Şimdi Ara

Soru-Cevap Maratonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yepyeni bir seri başlatacağım arkadaşlar.Bunu program gibi yapacağım.Ve programın adı Soru-Cevap....Yani Soru kelimesi biraz yanlış olabilir ama sonuçta birşeyler üzerinde tartışacağız ve fikirlerimizi belirteceğiz.Eğer beğenilirse Yorumunuza '' + '' katarsanız sevinirim.Her neyse bugün tartışacağımız konular şunlar ;

Nintendo her konsolunda başarılı olur ve bu sefer WiiU ile karşımıza çıkacak bildiğiniz üzere.Ve konsolu hem tablet olarak istediğimiz yere götürüp oynayabileceğiz hemde dev ekranda Full HD keyfi de yaşabileceğiz.Ve şu anda Tam Full HD desteği verecek tek konsol durumunda olacak.Çok güçlü donanımlar,gene güzel bir kontroller,hardcore oyunlar ve görüntü kalitesi...

-Peki sizce bu özelliklere rağmen Wii U başarılı olur mu ? Satışlar ne alemde olur ?Parasına değecek özellikleri var mı ? Geleceği nasıl ?

Gelelim 2.tartışma konumuza Resident Evil 6.Evet,geçtiğimiz haftalarda Capcom oyunu duyurdu ve yayınladığı Trailer ile bizi gaza getirdi.Hem de Leon'un geri dönmesi,hem de Tekrar Raccoon'a dönmek harika olacak gibi duruyor ? Zaten Capcom genellikle her oyununda başarılıdır.Ama RE 5'in kötü olması tabiki kafalarda soru işareti bırakıyor.Ve işte sorular ;

-Sizce Resident Evil serisi RE 6 ile özüne döner mi ? Trailer yeterince coşturdu mu ? Ve Sizce Resident Evil 6 bu yıl goty olabilme şansı var mı ?(şimdi ki detaylara göre)

Ve günün son tartışma konusu PS Vita.Vita 2 hafta sonra Avrupa'da çıkışını yapıyor.Japonya'da ise daha önceden çıkmıştı.Fakat çok kötü satış rakamları oluşmuştu.Sony ise iyi diyor fakat 1 Ay'da 1 Milyon'a ulaşmadı.Ve bu yüzden de Avrupa'da da böyle olma ihtimali var.Ve Sony son 3 yılda her zaman yeni yıla zararla giriyor.Ve gene öyle oldu.Yani Vita eğer satmazsa Sony'nin sonu olabilir kim bilir değil mi ? Neyse gelelim Vita'nın detaylarına...Vita çok iyi Çıkış oyunları ile çıkıyor ve bunun yanında PS3 grafikleri sunuyor ve Donanım açısından çok güçlü.Augmented Reality teknolojisi de yer alıyor.Teknolojinin ne olduğunu bilmiyorsanız Youtube'dan falan bakabilirsiniz.Çıkış oyunları dışındada yılın sonlarına doğru özel bir COD ve AC oyunu gelecek,birde Bioshock.Hatta söylentilerde Dead Space bile var.Sorulara geçelim ;

-PS Vita satış bakımından iyi bir başarı sergiler mi ? Sony gelecekte kapanabilir mi ? Çıkış oyunları ve sonraki oyunlar yeter li mi ?(duyurulanlar arasında) Vee Vita parasına değer mi ?

Bu soruları cevaplıyalım,tartışalım.Program iyi ise her Pazartesi tekrarlıyacağım.

• Cevap veren yok mu ? Kötüyse kötü derseniz sevinirim en azından.
  • Bana göre Wii eski oyuncu kitlesini hiçe sayıp full hardcore çalışırsa isterse en baba sistemi barındırsın tutmaz.

Wii yi hala ayakta tutan (ki bende bir nintendo hayranıyım) nintendoya has renkli karakterler. Elbette Hardcore a önem verebilirler ancak açıklamalarına bakılırsa eski kitleyi pek takmayacaklar. Bu nedenle yeni bir hayran kitlesi edinmek zorundalar diğer konsollardaki hardcore oyuncuları kazanmak için çok iyi oyunlar sunmaları gerekir. Eski kitle zaten diğer konsollarda bulamadığı eğlenceli aile oyunları için tercih ediyor wii yi.

RE yeni oyunu resmen Left for Dead tarzı olmuş açıkcası serinin eski oyuncusu olarak yeni oyunları oynamıyorum Nemesis'deki duyguları yaşatacak bir oyun olsa keşke ama artık git gide aksiyon dozajını yükseltip yeni nesil oyuncuların dikkatini çekmek istiyorlar.

Bahsettiğimiz isim Sony batması bana göre mümkün değil en azından başarısız bir konsol nedeniyle batması mümkün değil. Sony teknolojinin her cephesine el atmış bir şirket ve AR-GE çalışmalarına yüksek meblalar ödüyen şirketlerden. Örneğin yeni çıkacak 3D Dürbün bile 3D Tv furyasına toz yutturacak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero2900 -- 6 Şubat 2012; 17:31:48 >

• Nintendo güzel bir konsol çıkarıyor çünkü dediğiniz gibi hem el konsolu hemde ev konsolu şeklinde kullanılabilecek bu tabikide birçok oyun severin dikkatini çekecektir ama çok büyük satış yapabilir mi bilmem. Çünkü oyun kalitesi kötüyse satışlar düşecektir, kullanım tarzının iyi olması gerekli aksesuarları, kamera gibi özellikleri elbetteki etkileyecektir. Ve en büyük etkenlerden biride fiyatı, fiyatının uygun olması gereklidir insanlar verdiğime değdi demelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Bana göre Wii eski oyuncu kitlesini hiçe sayıp full hardcore çalışırsa isterse en baba sistemi barındırsın tutmaz.

Wii yi hala ayakta tutan (ki bende bir nintendo hayranıyım) nintendoya has renkli karakterler. Elbette Hardcore a önem verebilirler ancak açıklamalarına bakılırsa eski kitleyi pek takmayacaklar. Bu nedenle yeni bir hayran kitlesi edinmek zorundalar diğer konsollardaki hardcore oyuncuları kazanmak için çok iyi oyunlar sunmaları gerekir. Eski kitle zaten diğer konsollarda bulamadığı eğlenceli aile oyunları için tercih ediyor wii yi.

RE yeni oyunu resmen Left for Dead tarzı olmuş açıkcası serinin eski oyuncusu olarak yeni oyunları oynamıyorum Nemesis'deki duyguları yaşatacak bir oyun olsa keşke ama artık git gide aksiyon dozajını yükseltip yeni nesil oyuncuların dikkatini çekmek istiyorlar.

Bahsettiğimiz isim Sony batması bana göre mümkün değil en azından başarısız bir konsol nedeniyle batması mümkün değil. Sony teknolojinin her cephesine el atmış bir şirket ve AR-GE çalışmalarına yüksek meblalar ödüyen şirketlerden. Örneğin yeni çıkacak 3D Dürbün bile 3D Tv furyasına toz yutturacak bence.

Kesinlikle Nintendo kendi kitlesini yarı yolda bırakmayacaktır.Wii'de neyse o ve birde üstüne Hardcore...Zaten WiiU da gene Remote olacak.Yani Oyunsevmeyen insanlar bile aynen Wii'deki gibi WiiU'ya yöneliceklerdir.Ayrıca WiiU Çıkış oyunu olmasada Çıktıktan 1 yıl sonra falan Super Mario Land 2'yi çıkarabilir.Ve Miyamoto ile yapılan bir rörpörtaj'da da Zelda HD yapacağını söylemişti.Ve diğer soruda Ocaria of Time 2 yapar mısınız denildiğinde cevap evet olmadı ama Eski serilerin devamını getireceğini ve bunun da mümkün olacağını söylemişti.Çıkış oyunları arasında gene yeni bir Metroid ve Super Smash Brothers dışında New Super Mario Bros Mii gelecek.Yani bu çıkış oyunları için bile alacak milyonlarca kişi olur.Hem Nintendo'nun controller'ı tablet gibi dedim,ama tam tablet gibi gerçekten.Ben CES'e katılmıştım bu yıl ve denedim,gördüğüm kadarıylada gerçekten bir kontroller'ında ötesinde olmuş.Sanki ayrı bir konsol.Yani iPad kullanmışçasına.......Bu tablet için bile insanlar alır.Yani sattış bakımından Wii'yide geçeceğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü soru cevap
    2 yıl önce açıldı
    ODTÜ Soru-Cevap
    8 yıl önce açıldı
    Gastronomi soru cevap
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.