Evet oyun 50 tl kişi başı 25 tldir kk yoktur parayı hesaba yatırıcam. Takas da yapabilirim elimde mafia2 ve gow col 1 var psnden alınmış.
quote:Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs Çok eğlenceli bir oyun yalnız MOVE ŞART ! Bilesiniz ... Çok eğlenceli bir oyun Sorcery ! Teşekkür ederim zaten bir arkadaş daha uyardı vazgeçtim demosunu da yeni oynadım zaten fikrim değişti skyrim nasıl süper di mi
quote:Orijinalden alıntı: Einstein was here quote:Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs Çok eğlenceli bir oyun yalnız MOVE ŞART ! Bilesiniz ... Çok eğlenceli bir oyun Sorcery ! Teşekkür ederim zaten bir arkadaş daha uyardı vazgeçtim demosunu da yeni oynadım zaten fikrim değişti skyrim nasıl süper di mi SKYRIM zaten kalitesi belli olan bir oyun. CE Alacaktım ama dayanamadım aldım bir tane , biraz kasayım ondan sonra CE alacağım
quote:Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs quote:Orijinalden alıntı: Einstein was here quote:Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs Çok eğlenceli bir oyun yalnız MOVE ŞART ! Bilesiniz ... Çok eğlenceli bir oyun Sorcery ! Teşekkür ederim zaten bir arkadaş daha uyardı vazgeçtim demosunu da yeni oynadım zaten fikrim değişti skyrim nasıl süper di mi SKYRIM zaten kalitesi belli olan bir oyun. CE Alacaktım ama dayanamadım aldım bir tane , biraz kasayım ondan sonra CE alacağım ce kaçmaz ben de var