Şimdi Ara

Sony Z Ses Çıkışı Neden Zayıf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burada kaç kişiyiz..

Sony ye mail atsak şikayet facebook tweeter?

Bu kulaklık çıkışı müzik dinlerken bu kadarmı az ses gelir bunun yokmu bir yolu..

Bariz bir şekilde telefon müzik dinlemeyin hani olsun kulaklık çıkışı yaptık işinize gelirse mantığı gibi olmuş.

Telefon harika müzik dinlemek için ya mp3 ü çıkarıyorum yada iphone u sony Z tek başına yetemezmi..

Ses kısmı çokmu donanımsal olarak zayıf yada yazılımsal olarak mı destek verilmemiş.

• Kardeşim yakınmakta haklısın fakat telefon s geçirmiyor.Bu yüzden dış ses çıkışının zayıf olması normal.Kulaklık sesi neden az bir fikrim yok hoparlör ses çıkış gücüyle bağlantılı olsa gerek.Eğer çok istiyorsan telefonu root layıp PureXaudio yu cwm yoluyla telefonuna kurabilirsin müthiş ses veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba01

Kardeşim yakınmakta haklısın fakat telefon s geçirmiyor.Bu yüzden dış ses çıkışının zayıf olması normal.Kulaklık sesi neden az bir fikrim yok hoparlör ses çıkış gücüyle bağlantılı olsa gerek.Eğer çok istiyorsan telefonu root layıp PureXaudio yu cwm yoluyla telefonuna kurabilirsin müthiş ses veriyor.

Dostum iyi akşamlar.

Su geçirmemezlik ile alakası nedir?

Kulaklığı takıp müzik dinlemek istiyorum.

Yok varsa kablosuz kulaklık sesi çok çıkaran alayım ama oda yok

Sbh50 aldım yemin ederim 10 numara cihaz ama gel gör sony Z ses çıkışı zayıf müZik dinlerken

Parantez içinde hoparlörler demiyorum bak.

Kulaklık çıkışından bahsediyorum 3.5 luk çıkış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende şikayetciyim bu durumdan müzik çalar taşımak zorunda kalıyorum.aresmar bana PureXaudio'yu önermişti ama onu kurmak pek gözüm yemiyor.
  • Su geçirmekle alakası yok. Kullandıkları ses kartı ve hoparlör ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaPeChaRacTeR

Su geçirmekle alakası yok. Kullandıkları ses kartı ve hoparlör ile alakalı.

Toplu şikayet te bulunsak çözüm çıkmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Su geçirmekle alakası yok. Kullandıkları ses kartı ve hoparlör ile alakalı.

Toplu şikayet te bulunsak çözüm çıkmaz mı

Sanırım çıkar çünkü ses kartının kötü olduğuna ihtimal vermiyorum ayrıca purexaudio'da ses yükseliyorsa normalde niye olmasın.
    Şikayeti nereye bildircez?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şikayette bulunmak sorunu çözmez. Yardımcı uygulamalar ile ses seviyesini arttırabilirsiniz. Ses kartına gelince benimde fikrim kaliteli olduğu yönünde. Benim kendi razr kulaklığım çok az ses veriyor sizdeki gibi ama s3 mini kulaklığı ile kullanıyorum çok kaliteli ses veriyor. Tavsiyem sağlam bir kulaklık ve yardımcı uygulamalar. Şikayet etmekle telefonlarınızı değiştirecek değiller. ses kalitesine bukadar önem veriyorsanız bidaki telefonunuzu HTC alın. Bilmem yorumum nekadar faydalı oldu sizler için ama şikayet etmek istiyorsanızda sony sitesinde vardır şikayet bölümü

Link de vereyim sanırsam burasıhttp://www.sony.com.tr/section/bize-ulasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-53C37E784 -- 19 Temmuz 2013; 23:57:21 >

• quote:

Şikayette bulunmak sorunu çözmez. Yardımcı uygulamalar ile ses seviyesini arttırabilirsiniz. Ses kartına gelince benimde fikrim kaliteli olduğu yönünde. Benim kendi razr kulaklığım çok az ses veriyor sizdeki gibi ama s3 mini kulaklığı ile kullanıyorum çok kaliteli ses veriyor. Tavsiyem sağlam bir kulaklık ve yardımcı uygulamalar. Şikayet etmekle telefonlarınızı değiştirecek değiller. ses kalitesine bukadar önem veriyorsanız bidaki telefonunuzu HTC alın. Bilmem yorumum nekadar faydalı oldu sizler için ama şikayet etmek istiyorsanızda sony sitesinde vardır şikayet bölümü

5 senelik müzik çalarım aynı kulaklıkta daha iyi ses veriyor. :D

• Kesinlikle inanıyorum doğrudur ama dediğim gibi piyasada her özelliği ile en iyi diyebileceğimiz bir telefon yok maalesef

• quote:

Kesinlikle inanıyorum doğrudur ama dediğim gibi piyasada her özelliği ile en iyi diyebileceğimiz bir telefon yok maalesef

Aynen öyle fazla dert etmiyorum bu durumu pişman olmadım hiç.
  • Pişman olcak bişeybişey yok hocam 1000–2000 tl para veriyoruz ikinci hafta yenisi çıkıyor bizimki değer kaybediyor elindeki telefon kaliteli bir telefon kullanmakla yıpratamazsın keyfini çıkar

• quote:

Şikayette bulunmak sorunu çözmez. Yardımcı uygulamalar ile ses seviyesini arttırabilirsiniz. Ses kartına gelince benimde fikrim kaliteli olduğu yönünde. Benim kendi razr kulaklığım çok az ses veriyor sizdeki gibi ama s3 mini kulaklığı ile kullanıyorum çok kaliteli ses veriyor. Tavsiyem sağlam bir kulaklık ve yardımcı uygulamalar. Şikayet etmekle telefonlarınızı değiştirecek değiller. ses kalitesine bukadar önem veriyorsanız bidaki telefonunuzu HTC alın. Bilmem yorumum nekadar faydalı oldu sizler için ama şikayet etmek istiyorsanızda sony sitesinde vardır şikayet bölümü

Telefonumu değişsinler demiyorum..

Örnek Pc aldım birçok kişide aldı aynısından birkaç şikayetle adamlar bios güncelledi ufak tefek güncellemeler oldu..

Bende diyorumki burada kaç kişiyiz Sony Z kullananlar herkezde şikayet edebilir..

Onlarda bir yama bir güncelleme işe ses çıkışının oranını artırabilirler bence..

• Bizde motorola razr jell bean güncellemesi için defalarca mesaj attık
    her dönüş olumsuzdu.
    Umarım sony sizi dinler inşallah güncelleme ile sorunu çözer.
    Ben sony sitesinde ulaşım için biyer buldum umarım işini görürhttp://www.sony.com.tr/section/bize-ulasin
  • quote:

Bizde motorola razr jell bean güncellemesi için defalarca mesaj attık
    her dönüş olumsuzdu.
    Umarım sony sizi dinler inşallah güncelleme ile sorunu çözer.
    Ben sony sitesinde ulaşım için biyer buldum umarım işini görürhttp://www.sony.com.tr/section/bize-ulasin

Bunu Hep Beraber yapamayızmıyız bir konu açsak ?
  • Xperia z kullanmadığım için benim şikayet etme gibi bir durumum yok.
    Xperia z kullananların bu konuya duyarlı olması lazım. Benim amacım sadece yardımcı olmaktı.
  • Su geçirmemekle alakasını forumda bayağı çok duyduğum için söyledim şimdi düşünüyorum haklısın galiba.Müzik dinlemek için bir kulaklığa o kadar para veriyorsan bence kesinlikle purexaudio yu kurmalısın.Son seste dinleyemedm ben.Kaliteli de çıkıyor ses.Çok zor bişey değil kurması
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba01

Su geçirmemekle alakasını forumda bayağı çok duyduğum için söyledim şimdi düşünüyorum haklısın galiba.Müzik dinlemek için bir kulaklığa o kadar para veriyorsan bence kesinlikle purexaudio yu kurmalısın.Son seste dinleyemedm ben.Kaliteli de çıkıyor ses.Çok zor bişey değil kurması

Samsung star wifi

iphone 3gs

4s

5800 nokia

Sony Z

TElefonlar dolabımda

En berbat sesi veren Sony Z

Tabi berbattan kastım Ses yüksekliği..

Sony Z Music diye telefon çıksa keşke :)
  • Keşke kardeşim :) dediim gibi kur sen purex i
  • Telefon su geçirmez.Hoparlör normal değil su geçirmemesi için normalden daha farklı yapımış.Hoparlörün önünde bir kaplama/tabaka var.Bu da sesin kötüleşmesine sebep oluyor.Eğer şikayet edersen bir sonuç alamazsın.Zaten dikkat ettiysen su girdiğinde içine ses kısılıyor.Bu da ana hoparlörün içine su giremediğini gösteriyor.Çünkü önünde tabaka var.Ama tabaka da sulanınca su sesi bozuyor.Kurumasını bekliyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.