Şimdi Ara

Soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu bluray veya dvd lı ev sınema sıstemlerını ps3 umde ve medıa oynatıcımda kullanabılırmıyım dırek baglayarak optıkten, yoksa ılla onun yanında gelen oynatıcıyı kullanmam mı gerek ? ben sadece hoparlorlerı kullanmak ıstıyorum dvd veya bluray oynatıcı ıle ısım yok, ne dersınız kullananlar cevap verebılır mı z5500 vs ıstemıyorum bu kule tıpı modeller cok hosuma gıdıyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 19 Ekim 2012; 20:21:01 >

LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • Oynatici sart butun baglantilar player ustunde ve playerin icinde hoparlerlerin amfisi bulunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    18 yıl önce açıldı
    Bir Matematik Sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Kafamdaki Sorular..?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.