesi Kuracağım ama ne üzerine olmalı ?
    ama konuyu degistirmem lazım

• Yorum sitesi daha iyi olur bence günlük olaylar karışısında üyelerin yorumlarını düşüncelerini alırsın (bilirsin insanlar siyasete ve fikirlerini başkalarına anlatmaya meraklıdır facebookda bu yüzden tutuldu zaten) ve oylama seçenegiyle yorumu begenilenler üst sıralara çıkabilir böylece rekabet ve hırs olunca sitenin geri dönüşü yüksek olur =) Stil ve tarz konularıda olabilir saçıma nasıl şekil versem nasıl giyinsem hangi saat kullansam vs. Ama herşeyden önemlisi üye bulmak =) üyeyi bulduktan sonra zaten konuları istediğin kadar genişletirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DicqMenLee

Yorum sitesi daha iyi olur bence günlük olaylar karışısında üyelerin yorumlarını düşüncelerini alırsın (bilirsin insanlar siyasete ve fikirlerini başkalarına anlatmaya meraklıdır facebookda bu yüzden tutuldu zaten) ve oylama seçenegiyle yorumu begenilenler üst sıralara çıkabilir böylece rekabet ve hırs olunca sitenin geri dönüşü yüksek olur =) Stil ve tarz konularıda olabilir saçıma nasıl şekil versem nasıl giyinsem hangi saat kullansam vs. Ama herşeyden önemlisi üye bulmak =) üyeyi bulduktan sonra zaten konuları istediğin kadar genişletirsin.

Siyaset girince ortaya küfürler havada uçuşur dostum yorum sitesi olacak zaten soru cevaptan kastım biri sacımı nasıl yapim diyecek uyeler yorumlayacak tarzı
    Para yatıracagım zaten deneme yapıyorum şuan

• Küfür olcagını sanmam ama inceden inceden iğnelemeler laf sokmalar olur küfür anca youtubedaki videoların altında olur =) Sanmam siyaseti günlük olayları yakından takip eden birinin küfür edicegini ufak tefek olur onlarıda BAMlarsın =) ama öteki Türlü tarz,sosyal kararsızlık konuları ve alışveriş konusu olabilir bu forumdaki sistem tavsiyeleri gibi =)
  • Kategoriler
    Siyaset
    Teknoloji
    Moda
    Aşk
    Cinsellik
    Sağlık

Olarak yapsam iyi olur ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimonAdebisi -- 14 Eylül 2011; 14:01:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.