Şimdi Ara

Sony Xperia ZR { 1.5 GHz QC | 4.6' 720p HD | 13MP -HDR | 2GB RAM | Adreno 320 GPU- NFC ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.053
Cevap
17
Favori
38.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 4.4.2 ŞARJI İÇİYORDU RESMEN BEN 4.2.2 YE DÖNDÜM FLASHTOOL İLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21musa21

ARKADAŞLAR 4.4.2 ŞARJI İÇİYORDU RESMEN BEN 4.2.2 YE DÖNDÜM FLASHTOOL İLE

türkiye 4.2.2 ise linkini verebilirmisin ben indirmek isterim bende flastool ile yükleyecegim
  • 4.4.2 geldimi ayarlar kısmının kasılma sorunu geçtimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

KARDEŞ BENDE BU SAYFADAN İNDİRDİM
    http://www.gizmobolt.com/2013/07/31/download-xperia-zr-android-4-2-2-10-3-1-a-0-244-firmware-update-ftf/

Tamam hocam sagol türkiye romu degilmiş
  • dün teknosada gördüm.fiyatı 1200 lira
  • KARDEŞ SEN C5503_10.3.1.A.0.244_YÜKLEDİKTEN SONRA SANA GÜNCELLEMELER GELECEK TÜRKİYE ROMU OLARAK..ÖNCE 4.2.2 NİN 10.31.A.2.67 KODLU OLAN EK PAKETİ GELECEK VE ONU YÜKLEDİKTEN SONRA 4.3 GELECEK..BEN 4.2.2 NİN 10.31.A.2.67 KODLU PAKETİ DE YÜKLEDİM AMA 4.3 Ü YÜKLEMEDİM ŞUAN 4.2.2 TÜRKİYE ROMU OLDU YANİ
  • quote:

bu fabrika çıkışlı ekran koruyucuyu kaldırınca sony yazısı da kalkıyormuş bende kaldırmak istedim vazgeçtim :-)

hocam kutudan ilk çıktığında üstünde olan mat koruyucudan mı bahsediyosunuz? :D
  • quote:

KARDEŞ SEN C5503_10.3.1.A.0.244_YÜKLEDİKTEN SONRA SANA GÜNCELLEMELER GELECEK TÜRKİYE ROMU OLARAK..ÖNCE 4.2.2 NİN 10.31.A.2.67 KODLU OLAN EK PAKETİ GELECEK VE ONU YÜKLEDİKTEN SONRA 4.3 GELECEK..BEN 4.2.2 NİN 10.31.A.2.67 KODLU PAKETİ DE YÜKLEDİM AMA 4.3 Ü YÜKLEMEDİM ŞUAN 4.2.2 TÜRKİYE ROMU OLDU YANİ

Kardeş senin yükledigin 10.3.1.A.0.244 NORDİC yani kuzey ülkelerinin romu güncellleme de ona gelecektir

Neyse deneyecegiz olursa ne mutlu olmazsa devam nordıc e
  • bence dene 4.2.2 kullandıktan sonra sarj iki güne çıktı.ve stabil

• bence dene 4.2.2 kullandıktan sonra sarj iki güne çıktı.ve stabil

• Almayı düşünüyorum. Donma kasma gibi sorunları var mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda en az olumsuz görüş yazılan telefon bu olsa gerek. Herkes memnun görünüyor. Xperia sp ya da m2 düşünüyordum ama bu telefon daha sorunsuz sanırım.
    Kullanan bir arkadaş ses duyma ya da ses kaydında sesin az gelme sıkıntısından bashetmiş. Bununla ilgili sıkıntının boyutunu merak ettim açıkcası.

Forumda okuduklarımdan sonra bütün markalardan soğudum açıkcası. En son artık bu modeli araştırıyorum.
  • yok hocam bence eksiksiz bir telefon fakat telefon alınca direk 4.4.2 sürümüne güncellemeyin
  • 3 aydır kullanıyorum telefon güzel lakin güncellemeler ile berbat oldu sarj 4.4.2 ile yarım güne indi resmen ve manuel olarak 4.2.2 ye düşürdüm sistemi şimdi çok daha iyi...bundan önce s4 mini kullanıyordum açıkçası değiştirdigime pek değmedi..ama s4 miniden de kotü değil yani :-)

• quote:

3 aydır kullanıyorum telefon güzel lakin güncellemeler ile berbat oldu sarj 4.4.2 ile yarım güne indi resmen ve manuel olarak 4.2.2 ye düşürdüm sistemi şimdi çok daha iyi...bundan önce s4 mini kullanıyordum açıkçası değiştirdigime pek değmedi..ama s4 miniden de kotü değil yani :-)

Nasıl 4.2.2 sürümüne indirdinşz ve de Düzeltme güncellemesi gelince kitkata nasıl yükseltecez

• yukarıda gösterdiğim link den 4.2.2 indirdim ve flashtool ile yükledim

• beyler ZR mi satıyorum düşünen varsa uygun fiyattan vericem Nisanda aldım sorunsuz cihaz. PM bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cboy60

beyler ZR mi satıyorum düşünen varsa uygun fiyattan vericem Nisanda aldım sorunsuz cihaz. PM bekliyorum

Neden satıyorsunuz

• Skildim alisamadim.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.