Şimdi Ara

★ Sony Xperia Z3 Dual (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
11
Favori
20.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu okuyup cepport kullanıcıdan xperia z3 dual telefonu aldım (tavsiye edenlere teşekkürler!).
    Kutudan normalde türkiye xperia z3 kutusundan çıkmayan sony kulaklık ve jelatin çıktı (sürpriz oldu). Satıcıdan çok memnun kaldım (uyardığı gibi hemen kargoya veremiyor, cumartesi sipariş verdim, salı akşam üstü kargoya verildi, fakat beklemem gerekeceğini bildiğim için sabırla bekledim), diğer satıcılara göre fiyatı daha uygun (2049 tl). Taksit seçeneği ancak ticari kredi karttan mevcut, fakat ben garanti kredi kartıyla ürünü alıp online bankacılıktan 3 taksite böldüm (9 taksite kadar bölünebiliyor).

Telefondan çok memnunum. Hız, kullanım kolayliği, şarj süresi, ekran ve ses kalitesi hepsi en iyi seviyede.

Çift sim kart modunu ayarlardan açtım. Daha önce Samsung Galaxy Duos'u kullanıyordum, bu telefon ilaç gibi geldi.
    Herhangi bir takılma, mesaj veya çağrı almama gibi sıkıntı yok. Tek eksik (o da sony olmasından dolayı) samsungtaki gibi yazı tipini root yapmadan değiştirilmemesi, o da ufak bir ayrıntı.
    Ayrıca bu telefondan önce iphone 5s da kullanıyordum, kullanış açısından xperia z3 çok daha rahat buldum. Şarjı da aktif kullanımda akşam eve geldiğimde 70%tir. İphone kullanırken 30% civarında kalıyordu. Büyük bir artıdır.
    Eğer sormak istediğiniz sorular varsa memnuniyetle yardımcı olurum.

• mysteria777 M kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.

Root yapmadan (kullanıyorsan) 2 whatsapp hesabını nasıl tanımladın? OGWhatsApp var ama güncelleme desteği olmayacağı için sorun yaşatır mı bilemiyorum.
  • Gule gule kullanin. Su sira note 3 neo duos N7502 bakinirken Samsungun A5 diye metal kasa (alpha serisi devami) telefon satisa cikarttigini okudum(cin , rusya ve simdi avrupa...). Ulkemizede paralelde olsa gelecegini dusunuyorum. kazakistanda 500 dolar, bizde rahat 1300-1500 arasi olur paralel. Ben galaxy s3 den gecis yapacagim. su an n7502 bile bana ilac gelir :) dedigim gibi z3 duos cok iyi ama pahali iste... bekleyip gorecegiz bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Gule gule kullanin. Su sira note 3 neo duos N7502 bakinirken Samsungun A5 diye metal kasa (alpha serisi devami) telefon satisa cikarttigini okudum(cin , rusya ve simdi avrupa...). Ulkemizede paralelde olsa gelecegini dusunuyorum. kazakistanda 500 dolar, bizde rahat 1300-1500 arasi olur paralel. Ben galaxy s3 den gecis yapacagim. su an n7502 bile bana ilac gelir :) dedigim gibi z3 duos cok iyi ama pahali iste... bekleyip gorecegiz bakalim.

A5 duos mu acaba ? çift sim olarak gelirse çok süper olur gönül ister z3 dual ama ...
  • More-TR kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Whatsapp konusunda maalesef bir bilgim yok, tek hesap kullanıyorum. Diğer numara iş hat olması nedeniyle whatsapp olarak kullanmıyorum onu.

talhagezer doğrudur pahalıdır, fakat sony 6 ayda bir defa yeni model çıkarttığı için değerini o kadar hızlı kaybetmez diye düşündüm. Ayrıca bu cepport 2049 tl ye satıyor, Türkiye pıyasasına göre daha uygun. İphone 5s imi satmasaydım 9 taksite bölecektim ödemesini, gerek kalmadı, fakat belki siz bölerek alabilirsiniz. Telefonumdan gerçekten çok memnunum ve uzun süre kullanmaya planlıyorum (daha önce yıllarca iphone kullandım). İpad'ımı satınca da sony tablet alacağım, sony'yi o kadar beğendim diyebilirim.
  • Merhabalar, z3 dual üzerine bir sorum olacak

yurtdışından alacağım fakat pasaport kaydında iki defa mı yaptırmam gerek çift hatlı olduğu için?

Bilgisi olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Teşekkürler
  • kaybolmayansakiz kullanıcısına yanıt
    Evet iki defa yaptırman gerek maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysteria777

Evet iki defa yaptırman gerek maalesef.

kusira bakmada eminmisin? ben bu konuyu uzun uzun arastirdim. kayit yapilan sitede 1 cihaz icin max 3 imei kayit ettirebilirsiniz yaziyor. kayit yaptiranlarda bankaya para yatirirken 2 yada 3 imei yazdirip tek ucret verip actirmislar.

• talhagezer kullanıcısına yanıt
    .arkadaşlar kimse bilmeden sallamasın lütfen
    ben 2 hafta önce eşime USA dan z3 dual aldim
    ve Edevletten 2 imesini de tek pasaport ile kayıt ettirdim.

eğer telefon destekliyorsa ve BTKda o model kayıtlı ise aynı anda 3 imei bile kayıt ediliyor.
  • XWING X kullanıcısına yanıt
    Amerikada yiğenim var Şubat başı gelicek. z3 dual 620 dolar, g3 dual 530 dolar mis. simdi karar verme zamanı :D
    Ebaydan daha ucuza alirsin.
    Ayrica ebayde 2haftada bir
    X4 puan veriyor.
    Yani 600 dolara harcamaya 45$ ebay bucks veriyor.
    Hergun takip edin.

Yok illa SONYden alayim dersen de,
    gene EBAYde
    SONY magazalarinda 150USD indirim saglayan
    Black Friday kuponlarini 50USDye satiyorlar.

• özür dilerim ben iki imei de kaydettirmen gerekiyor demek istemiştim, ödeme konusunda herhangi bir bilgim yok, fakat yukarıda diğer arkadaş güncel bilgiyi paylaşmış.
  • Vallaha üst kalite telefonlardan kim çift hatlı getirse kesin satılır Türkiye'de. Sony yurtdışında piyasaya sürmesine rağmen Z3 Dual i getirmedi hala. M2 dual satışlarına ve piyasa talebine göre karar veriyorlar ama bence üst seviye bir çift sim kart eksiği var piyasada. Bekledim getirmediler. Paralel ithalatla yılbaşından sonra sipariş vereceğim. bizdeuygun da var, oradan alacağım. Eşime Z1 Compact'ı da bu siteden almıştım hemen gönderdiler, hiçbir sorun çıkmadı, bunu da buradan alacağım. o zaman yurtdışında çoktan z1 compact çıkmış olmasına rağmen Türkiyeye getirmemişlerdi. Sony Türkiye düşünsün artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doğayıkoru -- 31 Aralık 2014; 22:02:11 >

• Arkadaşlar telefonu daha uzun kullanınca iki eksik buldum, bunlardan biri belki tüm çift hat telefonlara ait, fakat ilk defa çift sim kullandığımdan sinirimi bozdu: 'Kim aramış' fonksiyonu çalışmıyor, telefon kapalıyken kim aradığına dair sms gelmiyor. Çözüm bulamadım henüz, bulan varsa bilgi vermenizi rica ederim.
    İkincisi ise, SD karta uygulama taşınmıyor, sadece video, foto ve müzik taşınabiliyor, oysa internette bulduğum bilgilere göre T serisinde bu seçenek mevcut, nedense Z telefonlarda mevcut değilmiş, belki ilerideki sistem güncellemelerde eklenir diye bilgi buldum, dört gözle bekliyorum. Neden 128 gb e kadar sd kart imkanı sunulmuş şu anda anlamış değilim, 128 GB fotoğraf , müzik ve video telefonunda kim taşımak ister ki? Açıkçası şu anlık SD karta verdiğim paraya acıyorum, inşallah en yakın zamanda uygulamalar karta aktarılabilecek...
  • Merhaba ,

Dün bir kampanya dolayisiyla fiyati uygun gorup , yurtdisindaki arkadasima Dual Sim Siyah renkli modeli aldirdim , 15 gün sonra yanina gidince cihazi alip kullanmaya baslayacagim . Insallah umdugum gibi cikar...
  • mysteria777 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Kim araöış özelliği telefonlara ait bir özellik değil.
    Kendiniz de demişsiniz "telefon kapalıyken kim aradığına dair sms gelmiyor" Kapalı olan telefon elbette kimin aradığını bilemez.
    Bu servis sağlayıcının hizmetidir.
    Turkcell için ayda 0,99 tl dir bu hizmetin bedeli. KIM yazıp 2222 ye yollarsınız ve hizmeti almaya başlarsınız.
  • kaybolmayansakiz kullanıcısına yanıt
    Benim de biraz kafam karışmıştı.
    3-4 gün oldu z3 dual i kayıt yaptırdım ve burada anlattım bildiklerimi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_101476119/f_//tm.htm#101765735

Kayıttan sonra sorguladım ve her iki ime im de kayıtlı şu anda.
    Tek Pasaporta 3 hatlı telefon a kadar işlenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknmert -- 21 Ocak 2015; 10:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takıntım

quote:

Gule gule kullanin. Su sira note 3 neo duos N7502 bakinirken Samsungun A5 diye metal kasa (alpha serisi devami) telefon satisa cikarttigini okudum(cin , rusya ve simdi avrupa...). Ulkemizede paralelde olsa gelecegini dusunuyorum. kazakistanda 500 dolar, bizde rahat 1300-1500 arasi olur paralel. Ben galaxy s3 den gecis yapacagim. su an n7502 bile bana ilac gelir :) dedigim gibi z3 duos cok iyi ama pahali iste... bekleyip gorecegiz bakalim.

A5 duos mu acaba ? çift sim olarak gelirse çok süper olur gönül ister z3 dual ama ...

a5 dual sim satışta :D İstanbulbilisim ve n11 de 1150 1200 lira arası fiyat... düşünmekteyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: takıntım

quote:

a5 dual sim satışta :D İstanbulbilisim ve n11 de 1150 1200 lira arası fiyat... düşünmekteyim.

tşk ederim 1 hafta oldu alalı arkadasım ukrayna dan getırdı 300 usd + tr imei kayıt ücreti oldukca hesaplı aldım siyah rengini

cok memnunum dual ihtiyacınız varsa mutlaka alın

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.