Şimdi Ara

Sorcery Kardeşlik (Kişi başı 25 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet oyun 50 tl kişi başı 25 tldir kk yoktur parayı hesaba yatırıcam. Takas da yapabilirim elimde mafia2 ve gow col 1 var psnden alınmış.

• Çok eğlenceli bir oyun yalnız MOVE ŞART ! Bilesiniz ... Çok eğlenceli bir oyun Sorcery !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Çok eğlenceli bir oyun yalnız MOVE ŞART ! Bilesiniz ... Çok eğlenceli bir oyun Sorcery !

Teşekkür ederim zaten bir arkadaş daha uyardı vazgeçtim demosunu da yeni oynadım zaten fikrim değişti skyrim nasıl süper di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Çok eğlenceli bir oyun yalnız MOVE ŞART ! Bilesiniz ... Çok eğlenceli bir oyun Sorcery !

Teşekkür ederim zaten bir arkadaş daha uyardı vazgeçtim demosunu da yeni oynadım zaten fikrim değişti skyrim nasıl süper di mi

SKYRIM zaten kalitesi belli olan bir oyun. CE Alacaktım ama dayanamadım aldım bir tane , biraz kasayım ondan sonra CE alacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

SKYRIM zaten kalitesi belli olan bir oyun. CE Alacaktım ama dayanamadım aldım bir tane , biraz kasayım ondan sonra CE alacağım

ce kaçmaz ben de var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.