Şimdi Ara

SONY XPERIA Z3 İÇİN KILIF VE ŞARJ ETMEK İÇİN DOCK STATION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. İngiltereden yazıyorum. Z3 pazartesi elimde olacak inşallah internetten sipariş verdim.

Kılıf ve şarj için dock station alacağım da z3 kullanan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Aşağıdaki kılıf nasıl iş görür mü?

Bi de bu Dock station telefonun batarya ömrünü düşürür mü yardımcı olursanız sevinirim..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00MO9LX0G/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics

http://www.amazon.co.uk/Sony-DK48-Magnetic-Charging-Compact-Black/dp/B00N9OBP7G/ref=pd_bxgy_ce_img_y

Case Eğreti dursun istemiyorum. Şık dursun istiyorum. Tavsiyeleriniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin3u -- 26 Ekim 2014; 11:06:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bende aynı şekilde sipariş verdim pazartesi elimde olucak amazondan kaç günde geliyor alınan şeyler bi bilgin varmı
  • Hayırlı olsun Hocam. siz hangi ürünü sipariş veverecksiniz. Linkini yollayın. Bi de nereye gelecek ürün. Yardımcı olmaya çalışayım..

• Kılıf yerine ön ve arka camı kaplayan , güçlü maddeden üretilmiş film kullanmak telefondan zevk almak için daha mantıklı .

örnek :http://www.ebay.com/itm/ScreenKnight-Sony-Xperia-Z3-Compact-FULL-BODY-SCREEN-PROTECTOR-military-shield-/161451656128?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item259744c3c0
  • celtic_frost kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sökmek istediğimizde telefona bir zarar verir mi bu filmler. Bide bu dock station hakkında ne düşünüyorsunuz. Almak istiyorum da. Mantıklı mı? Şarj kapağını açmamak için.
  • z3 cok sağlam telefon ya ön ve arka tarafa koruyucu taktın mı mükemmel olur
  • Eyvallah. Dock sitation hakkinda be dusunuyorsunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin3u

Eyvallah. Dock sitation hakkinda be dusunuyorsunuz

al tabii, çok rahat ve şık. yine ebay'den bak. ben beyazını aldım 5 dolara
  • Dostlar iki ürünü de aldım çok memnunum sağ olun. Fakat bu kameranın optimum ayarlarını nasıl yapacağım. Tek sıkıntım o kaldı. Kamera çok tatmin edici değil..

• merhaba,
    Z3 aldım ben de geçen hafta, genel itibariyle gayet memnun kaldım. bir önceki telefonumlarım iphone 4 ve iphone 5 idi.
    Şarj belirtildiği gibi iyi gidiyor ancak benim de merak ettiğim bir husus var; kamera ayarları benim iphone5'ten daha iyi olacak diye beklerken sanki o keskinliği bulamıyorum.
    bu beni şaşırtmadı değil. düzeltebilme şansımız var mıdır, 20.7MP olan ve tüm dünyaya sensörü veren telefon amiral gemisinde bu derece kesinkinlikten yoksun olmamalı diye düşünüyorum.
    umarım benim görmediğim bir ayar vardır...
  • ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIMCI OLACAK KİMSE YOK MU? BU ARADA DOCK STATION VE ONERDIĞINIZ EKRAN KORUYUCUYU KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.