Şimdi Ara

Soru bankasi cozmeyip full deneme abanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
2.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptigim harekettir.Nadiren unuttugum bir konu olursa o da ozellikle ayt fizik veya biyolojide filan bir konuyu açıp testlerini çözerim.

Soru bankasi bitirmek ya da soru bankasinda o konuya ait bütün testleri cozmek gibi bir aliskanligim hic olmadi.Eski zamanlari hatirlarsam tamamini bitirdigim sadece biyoloji için oluyordu onu da sevdiğimden.

Dişi kazandigim 22k yaptigim zamani dusunuyorum da o zaman da boyleydim aşağı yukarı.Hatta simdi o zamana gore daha cok deneme çözüyorum

Bu karşıma bir sorun olarak cikar mi?

Konulara genel olarak hakimim.Konu iclerinden değişik zorlayici soru tiplerini kaçırabiliyorum.Bunlara soru bankasindan ulaşmaktansa deneme de karşılaşmak daha muhtemel ve daha az yorucu geliyor bana.

Siz neler dusunuyorsunuz?Illaki en azindan 1 sb bitmeli mi.Yoksa benim gibi yillardir sinava hazirlanan, fena bir siralamasi olmayan kişi denemelerle istedigi seviyeye gelebilir mi?

Denemelerden daha verim aldigimi hissediyorum ve sb cozmeye eriniyorum bıkkınlık geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fikirlerinizi beklerim

• Bence sorun olmaz , soru bankalarındaki bazı güzel soruları YouTube de çözen hocalar var onları da seyredersin hocam, tabi bu dediklerim mat için geçerli diğerlerinde çöz bence hocam belki kimyan fule yakın geliyorsa ondan çözmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaaçısı -- 8 Şubat 2020; 15:41:38 >
  • Uruk bu sene ilk 5 bin yapamazsan seni forumda asacağız kardeş ona göre çalış. Denemelerle gitmek daha iyi sb çözmekten bol bol deneme çöz piyasada çözmediğin kalmasın ve tekrar bol bol.

• Rascolnick R kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam size de basarilar dilerim.

5.yilda 5k hadi bakalim :)

• Ya bence bir tane soru bankası çözsen ama şöyle sağlamından , hem içinde ukte kalmaz hem de daha da özgüven gelir. Ama deneme çözmeye de devam et :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende deneme abanıyorum hayırlısı xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence temelin olsa bile konuların üzerinden 1 kere geçmek iyi olur çünkü cidden piyasada soruları çok kaliteli olan kaynaklar da var

• Hocam sen zaten deneme coz denemede yapiyorsan zaten olmustur ki siralaman da iyiydi

• Ben de bir benzerini yapıyorum. Mat ve fenlerden sadece 1’er soru bankası bitiriyorum. Sonrası full deneme. Zaten seviyem kötü de değil. O yüzden direk deneme :)

• sb çözmekten sıkıldığım kadar başka bir şeyden sıkılmam uruk dostum. ama deneme öyle mi? 3 saat kesintisiz ders çalışmamı sağlıyor. ayt kimyadan toplasan 20 sayfa sb çözmüşümdür her şeyi denemelerden öğrendim.
  • Valla hocam ben her dersten 1 er spru banlası bitirdim fizik hariç şu an ben de full denemelerden gidiyorum sosyali bile denemelerden öğreniyorum en mantıklısı yani tek sıkıntısı bazen analize çok vakit veriyorum

• Uruk hocam bende sizin gibiyim mezuna kalma konusunda biliyorsunuz. Konular hakkında temelimiz var hemen hemen tüm konuları biliyoruz eksik olduğumuz konularda da bazı belli başlı soru tiplerini yapamıyoruz . Bu bağlamda deneme çözmek daha doğru geliyor bana da ancak fizik ve biyoloji adına bence denemelerin yanında soru bankalarına devam edilmeli diye düşünüyorum. Matematikte soru bankalarının sadece pko ve türev integral kısımları çözülebilir soğumamak adına.

• ayt fen dersleri için geçen sene yapmış olduğum hede. her birinden yaklaşık 60-80 er deneme çözmüşümdür hatta fizikten daha fazla ve her birinden 1 tane soru bankası yarım yamalak bitirdim 35 net geldi mükemmel olması için kesinlikle soru bankaları şart en az 2 şer tane zaman varsa 3 tane anlayarak çözülmeli her dersten sadece deneme yetmiyor.
  • Yaklaşık 3-4 haftadır ben de öyle sadece deneme çözüyorum, soru bankasından sıkıldım, elime almayı da istemiyorum açıkçası 😅 Yine de bazı kitapları gözden geçirmeyi düşünüyorum, Nihat Bilgin Fizik ve Paraf Biyoloji gibi.

Bence deneme çözmek en mantıklı yol. Bazı derslerde hiç bilmediğim konuları birkaç denemede karşılaşıp öğrendim (Kçç gibi). Deneme çözünce soru bankalarının ne kadar gereksiz soru içerdiği zaten açık açık hissediliyor. Bu yüzden onlarla fazla zaman kaybetmenin anlamı olduğunu düşünmüyorum.

• Hocam bence bir kere bile olsa konu çalışsan iyi olur bazı ayrıntılar var denemelerde önüne çıkamayabilir

• Hocam maasallah, 35 de işimizi görür mattan dan bi o kadar olsa 70i buluyor zaten.

• hocam hedefiniz ne olursa olsun ayt de mükemmel olmaya çalışın o yüzden naçizane tavsiyem soru bankalarını ihmal etmeyin
  • SB çözmeyi özellikle matematikten sevmiyorum, hep karşılaştığım sorular çünkü. Deneme çözmek daha güzel geliyor
    Ayt fende konularım tam olsaydı full deneme çözerdim herhalde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.