Bildirim
SONY XPERİA Z3 D6603 23.0.1.A.5.77 TR SÜRÜM FTF DOSYASI VE FLASHTOOL KULLANIMI (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3229181&d=1427314001
bu linkten indirebilirsin hocam yanlız javayı güncellemen lazım önce kendi sitesinden -
quote:
Orijinalden alıntı: freestyler_07
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3229181&d=1427314001
bu linkten indirebilirsin hocam yanlız javayı güncellemen lazım önce kendi sitesinden
teşekkür ederim -
Dostum onu bulmuyorsun o tool içersinde mevcut zaten... -
-
z3(D6603) 5.0.2 tr romu torrent isteyen abanabilir .ftf :)
https://www.dropbox.com/s/q1tmgz7lmf2mm7p/D6603_23.1.A.0.690_R1C_tr.ftf.torrent?dl=0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3m3rG3nCy -- 31 Mart 2015; 17:53:10 > -
teşekkürler -
hocam bende .flashTool dosyası yok ben mi hata yapıyorum
edit: tamamdır hallettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepetto22 -- 1 Nisan 2015; 22:19:53 > -
bana henüz güncelleme gelmedi
xperifrm'den customized TR indirdim onu flashtool ile ftf ye çevireceğim
ve belirttiğin adımları takip edip yükleme yapacağım..
ama öncesinde sony comp ile telefonu yedekleyeceğim
bu yedekleme tüm programlarımı ve verilerimi kurtarır mı? -
Programlar dışında herşeyi yedekliyor hocam ama son yedeklememde de tecrübe ettim uygulamaları yedeklemiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım..
lakin bu sürücü dosyasını yüklerken pc kasıyor donuyor yüklenmedi, ne işe yarıyor bu sürücüler?
ayrıca tft ye çevirme işlemi yapamadım yaw.. -
Hocam çok teşekkürler bende uyguladım bu yöntemi. daha sonrada 5.0 güncellemesini yaptım telden. tekrar teşekkürler. -
nihayet işlem tamam
bide sony comp tan onarma yaparsam külliyen tamamdır..
emeği geçenlere teşekkürler -
Tam bu Konuyu Kitkat ve Lollipop TR romları ile beraber açmayı düşünürken sizin konuyu görünce elinize sağlık güzel düşünmüşsünüz demek istiyorum ..
İyi günler... -
Eyvallah hocam böyle bir konuya ihtiyaç vardı bende fırsat bulup açtım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben bu 4.4.4 ü tekrar kurduktan sonra telefon bütün güncellemeleri 5.0.2 de dahil otomatik alabilecek değil mi -
arkadaşlar z3 almayı düşünüyorum ana konuda bazı sorunların olduğunu okudum sizde durum nasıl güncelleme sonrası bildirim de ya da şarjın dayanmasında sıkıntısı olan var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Engin.OK
Tam bu Konuyu Kitkat ve Lollipop TR romları ile beraber açmayı düşünürken sizin konuyu görünce elinize sağlık güzel düşünmüşsünüz demek istiyorum ..
İyi günler...
İndirdiğimiz Türkiye FTF dosyasını C:\Users\KullanıcıAdı\.flashTool\firmwares içerisine atıyoruz. denmiş ama bende users kullanıcı içinde böyle bir dosya yok hepsini yükledim (windows 8.1 bendeki -
quote:
Orijinalden alıntı: Quarx1
hocam bende .flashTool dosyası yok ben mi hata yapıyorum
edit: tamamdır hallettim
Neredeymiş ben de bulamıyorum dostum. söylersen çok sevinirim -
Dostum verilen programları düzgün kurunca .flashTool dosyası kendiliğinden oluşuyor o indirdiğin ftf dosyasını kendin taşıyorsun oraya sonra romu kurma esnasında seçeneklerde çıkıyor karşına pc yok şu anda olsa daha detaylı anlatırdım dün kurdum ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X