Bildirim
Sony z3+ ile HTC m9 Pulus seçimi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben z3+ alırdım ama note 5'i de bir düşünün derim -
İkisi arasından ben de z3plus tercih ederdim ama z5 serisini de beklemekte fayda var -
quote:
Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234
İkisi arasından ben de z3plus tercih ederdim ama z5 serisini de beklemekte fayda var
+1
Bütçe fazlayken z5 serisini beklemek çok mantıklı -
z5 beklenir vakit varsaquote:
Orijinalden alıntı: TheRad67quote:
Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234
İkisi arasından ben de z3plus tercih ederdim ama z5 serisini de beklemekte fayda var
+1
Bütçe fazlayken z5 serisini beklemek çok mantıklı
Alıntıları Göster
-
Ikiso arasında z3+ -
Z3+ veya biraz daha ekle Z5 al tam olsun madem -
Teşekkürler cevaplarınız için. z5 Geliş tarihi ne zaman, yakınsa beklerim. Eldeki telefonum iş görmüyor artık sadece alo diyor.quote:
Orijinalden alıntı: real_king
Z3+ veya biraz daha ekle Z5 al tam olsun madem -
z3+ al yada note 5 de olabilir htc iyice bozdu kendini -
Note 5 ikisini de yerle bir eder.İlla sony ya da htc derseniz M9 plus değil de M9 tavsiye ederim. -
Samsung Galaxy Note Edge Beyaz Akıllı Telefon bu telefon nasıl NOT 5 mi.quote:
Orijinalden alıntı: ulpi
Note 5 ikisini de yerle bir eder.İlla sony ya da htc derseniz M9 plus değil de M9 tavsiye ederim. -
Samsung Galaxy Note Edge Beyaz Akıllı Telefon bu telefon nasıl NOT 5 mi. yoksa aynı telefonun başka adımı.quote:
Orijinalden alıntı: tavas
Samsung Galaxy Note Edge Beyaz Akıllı Telefon bu telefon nasıl NOT 5 mi.
Alıntıları Göster -
z5 çıkmasına daha var. Acil alacaksanız z3+quote:
Samsung Galaxy Note Edge Beyaz Akıllı Telefon bu telefon nasıl NOT 5 mi. yoksa aynı telefonun başka adımı.
Alıntıları Göster -
1 ay beklerim yani kasım ayının ilk haftasında alacağım. inşallah çıkar.quote:
Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların
z5 çıkmasına daha var. Acil alacaksanız z3+
Alıntıları Göster -
Eğer çıkmazsa Z3+ düşünüyorumquote:
1 ay beklerim yani kasım ayının ilk haftasında alacağım. inşallah çıkar.
Alıntıları Göster -
Note 4, bu ikisinden her açıdan üstün.
Bütçe daha fazla olsaydı 6 Plus derdim,ama değil. Eğer daha premium bir cihaz isteniyorsa Note 5 de olabilir. -
quote:
Samsung Galaxy Note Edge Beyaz Akıllı Telefon bu telefon nasıl NOT 5 mi. yoksa aynı telefonun başka adımı.
İkisi farklı telefonlar birisi, Note 4'ün kenarı kıvrık olanı,diğeri ise Note 5.
Ben Note 5 diyorum bu ikisinin arasından. Note Edge innovatif ve değişik,curved ekran çok güzel,özellikle çok fonksiyonel ama senin kararın. Eğer o kadar para vereceksen,bir sene daha destek alacak note5'i al ama Note4=Note5 donanım farkı yok. -
Teşekkürler Götterfunken Samsung not 5 çok büyük taşıması beni için zor. telefonla oyun oynamam benim için önemli olan şık bir telefon, donma yapmayan hızlı ve şarjı uzun telefon olsun. Telefonla sosyal medyayı ve İnterneti kullanacağım. Ne bileyim elimdeki de samsung ACE samsunga karşı biraz soğudum.quote:
Orijinalden alıntı: Götterfunkenquote:
İkisi farklı telefonlar birisi, Note 4'ün kenarı kıvrık olanı,diğeri ise Note 5.
Ben Note 5 diyorum bu ikisinin arasından. Note Edge innovatif ve değişik,curved ekran çok güzel,özellikle çok fonksiyonel ama senin kararın. Eğer o kadar para vereceksen,bir sene daha destek alacak note5'i al ama Note4=Note5 donanım farkı yok.
Alıntıları Göster
-
Z3+ -
Z 5 çıkış tarihi hakkında bilgi olana varmıquote:
Orijinalden alıntı: dreameren
Z3+
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X