Şimdi Ara

SonyEricsson W580i (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.542
Cevap
0
Favori
95.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Fur2

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum iki rengini de buldum fakat beyaz ve gri arasında kaldım.

nerde buldunuz acaba ve kaça buldunuz?bende almak istiyorumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

Bir kaç saat önce cihazı satın aldım. Hem kulaklık hem hoparlör sesi çok başarılı. w900 den hiç aşağı kalmıyor. Ele çok iyi otoruyor ve kaydırma mekanizması gayet sağlam gözüküyor. Kamerası kötü gibi ama incelemedim pek, en eğlenceli yanı değiştirebildiğiniz ışık efektleri ve walkman tuşuna basıl tutup cihazı hafifçe salladığınızda parça değiştirmesi. İnceledikçe bilgi veririm tekrar.

nerden kaça aldın acaba?hangi rengini aldın hocam bende almak istiyorumda.
  • Gri rengi alokontor de var. 4441011 i arayarak alabilirsiniz veya siteden . 556 YTL

http://www.alokontor.com/Pages/PhoneInfo.aspx?phone=202
  • ben gidip görerek deneyerek almak istiyorum ama internet üzerinden değil.
  • quote:

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum iki rengini de buldum fakat beyaz ve gri arasında kaldım.

Dostum %100 emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla Türkiyeye ilk parti sadece gri-turkuaz rengi geldi. Beyaz renk de bulduysan kıllan o üründen. Genpa-KVK- EKO- Vegatel veya DORA garanti belgeli ürünlere güven. (içinden çıkan garanti kartının üzerinde kimin getirdiği yazar).
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ilovemymobile

quote:

Bir kaç saat önce cihazı satın aldım. Hem kulaklık hem hoparlör sesi çok başarılı. w900 den hiç aşağı kalmıyor. Ele çok iyi otoruyor ve kaydırma mekanizması gayet sağlam gözüküyor. Kamerası kötü gibi ama incelemedim pek, en eğlenceli yanı değiştirebildiğiniz ışık efektleri ve walkman tuşuna basıl tutup cihazı hafifçe salladığınızda parça değiştirmesi. İnceledikçe bilgi veririm tekrar.

2wicky kardeşim, iyi günlerde kullan. spinnin' ve strobe temasını dene, sürekli değişen ışıklar çok süper...

sims2 oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın.

tekrar iyi günlerde kullan

Çok teşekkür ederim.. Şimdilik süper memnunum telefonumdan.

Hocam teşekkür felan etme senden ÇOK detaylı bir inceleme bekliyoruz. Merak ettiğim yönlerini yazmayacam sabah olur :) Bol fotoğraflı bir inceleme yayınlarsın artık:) Ayrıca W810i ilede karşılaştırırsak neler denebilir? Kamerası en azında W810i kadar olsaydı %99 alacaktım ama auto focus felan neden yok ya? Ayrıca kulaklık girişi nasıl? W200i gibi klasik giriş değil heralde?

Son olarak W850 i beğenenlere çok şaşıyorum telefon estetik olarak bence berbattanda öte hatta en kötü tasarımlı W serisi...

• You Tube videolarından anladığım kadarıyla tuş takımı rengi kasa rengine göre değişmekte gri kasada mavi beyaz kasada beyaz kullanılmış ama kızak arasında yana ışık istediğmiz renk olabiliyor çok farklı bir tel olmuş autofocus uda koysanız ne olurrdu be ! (gerçi benim gibi bir fotoğraf delisinin DSLR side varken telefonla kaç tane fotoğraf çeker oda tartışılır ama makine heryere taşınmıyor veya yanında olmuyor)
  • quote:

quote:

Dostum %100 emin olmamakla birlikte bildiğim kadarıyla Türkiyeye ilk parti sadece gri-turkuaz rengi geldi. Beyaz renk de bulduysan kıllan o üründen. Genpa-KVK- EKO- Vegatel veya DORA garanti belgeli ürünlere güven. (içinden çıkan garanti kartının üzerinde kimin getirdiği yazar).

Bende öyle sanıyordum.Hatta beyazını görünce çok şaşırdım ama şimdide beyaz mı alayım gri mi alayım die karar veremedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

quote:

quote:

2wicky kardeşim, iyi günlerde kullan. spinnin' ve strobe temasını dene, sürekli değişen ışıklar çok süper...
    sims2 oyunu ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksın.

tekrar iyi günlerde kullan

Çok teşekkür ederim.. Şimdilik süper memnunum telefonumdan.

Hocam teşekkür felan etme senden ÇOK detaylı bir inceleme bekliyoruz. Merak ettiğim yönlerini yazmayacam sabah olur :) Bol fotoğraflı bir inceleme yayınlarsın artık:) Ayrıca W810i ilede karşılaştırırsak neler denebilir? Kamerası en azında W810i kadar olsaydı %99 alacaktım ama auto focus felan neden yok ya? Ayrıca kulaklık girişi nasıl? W200i gibi klasik giriş değil heralde?

Son olarak W850 i beğenenlere çok şaşıyorum telefon estetik olarak bence berbattanda öte hatta en kötü tasarımlı W serisi...

Tamam :)

Profesyonel makine kullandığım için cihazın kamerası beni hiç ilgilendirmiyor. Fakat denediğim kadarıyla Kötü. Zaten böyle bekleniyordu. Aşağıdaki fotoğraflarda görüldüğü gibi kapalı mekanlarda gayet fazla noise var.Açık havada biraz daha düzgün çekiyor. Kamera konusunda beğendiğim tek şey renklerin doğallığı bozmadan canlı gözükmesi. Videosundan bahsetmeye gerek bile yok sanırım :)

Örnekler:

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Cihazın ekran kalitesi çok iyi. Gördüğüm en parlak ekrana sahip hatta. K790i ile yanyana koyduğumda parlaklık ve kontrast açısından k790 sönük kaldı ki başarılı bir modeldir k790 bu konuda.

Kulaklık girişi diğer walkman serisi gibi, tek fark altta değil yanda olması.

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Şu an elimde w810 olmadığı için karşılaştıramıyorum, ama sanıyorum sadece kamera açısından fark var. w900 le karşılaştırınca (Ki çok severim kendilerini) w900 çok yavaş, hatta hantal kalıyor. w580i neredeyse tuşlarına bastığınız anda tepki veriyor. İşlemcisi gayet hızlı. Music player ses kalitesi açısından dikkate değer bir fark göremedim. Parça geçişleri vb gibi konularda w900 den çok daha hızlı. (Bu arada w900 de 2 gb, w580i de 1 gb kart takılı ve 2 side ağzına kadar dolu, w900deki gecikme 2 gb dan kaynaklanıyor olabilir ihtimali ile kartı çıkarıp denedim ama sonuç değişmedi. w580 çok daha hızlı)

Trainer programı çok güzel. Kaç kişi kullanır bilemem ama koşarken, yürüken adımlarınız sayıp kalori hesabı filan yapıyor. w610i de kullanılan programın aynısı. madalya filan bile veriyor eforunuza göre :)

Sallayarak şarkı değiştirme bana çok değişik geldi. kalabalık yerlerde absürt duruma düşecek kadar sallamanız gerekmiyor, hafif ve keskin bir sallamayla listeden herhangi bir parçaya geçiyor :) Bu da çok gereksiz bulan arkadaşlar olabilir ama bence kullanım değişiklikleri bu tarz cihazları çok daha cazip yapıyor.

Cihazın ışık efektleri mükemmel. tam 16 değişik renği menüdeki çağrı ışığı renklerinden seçebiliyorsunuz. Hoşlanmıyorsanız ışık efektlerini kapatabiliyorsunuz. Uçuş modunda yeni nesil bütün Sony Ericssonlarda olduğu gibi bağlantı özellikleri hariç cihazı full fonksiyon kullanabiliyorsunuz.

Menüde "Kapak ile cevap" ve "Kapak ile bitirme " seçenekleri var. Emin değilim ama sanıyorum w850i de yoktu bu seçenekler.

Diğer kalan özellikleri standart Sony Ericsson özellikleri (Telefon defteri, mesajlaşma vb)

Sarpuli ancak bu kadar detaylı bir şeyler yazabildim, merak ettiğin başka şeyleri buradan yada mesaj atarak sorabilirsin.

Bu arada cihazın detaylı incelemesi mobile-review.com da var.
    http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w580-en.shtml

• Üfff Süper...
    Hatırlı Olsun Kardeşim....Rengi Siyah Gibi...Güzel....Temalar Manyaktır.....
    Bende Kesin Alıyorum...w960 Fiyatının Düşmesine Çok Var...
  • Teşekkürler. Rengi gri.
    Sanada hayırlı olsun.
  •  SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Bu gri rengindeki mavi walkman logosu güzel olmuş
    Ama özünde turuncu logo daha güzel.

ayrıca nie yan çekilmiyoki bunun kamerasından.Ne öyle yarım çekim.w850 gibi çekse ya.

eğer beyaz rengi yada black rengi gelirse bende almayı düşünebilirim...

Yada s500 çıkınca eğer daha ucuz olursa onu w580 e çevirerim.

SonyEricsson W580i

3 mp lik resim
     SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Buda Samsung U600 & SonyEricsson w580 karşılaştırması

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Efekler

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

menü

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Ağustos 2007; 12:16:19 >

• yaw 3 rengide güzel adamlar işi biliyor yaw!!!!!!!
    Küçüklüğümde Bitane Kasette player ım vardı...
    Sonra Hediye Üstünde Sony Walkman Yazan(FX-135) Bir Kasetçalar Geldi....
    Dedimki Megabass Tuşu Var ONU bİ Açiyim Ne Olucak.....

Ogünden Sonra Üstünde Walkman Yazan Her Şeyi Aldım...

Kim Derdiki BU Hale Gelicek.......
  • arkadaşım hayırlı olsun tekrar... bişiy sormak istiyorum. bi yerlerde görmüştüm ama nerede tam hatırlayamıyorum; w580i nin dış hoparlör sesi w550 kadar iyi çıkıyormuş dediler. bu ne kadar doğru? dış hoparlör sesi nasıl?
  • ışık efekt i çok güzel

bu telefon kesinlikle alınır
  • Kutusundan Örnekler

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

w850 & w580

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Efekler
     SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

Kamera

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

SonyEricsson W580i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet_1234 -- 11 Ağustos 2007; 13:47:37 >

• bugün w810i almak için çıkacaktım ama şimdi bunu görünce kararsız kaldım. görüntü açısından çok güzel, kendisine hayran bırakıyor. en çok önem verdiğim noktalardan biri olan batarya ömrünü merak ediyorum. sitesinde 370/9 yazmış ama gerçek kullanımda nasıl?? acaba biraz bekleyip w580i mi alsam? çok adiler ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: turcino

bugün w810i almak için çıkacaktım ama şimdi bunu görünce kararsız kaldım. görüntü açısından çok güzel, kendisine hayran bırakıyor. en çok önem verdiğim noktalardan biri olan batarya ömrünü merak ediyorum. sitesinde 370/9 yazmış ama gerçek kullanımda nasıl?? acaba biraz bekleyip w580i mi alsam? çok adiler ya

bencede biraz bekleyip w580 al.Hem yeni bi model.Karizma var.
    Sesi eminim w810 dan daha iyi çıkıyordur.

w580 + ları
    -walkman 2,0 arayüzü
    -Kızaklı
    -İşlemci daha hızlı
    -1 gb hafıza kartı
    -Işık efekleri
    -spor uygulamaları
    -240x320 pixel ekran kalitesi

w810 + ları
    -Otofocus
    -Kamera ışığı

ama bi andanda w610 da akılları çeliyor........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 11 Ağustos 2007; 14:27:59 >

• almıyorum w810i bekleyelim bakalım birkça gün daha. ilk tepkiler nasıl olacak bunun için? kamera özelliği çok önemli değil benim için. ayrıca baktımda SAR değeri 0.74, w810i de 0.99. bu açıdan da daha iyi her şey bir yana görüntü açısından kendine hayran bırakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turcino -- 11 Ağustos 2007; 14:29:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

2 mp kamera hala ulan

arkadaşım ne yapacan playboya resimmi çekecen banlayıp duruyon..iyi bir resim baskısı için 2 mp. yeterli bir rakamdır...lens çok önemli bu konuda..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.