Şimdi Ara

Sorare - Futbol oyunu - Resmi blockchain kartları ile oynayarak para kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Henüz yeni keşfetmiş olduğum bir platformdan bahsetmek istiyorum.


    Kripto ile ilgilenenler bu aralar NFT trendini duymuştur. Bu platform da NFT tabanlı bir menejerlik oyunu. Oyun içerisinde beyaz-kırmızı-mavi-kahverengi oyuncu kartları var.

    Bu kartlardan kırmızı olanlar sezonluk 100 kişide, mavi olanlar 10 kişide ve kahverengi olanlar sadece 1 kişide olabiliyor. Bu yüzden siteye girdiğinizde de göreceğiniz üzere fiyatları çok yüksek.

    Kartlarınızla oluşturacağınız takımınızla haftalık olarak puanlarınız hesaplanıyor ve sıralamanıza göre ödül kazanıyorsunuz. Puanlar futbolcuların gerçekte göstermiş olduğu performanslarına göre hesaplanıyor.

    Şuan için aralarında Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de bulunduğu 123 kulüple resmi olarak anlaşmış durumdalar ve hızla büyümekte.

    Eğer aşağıdaki linkten üye olur ve 5 karta tamamlarsanız hem siz hem ben 1 adet eşsiz kart(kırmızı) kazanıyoruz. Kırmızı kartların değeri yüzlerce Euro'ya kadar çıkmakta şuan.

    Kısacası özellikle futbolu seven arkadaşların bir göz atmasını öneririm.


    Herkese iyi eğlenceler.


    sorare.com/r/nickfurry








  • Güncel

  • Oyun mantığından birşey anlayamadım.

    Rehber bir video var mı?

  • Hocam aslında oyun mantığı bir kaç farklı dinamikle açıklanabilir. Normal fantasy league gibi haftalık oyuncuların performans form durumuna göre kartlar satın alıp, her hafta takım kurup kazanmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca gelecek vaadeden, formda yükselme göstermesi beklenen, kadroya girmesi daha fazla süre alması beklenen oyuncuları önceden ön görüp ucuz fiyattan alıp yüksek fiyattan satma mantığı ile de sürdürülebilir. Ben ikinci kısımdayım daha çok, eğer sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım.

    Ayrıca oyuna başlarken benim referans kodum ile üye olursanız size 1 adet limited card bana 1 adet limited card oyun hediye veriyor bedava. Bu limited cardlar genellikle 3-10 euro arasında değere sahip oluyorlar ama hiç yoktan iyidir ve satılabilir kartlar.


    Benim referans kodum ile bu linkten üye olabilirsiniz: sorare.com/r/julio0598

    Nacizane tavsiyem benim referans kodum ile üye olmayacaksanız bile bir referans kodu ile üye olmanız, sonuçta bedava limited card'ı kaçırmayın.

    Herkese iyi forumlar





  • Futbol ve beyzboldan sonra NBA de ekledi. Nft bazlı üretilen oyuncu kartları ile oynanan bir fantezi futbol oyunu, kurduğunuz kadrolar ile ödül kazanabilir, açık arttırma veya al/sat ile oyuncu transfer edebilir para kazanabilirsiniz.


    Linkimden üye olursanız 5 açık arttırma kazanmaniz sonucu size ve bana 1 er oyuncu hediye gelecek. Buna ekstra olarak linkimden kayıt olup kullanıcı adını pm'den yazarsaniz, size piyasa satış fiyatından ucuza oyuncu vereceğim.


    Kayıt ol




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neptundekiadam -- 4 Kasım 2022; 21:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.