Şimdi Ara

SOPCAST YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
8.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cannot access sopcast service diyor ne yapmalıyım macı ızleyebılmek ıcıcn?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 4 Mayıs 2008; 19:04:11 >
  • aynı sorun bende de var ne yapabilirim
  • bende maçı izlemek istiyorum ama ne yapmam lazım veya sopcasttan veya tvu player'dan macı ızleyebilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mypearl06 -- 30 Temmuz 2008; 19:38:34 >
  • eğer hotspot shield gibi bir proxy programı kullanırsanız ve bu programı açtıktan sonta sopcasti çalıştırırsanız sorununuz çözülür.
  • aynı problem bendede var.aylardır sorunsuz çalışan program bu günler bu hatayı veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peacifullord

cannot access sopcast service diyor ne yapmalıyım macı ızleyebılmek ıcıcn?

bende de aynı problem var "can not access sopcast service" diyor.2 hafta önce yükledim sopcast ı çatır çatır maç izliyordum.Son 3 gündür falan girememeye başladım.Bu hatayı alıyorum.Ne yaptıysam kâr etmedi.sopcast in son versiyonunu yükledim dns ayarlarını değiştirdim olmadı.Ne olur yardım edin arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım!
    6 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    YARDIM!!!
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bende bikaç hafta önce izliyodum ne olduysa bu hafta benimki de aynı hatayı veriyo giremiyorum bi türlü
    quote:

Orijinalden alıntı: koraybahce
    bende de aynı problem var "can not access sopcast service" diyor.2 hafta önce yükledim sopcast ı çatır çatır maç izliyordum.Son 3 gündür falan girememeye başladım.Bu hatayı alıyorum.Ne yaptıysam kâr etmedi.sopcast in son versiyonunu yükledim dns ayarlarını değiştirdim olmadı.Ne olur yardım edin arkadaşlar.
  • ben de aynı hatayı alıyorum şuanda bi fikri olan yok mu bu konuda ??
  • ben de son bir haftadır bir kez düzgün kullanamadım sopcast'i, bu hatayı alıyorum sürekli.
  • bende de var
  • aynı sorun bende de var :S:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxee

eğer hotspot shield gibi bir proxy programı kullanırsanız ve bu programı açtıktan sonta sopcasti çalıştırırsanız sorununuz çözülür.

Arkadaş 2008de yazmış bunu ve hala ve hala kimse yapmamış ve hala yardım edin diye yardım mı istiosnuz.
    Şunu bi deneseydiniz önce işe yaradığını görürdünüz.
    Soru sorup cevabı dinlememekten farkı yok bunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

eğer hotspot shield gibi bir proxy programı kullanırsanız ve bu programı açtıktan sonta sopcasti çalıştırırsanız sorununuz çözülür.

Arkadaş 2008de yazmış bunu ve hala ve hala kimse yapmamış ve hala yardım edin diye yardım mı istiosnuz.
    Şunu bi deneseydiniz önce işe yaradığını görürdünüz.
    Soru sorup cevabı dinlememekten farkı yok bunun.

ben denedim bi işe yaramadı!
  • quote:

çok teşekkürler. sorunu öneriniz sayesinde çözdüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza_fb

quote:

çok teşekkürler. sorunu öneriniz sayesinde çözdüm...

benim problemim de çözüldü. teşekkürler
  • http://anchorfree.com/downloads/hotspot-shield/thank-you.php?cc=TR

Şuradaki programı indirin kurun. Reklamlar sıkıcı ama düzeliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestahmet -- 30 Ocak 2011; 19:11:38 >
  • "Cannot Access Sopcast Service"
    sopcast artık bu program olmadan çalışmıyor kurun ve sopcattan önce bu programı çalıştırın iyi izlemeler

http://hotfile.com/dl/100443539/a694a4c/HSS-1.57-install-anchorfree-244-ask4.exe.html
  • peki programı kullandıktan sonra dns degiştirmeye gerek varmı
  • "Cannot Access Sopcast Service"

gene aynı hatayı veriyo hotspot shield açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.