Şimdi Ara

soros

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • soros'u kaçınız tanıyor.ne yaptığını biliyormusunuz.
    saygılarımla.

• ortalığı karıştırıyor bir çeşit fitne uzmanı iblis gibi bir şey.
  • Bir laıfyla piyasalar alt-üst oluyor. Ne olur ki bu adamdan.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.neden herkes cevap vermedi.ben popüler olmak için yazmadım bu mesajı.keşke ileri gelen insanlardan olsamda topluma yön verebilsem.aslında bende bunun için uğraşıyorum.öğrenciyim görevimi en iyi şekilde yapıp ülkeme nitelikli bir eleman olarak yarar katmak istiyorum.tabii Müslüman olduğumuzu unutmayarak.
  • komünist rejime karşı bi adam diye biliyodum.boğaziçinde de çok meşhurmuş galba...
  • soros zaten bir iblis vatan haini yapmak için bizden adam alıyor.komünist rejime karşı olması bir şey değiştirmez.zaten o rejim deherşey ortak paylaşıldığı için hiç işine gelmez.
  • soros yahudi değilmiydi? Yahudiyse 1000 düşünüp 1 hareket etmek lazım
  • kardeş 1000 düşünüp birlikte hareket etmemiz lazım.korkutucu bir insan değil ki biz güdülenleriz.ne var ki çok mu zeki ATATÜRK bile haykırdı TÜRK milleti zekidir.cevabım sadece cevap vermek için değil.herkese yaymamız lazım ki cahiller uyansın.ondan sonra komünist filan derler desinler çokta tın benim ülkem gidiyor çokmu.
  • George Soros ;

75 Yaşındadır.

Bir Macar Yahudisidir.

Mesleği SPEKÜLATÖR.

Türkiye'de Sabanci Üniversitesi'nde Verdigi Bir Konferansta
    "Türkiye'nin İhrac Etmesi Gereken Şey Ordusudur"

Diyerekten Sinirimi Bozmuş Şahsiyettir.
  • linkin için teşekkürler öğrenmek isteyenler için çok güzel herşey yazıyor.ben biliyorum sağolasın.eline sağlık.
    keşke sitedeki herkesi yönlendire bilsek buraya .onlarda farkına varıp öğrense.ama izin vermezler.herkes birbiriyle haberleşse diyecem örgütlenmekten içeri atarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp-bg -- 25 Haziran 2006; 22:55:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

George Soros ;

75 Yaşındadır.

Bir Macar Yahudisidir.

Mesleği SPEKÜLATÖR.

Türkiye'de Sabanci Üniversitesi'nde Verdigi Bir Konferansta
    "Türkiye'nin İhrac Etmesi Gereken Şey Ordusudur"

Diyerekten Sinirimi Bozmuş Şahsiyettir.

en güzel açıklamayı sen yapmışın kardeş......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.