Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekran boyutu nasıldı sence??

quote:

Orjinalden alıntı: bigboos

Bugün Beşiktaş Tekonsa' da inceledim malzeme kalitesi çok iyi yani yeterli seviyede ve çok çekici bir telefon. Biraz daha bekleyip beyaz renginin akibetini öğrenicem. Ayrıca S-500 inceledim, çok klas duruşu var telefonun gerçekten, radyosu olsa gözüm kapalı alıcam ama yok
  • Tuş takımı çatlayan kimse yokmu???
    bildigim ve gördügüm kadarıyla tuş takımları arızalı bi seri bu ben sırf bu yüzden almayı biraz erteledim...
  • telefonun gündüz ve gece cekimlerını eklıyom artında yorumumu..

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

merak edenler için yer bosrum halıkarnas

telefon saglam gıbı ama foto berbat bence cok kötü ayrıca müzik ses sevıyesıde se w300 w850i den daha düşük.o kadar abartılacak bı telefon degıl

bodrum dan aldım telefonu pesin 560 lıraya aldım genpa 2 yıl garantılı..

kamera..10/5(gece cekımlerı cök kötü.vıdeo yu ıse hıç koymasalarmiş daha ıyıymiş.
    walkman.10/6(se w300 ve se w850i ye göre)
    malzeme.10/8(sorun yok ama daha ıyı olabılırdı plastıgı (samsung u600 göre)oyuncak telmış gıbı duruyor)samsung u600 ve samsung u700 sahıbı bırı olarak dıyorum bırebır karşilasdırdım..
    sarj......10/9(samsung u600 ve samsung u700 e göre cok başarılı.

toplamda ...10/6,5 dıyorum

• tus takimimda benim sorun yok cok sukur, aslinda biraz da dikkatli kullanmak lazim. Ama tabi her an basimiza gelebilir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: esereser

kamera..10/5(gece cekımlerı cök kötü.vıdeo yu ıse hıç koymasalarmiş daha ıyıymiş.
    walkman.10/6(se w300 ve se w850i ye göre)
    malzeme.10/8(sorun yok ama daha ıyı olabılırdı plastıgı (samsung u600 göre)oyuncak telmış gıbı duruyor)samsung u600 ve samsung u700 sahıbı bırı olarak dıyorum bırebır karşilasdırdım..
    sarj......10/9(samsung u600 ve samsung u700 e göre cok başarılı.

toplamda ...10/6,5 dıyorum

Çektiğin fotolar gerçekten çok kötü. Mobile-review ve gsmarena'daki fotoğraf örnekleri daha düzgün. Benim çektimlerim de daha düzgün. Nasıl olmuş bu iş anlamadım.
  • Ekran çözünürlüğü ve ekran büyüklüğü farklı şeylerdir arkadaşlar, bunları karıştırmayalım. Ekran çözünürşüğü, ekranda gösterilen pikse sayısını ifade eder ve ne kadar yüksek değerdeyse o kadar çok piksel göstereceği için görüntülerde karelenme azalır ve daha net bir görüntü elde edilir.Ekran boyutu küçüldükçe ve çözünürlük arttıkça görüntü kalitesi de artar. Çünkü dar bir alanda daha çok piksel göstermiş olur. Mesela telefonda bize mükemmel görüntü veren 320x240 pikseli, 17' br monitörde kullanırsanız görüntü çok kötü olur. Çünkü sabit sayıda pikseli daha büyük bir alana yaydığı için pikseller arası boşluklar artar.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Son bir örnek N95 ekranı da 320x240 piksel ama ekranı bu telin neredeyse iki katı. Dolayısıyla ekran büyüklüğü ile ekran çözünürlüğü aynı şey değildir.

• anladım tiger
    kararlıyım ama alacağım bu teli
  • uzun süre w810i s500 ve w580i nin arasında kladım tasarımı ve diğerlerinden farklı özellikleri beni cezbetti internet sitelerinde 500-550 arası fiyat biçmişler acaba bir kaç hafta daha beklesem eylül sonu gibi biraz daha düşermi 450-500 civarına
  • Fiayatının düşmesi biraz daha uzun sürebilir.
  • Fotoğraf örneklerinde detay seviyesi çok düşük...
  • Normalde fotoğraflar o kadar kötü değil. Bunlar niyr böyle çıkmış anlmadım. Belki lensin önü pislenmiş ya da buğulanmıştır. Samsung e900 de sık sık başıma gelen bir şeydi. O yğzden her fotoğraf çekmeden önce lensin önünü bir bezle silerdim. O zaman fotoğraflar oldukça net çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Bu fotoğrafları telefonu ilk aldığım gün otomatik modda çekmiştim. Yukarıdaki örneklerden daha iyi gözüküyorlar.

• Bugün Beşiktaş çarşı içinde gezinirken vitrinde beyazını görerek içeriye daldım, ama maketmiş Dedim maketiyse gerçek beyazını getirin, adam diyor beyazı yok dedim maketi niye beyaz hadi maket beyaz senin internetin yokmu gir bak bakalım varmıymış yokmuymuş
  • Arkadaşlar şu 5 dakikadan fazla video izleyememe olayına çözüm bulabilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tigger_agc

Arkadaşlar şu 5 dakikadan fazla video izleyememe olayına çözüm bulabilen var mı?

NASIL YANİ 5 DAKKADAN FAZLA İZLEYEMEME???
  • arkadaşlar bu sabah itibariyle hepsiburada dan w580i siparişi vermiş bulunuyorum

z610i kullanıyordum en son
    onu 320 ye amcama sattım

572 liraydı
    25 liralık puanımı kullandım
    geri kalanıda peşin fiyatına 16 taksit
    ayda 35 falan
    benim için çok iyi oldu

yarın elimde olacak büyük ihtimalle
    izlenimlerimi sizinle paylaşırım
  • bu arada 1 gb kartı ile birlikte aldım
  • hyrlı olsnnn güle güle kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bu arada 1 gb kartı ile birlikte aldım

• İçine attığınız video uzunda olsa 5. dakikadan sonra göstermiyor. Vieoyu 5 dakikalık olarak algılıyor.
  • teşekkürler henüz elime geçmedi ama geçecek inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: yagmur_ygmr

hyrlı olsnnn güle güle kullan
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerring

bu arada 1 gb kartı ile birlikte aldım

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.