Şimdi Ara

Şort mayo için hangi marka daha sağlam? Cevap: O'Neill !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl kilo almışsam, önceki şortuma giriyorum ama hiç rahat değil. Yenisini almaya karar verdim.

Önceki şortum Adidas'tı ve cidden kaliteliydi. Abiminki Nike o da rahat ama Adidas'ım ile aynı kalite ve rahatlıkta değil. Aklımdaki diğer 2 marka ise Quiksilver veya Billabong. Siz olsanız hangi markaya yönelirdiniz?

Adidas
    Nike
    Billabong
    Quiksilver

Not: Gezin bakın, hoşuna gideni bul ona göre al demeyin. Antalya'dayım; hava çok sıcak ve rutubetli. Astım hastası olduğumdan fazla gezemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 25 Temmuz 2008; 22:20:08 >

• Paran varsa ve paraya kıyıcaksan Speedo alcaksın bu kadar basit .
    Hem çok rahat , Hem çok kalite , Hemen kuruyor , Dünyada yüzme yarışlarında dikkat et tüm yüzücülerin giydiği marka speedo dur .
    Çok güzel modelleri var shortlarının. Giyip manitanla dolaş , geceleri de tshirtünün altına giyebilirsin.
    Ama parana kıyarsan?
    150-185 ytl arası shortlar ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M®t

Paran varsa ve paraya kıyıcaksan Speedo alcaksın bu kadar basit .
    Hem çok rahat , Hem çok kalite , Hemen kuruyor , Dünyada yüzme yarışlarında dikkat et tüm yüzücülerin giydiği marka speedo dur .
    Çok güzel modelleri var shortlarının. Giyip manitanla dolaş , geceleri de tshirtünün altına giyebilirsin.
    Ama parana kıyarsan?
    150-185 ytl arası shortlar ..
    Yok, o kadar uçamam. Azami 90a kadar bakıyorum.

Ayrıca Speedo bilmeyeni Allah taş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 22 Temmuz 2008; 3:45:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GodNarnia

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tiffany
    20 ytl cicekli şortlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Yok, o kadar uçamam. Azami 90a kadar bakıyorum.

Ayrıca Speedo bilmeyeni Allah taş yapar.

Alıntıları Göster
    QuickSilver , Adidas , Nike ' da 70 - 80 - 90 arası birçok model var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BozkurtH

Tiffany
    20 ytl cicekli şortlar

Alıntıları Göster
    Çiçekliler hiç tarzım değildir hacı.

GodNarnia Lescon'un mayo ürettiğini ilk defa senden duyuyorum. Hala öğrenci olduğumdan aileye bağımlı durumdayım o yüzden onların bilmediği bi' markayı almak istemem.

Belirttiğim 4 markadan hangisini tercih edeceğinizi sebebiyle belirtirseniz daha hayırlı olur benim için.

• quote:

Orjinalden alıntı: cagann

Nasıl kilo almışsam, önceki şortuma giriyorum ama hiç rahat değil. Yenisini almaya karar verdim.

Önceki şortum Adidas'tı ve cidden kaliteliydi. Abiminki Nike o da rahat ama Adidas'ım ile aynı kalite ve rahatlıkta değil. Aklımdaki diğer 2 marka ise Quiksilver veya Billabong. Siz olsanız hangi markaya yönelirdiniz?

Adidas
    Nike
    Billabong
    Quiksilver

Not: Gezin bakın, hoşuna gideni bul ona göre al demeyin. Antalya'dayım; hava çok sıcak ve rutubetli. Astım hastası olduğumdan fazla gezemiyorum.

koş 5m migrosa, al bitane güzel billabong yada quicksilver marka şort ikisininde bi farkı yok zaten, güzel modeller bulabilrsin. hem kapalı klimalı mekanda rahat rahat gezersin magazaları

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çiçekliler hiç tarzım değildir hacı.

GodNarnia Lescon'un mayo ürettiğini ilk defa senden duyuyorum. Hala öğrenci olduğumdan aileye bağımlı durumdayım o yüzden onların bilmediği bi' markayı almak istemem.

Belirttiğim 4 markadan hangisini tercih edeceğinizi sebebiyle belirtirseniz daha hayırlı olur benim için.

Alıntıları Göster
    arkadasım şort mayo dedimmi billabong direk karizma havalarda her modelinde ayrı bi karizma var her türlü giyebilirsin modellerinin fiyatları bildiğim kadarıyla 100-130 ytl arasında değişiyor ben billabong tavsiye ederim

• adidas ya da quicksilver başkasını unut
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemcx

arkadasım şort mayo dedimmi billabong direk karizma havalarda her modelinde ayrı bi karizma var her türlü giyebilirsin modellerinin fiyatları bildiğim kadarıyla 100-130 ytl arasında değişiyor ben billabong tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Scarface hay aklına sağlık yav. Aklıma gelmemişti. Bi' de Antalyalı olacağım... Senin tercihin Billabong ya da Quiksilver olurdu yani? Billabong haricindeki 3 markayı çok kullanmışlığım var ama Billabong sıfır. Sağolasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcx

Alıntıları Göster
    Farklı Model Vericem Ama Abercrombie & Fitch Süper Mayoları Var Özellikte Beyaz Ve üstüne yoncası süper bi model tavsiye ederim

• quote:

Scarface hay aklına sağlık yav. Aklıma gelmemişti. Bi' de Antalyalı olacağım... Senin tercihin Billabong ya da Quiksilver olurdu yani? Billabong haricindeki 3 markayı çok kullanmışlığım var ama Billabong sıfır. Sağolasın.

Alıntıları Göster
    rica ederim arkadaşım ne demek billabong un modelleri benim göz zevkime cok hitap ediyor,quciksilver dada var hoş modeller,kalite olarak ikiside aynı,şu an sezon ortası oldugundan her magaza %50 ye yakın indirim uyguluyor,ben bu sezon başı 110 ytl vermiştim billabong şorta,şimdi baksam heralde 60-70 liraya düşmüştür

migrosta en alt katta büyük bi quicksilver magazası var görürsün zaten,billabong satan yer biraz ufak bi dukkan oda en alt katta,sen git paşa paşa migrosa bak gönlüne göre, kesinlikle billabong ve quicksilver dan şaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarface

rica ederim arkadaşım ne demek billabong un modelleri benim göz zevkime cok hitap ediyor,quciksilver dada var hoş modeller,kalite olarak ikiside aynı,şu an sezon ortası oldugundan her magaza %50 ye yakın indirim uyguluyor,ben bu sezon başı 110 ytl vermiştim billabong şorta,şimdi baksam heralde 60-70 liraya düşmüştür

migrosta en alt katta büyük bi quicksilver magazası var görürsün zaten,billabong satan yer biraz ufak bi dukkan oda en alt katta,sen git paşa paşa migrosa bak gönlüne göre, kesinlikle billabong ve quicksilver dan şaşma

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scarface

O alt kattaki Quiksilver'da esmer hafif efemine tipli bi' abi var. Adam beni gördü mü yerlere kadar eğiliyor. Nedense hep en pahalısını beğeniyoprum oraya girdim mi.

Migros'un alt kata ggidiyorum o zaman. Kalite farkı yok diyorsun. İndirim de var yani. Ohhhh. Sağolasın hacı.

• quote:

quote:

O alt kattaki Quiksilver'da esmer hafif efemine tipli bi' abi var. Adam beni gördü mü yerlere kadar eğiliyor. Nedense hep en pahalısını beğeniyoprum oraya girdim mi.

Migros'un alt kata ggidiyorum o zaman. Kalite farkı yok diyorsun. İndirim de var yani. Ohhhh. Sağolasın hacı.

Alıntıları Göster
    rica ederim hacı şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarface

Alıntıları Göster
    quote:

Tekrar sağol.

Arkadaşlar eğer siz cevaplamay devam ederseniz aklında benim gibi soru işareti bulunup da tek bi' mağazadan bakamayacak varsa ona yararı dokunur. Lafın kısası; cevaplamaya devam.

• quote:

quote:

Tekrar sağol.

Arkadaşlar eğer siz cevaplamay devam ederseniz aklında benim gibi soru işareti bulunup da tek bi' mağazadan bakamayacak varsa ona yararı dokunur. Lafın kısası; cevaplamaya devam.

Alıntıları Göster
    Boyner'den O'Neill marka aldım bugün. Quiksilver, Billabong, Reef ve Adidas'ın hepsini denedim ve kumaşı O'Neill kadar güzel ve rahat olana rastlamadım. 90 civarına rastlarsanız ve mayoya ihtiyacınız varsa kaçırmamanız %100 tavsiye olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 25 Temmuz 2008; 22:17:22 >

• quote:

Boyner'den O'Neill marka aldım bugün. Quiksilver, Billabong, Reef ve Adidas'ın hepsini denedim ve kumaşı O'Neill kadar güzel ve rahat olana rastlamadım. 90 civarına rastlarsanız ve mayoya ihtiyacınız varsa kaçırmamanız %100 tavsiye olunur.

Alıntıları Göster
    valla bende adidas var kaç senelik güzel yani adidas
  • quote:

Orijinalden alıntı: svai

Alıntıları Göster
    QuickSilver derim başka bişey de demem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: svai

Alıntıları Göster
    En başta belirttiğim gibi benim de önceki mayom Adidas'tı ve hiçbir şikayetim yoktu. Ama hala gelişme çağında olduğumdan her sene yenisini almak durumunda kalıyorum. O'Neill'i tek geçerim ama şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 25 Temmuz 2008; 22:18:10 >
  • arkadaşlar bu boynerde ne marka mayolar var ve şuanda indirime girdilermi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.