Şimdi Ara

Sony Xperia Z3'mü Apple İphone 6'mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.1 haftaya kadar yeni telefon alacağım.Aklımda iki model var.Xperia Z3 ve İphone 6.Öncelikle aldığım telefon beni uzun süre götürsün.3-4 yıl kadar.Bu 3-4 yıl içinde kasma donma yapmasın stabilitesini korusun.Zaten iki telefonuda gidip inceledim ikiside çok hızlı tepki veriyorlar çok güzel telefonlar fakat benim Android'den yana büyük şüphelerim var.Sanki Z3'ü alırsam beni o kadar süre götürmez gibi geliyor.Bu da beni İphone yönlendiriyor.Sizce Z3 alırsam beni 3-4 yıl kasma donma yapmadan idare edebilirmi?Eğer kasmadan şişmeden idare ederse tercihimi z3 ten yana kullanacağım.Çok kararsızım lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.

• Z3 pil donanim ve ekran cok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonadias

Merhaba arkadaşlar.1 haftaya kadar yeni telefon alacağım.Aklımda iki model var.Xperia Z3 ve İphone 6.Öncelikle aldığım telefon beni uzun süre götürsün.3-4 yıl kadar.Bu 3-4 yıl içinde kasma donma yapmasın stabilitesini korusun.Zaten iki telefonuda gidip inceledim ikiside çok hızlı tepki veriyorlar çok güzel telefonlar fakat benim Android'den yana büyük şüphelerim var.Sanki Z3'ü alırsam beni o kadar süre götürmez gibi geliyor.Bu da beni İphone yönlendiriyor.Sizce Z3 alırsam beni 3-4 yıl kasma donma yapmadan idare edebilirmi?Eğer kasmadan şişmeden idare ederse tercihimi z3 ten yana kullanacağım.Çok kararsızım lütfen yardımcı olun.Teşekkürler.

z3 iyidir pil kullanımı iyidir donanım iyidir sağlamlık iyidir kamera iyidir

• beni 3-4 yıl kasma donma yapmadan güncelleme desteğini kesmeden götürür mü?
  • z3 de iphone 6 ile yarışacacak işlemci ve gpu yok. 2.5 ghz 4 çekirdeğe kanma.Apple ın işlemcisi çok daha iyi bir mimari ve tek çekirdekte çok daha güçlü.Gpusu adreno 330 ile değil adreno 420 ile denk.Üstüne daha düşük çözünürlükte çalışıyor. İphone 6 şu andaki bütün android telefonlardan daha uzun ömürlü olur.Ben kendime alacak olsam ve bu ikisi arasında kalsam batarya ve ekran büyüklüğü nedeni ile z3 alırdım.Siz 3-4 sene kullanırım dediğiniz için batarya yeterli diyorsanız iphone 6 daha iyi bir tercih.
  • Z3 tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ikisi arasında kalmıştım, tercihimi iPhone 6'dan yana kullandım. Cihaz çok iyi ekran,tasarım,sistem,batarya her yönüyle süper.

• aynen öyle.3-4 yıl kullanacak olmasan kesinlikel alacağım cihaz z3 olurdu ama işte bu iosun stabilitesi güncelleme desteği iphone 6 ya yönlendiriyor insanı
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    z3 ü seçme sebebiniz nedir?Açıklarmısınız?
  • İos çok daha iyi kardeşim hele ip6yı birde 64gb alırsan rahatça götürür seni

• kreuzberg12 kullanıcısına yanıt
    zaten iphone alırsam 64 alırım.16 lık tablet var yetmiyor.
  • Z3 kamera pil ve ekran her turlu isini gorur tablet olarak ios kullaniyormussunuz zaten

• 3-4 yıl kasmadan rahatça kullanabilirmiyim?
  • Android 5 2015 ilk ayinda gelecek su an hali ile bile kasma gormedim,5 den sonra kasma olmaz merak etmeyin

• tek korkum android zaten inşallah bütün sorunları düzeltirler.
  • quote:

zaten iphone alırsam 64 alırım.16 lık tablet var yetmiyor.

Sıkıntı çıkmaz o zaman iphone al derim

• 3-4 yil kullanim dedigin icin iphone diyorum. En buyuk sebebi kendi kullandigim iphone 5 piyasaya cikali 2 yili doldurdu, 3. yilinda, arayuz hala kusursuz calisiyor, uygulamalarda da hicbir sorun yok.

Ama en buyuk sikinti batarya... iphone 6, 5'e gore bir nebze daha iyi gerci de, Anroidlerle kapisamiyolar
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.İosta gram kasma olmuyor.Samsung android kullanıyoruz en basitinden rehbere girerken menüde falan kasma yapıyor.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler ya aynı o durum varO yüzden androidden korkuyorum.Zaten şuan hiçbiryerde iphone 6 64 gb yok o yüzden gelene kadar iyice düşünüp öyle karar vericem.
  • quote:

Aynen öyle.İosta gram kasma olmuyor.Samsung android kullanıyoruz en basitinden rehbere girerken menüde falan kasma yapıyor.Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş derler ya aynı o durum varO yüzden androidden korkuyorum.Zaten şuan hiçbiryerde iphone 6 64 gb yok o yüzden gelene kadar iyice düşünüp öyle karar vericem.

Guzel bir kilif ile birlikte space gray iphone 6. 64gb rahat 3 sene goturur, o zaman bile piyasasi olur rahat satilir.

Su anda temiz 4s'ler hala kapis kapis gidiyor, ilk defa iphone kullanmak isteyip butcesi yetersiz olanlar icin ideal cunku. (ha ben hayatta almam o ayri)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.