Şimdi Ara

^^SonyEricsson G900^^ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
502
Cevap
0
Favori
27.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

ktunneldan girip izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=7R82khl9EkI

Çok güzel cihaz yauv
    Ekranı falan düzeltilmiş. Önceki videolarda zor kullanılıyordu. Biraz daha iyileştirilir sanırım.
    Kullanımı falan çok kolaylaşmış

• arkadaslar ben kisa bir sureligine yurt disina cikmistim ve telefon alma fikri hep kafamdaydi, daha ucuz oldugu icin, ama istedigim telefon olan n82 yi bulamayinca vazgecmistim.. ama bugun saturn de ( cok buyuk bir elektronik magaza) sony ericsonn g900 u gordum. 5 mp kamera ve wlan var..399 Euro.. gercekten de ucuz geldi.. ama siyah rengini bulamadim kirmiziydi. karar veremedim alip almamak arasinda.. bunda da carl zeiss kamera filan var mi wlan nasil?.. benim icin en onemli olay kamera ve wlan..
  • arkadaşlar gg de satılıyor ama fiyat vermemis cnorkun dostumun hesabına göre ise bu tel 399euro artı kdv 931 ytl yi buluyor bu kadar pahalı çıkmayacaaktı sanırsam bu tel sizcede pahalı değilmi...
  • bence kullanışlı değil ve ekranı da küçük Ama karizma tel.
  • 900 çok bence bu tele gerçi piyasa da gereksiz pahalı alet var bu da onlara eklenicek.
  • tekrar doğubanka gittim fiyatını sordum 1100 ytl full kutulu
  • http://www.dailymotion.com/related/9307543/video/x5vkub_sony-ericsson-g900_tech

kesınlıkle ızleyın mesaj yazma kamerada ıstedıgın yere odaklanma super olmus... bende olsa kesın bozarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: evren87speed

http://www.dailymotion.com/related/9307543/video/x5vkub_sony-ericsson-g900_tech

kesınlıkle ızleyın mesaj yazma kamerada ıstedıgın yere odaklanma super olmus... bende olsa kesın bozarım

Yahu çok aşırı şık bi cihaz. Ya da bana öyle geliyor. Bilemiyorum ama bayılıyorum bu cihaza.

Biri hediye etse de kullansak. Bi sürü paradır bu

Burdan DH yetkililerine sesleniyorum. Ey yetkililer. Şundan hediye edin de foruma inceleme sunalım.
    Kendimi düşünüyorsam namerdim. Sırf forum uğruna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 30 Haziran 2008; 22:20:49 >

• arkadaslar cumaya kadar almanyadayim hala karar veremedim alip almamaya :D..bi yorumda filan bulunun nasil bisey kullanisli mi, 399 euro ama %16 vergiyi hava alaninda geri alicam, yani 335 euro filan tutcak.. bu fiyata deger mi. bunun yerine hangi telefonlari onerirsiniz?. limitim 400 euro :). telefonun iki onemli ozelligi lazim bana wlan ve kamerasi..
  • Acaba türkiye'de ne zaman satışa çıkar? Bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnorkun

arkadaslar cumaya kadar almanyadayim hala karar veremedim alip almamaya :D..bi yorumda filan bulunun nasil bisey kullanisli mi, 399 euro ama %16 vergiyi hava alaninda geri alicam, yani 335 euro filan tutcak.. bu fiyata deger mi. bunun yerine hangi telefonlari onerirsiniz?. limitim 400 euro :). telefonun iki onemli ozelligi lazim bana wlan ve kamerasi..

Şu anda alabilecek imkanım olsa hiç durmaz alırdım ben.

Wlan var. Kamerası da 5 megapiksel. Çok mükemmel bi kalite bekleyemeyiz ama yeterli seviyededir eminim
  • bır kaç g900 fotosu fazla bakmayın canınız çekmesın

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

^^SonyEricsson G900^^

• g900

^^SonyEricsson G900^^
  • g900

^^SonyEricsson G900^^
  • hakikaten çok güzel telefon özellikle siyah olana bayıldım piyasaya bir girsinde inşallah alınabilecek bir rakam olurda bizde kullanırız
  • benm için farketmez g900 olsunda
  • duyduğum kadarıyla eylül'de satışa çıkıcakmış türkiye'de. Acaba ne kadar olur fiyatı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.