Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
23
Favori
58.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kullandığım sürüm 6.0.1 custom rom yüklemek istiyorum nasıl yükleyebilirim daha önce kullandığım atrix telefonum rom ile harika çalışıyordu sizce custom roma geçmeliyimiyim yardımcı olursanız sevinirim
  • lucky7 L kullanıcısına yanıt
    Şehir dışında olmasam direk yükleyeceğim.. Acayip merak sardı :D
  • Slim 6.0.1'i 5.0 üzerine yükledim, hoş özellikler eklenmiş ve şu ana kadar hızı gayet iyi. Ancak TWRP'yi aktif ederken sıkıntı yaşadım. Ayrıca USB hata ayıklama modu dediğimde hata alıyor sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etk7 -- 18 Nisan 2016; 22:28:26 >
  • etk7 E kullanıcısına yanıt
    Slim yeni versiyonu çıkacak yakında bu sürümde çok fazla hata var Developer modu aktif olmuyor twrp sorun çıkarıyor vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slim 6.0.1'i heyecan yapıp yüklemememek daha iyi olur bence. çok güzel şeyler olsa da, şu haliyle bir yama istiyor. benim elimi kolumu bağlayan bir iki durum oldu. özellikle exchange'in çalışmaması gibi. ayrıca 3G-4G çalışmıyor. APN ayarları ekranına da müdahale ederken hata aldığından düzeltemiyorsunuz. Eski sürüme tekrar döndüm, iyi ki yedek almışım.
  • Slim 6.0 beklemedeyim , haber ederseniz iyi olur çıkınca
  • Arkadaşlar bir de bende son zamanlarda meşhur olan bir sorun var. Greenify ' da whatsapp ekli olmamasına rağmen mesajlar gelmiyor. Acaba sorun ne ?
  • Daha önceden ekleyip çıkarmışmıydın hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batw0

Daha önceden ekleyip çıkarmışmıydın hiç?

Hatırlamıyorum ama hehralde eklemedim , eklemiş olsam ne yapmam lazım deneyeyim.
  • Greenify kaldır ardından cache temizle ve tekrar kur. Haliyle programları tekrar eklemem gerekecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Batw0

Greenify kaldır ardından cache temizle ve tekrar kur. Haliyle programları tekrar eklemem gerekecek

Cache derken TWRP den mi yapayım yoksa ayarlardaki önbellek sil den falan mı ?
  • Arkadaşlar merhaba, şuan cihazımda 6.0.1 kurulu. Kitkata dönmek istiyorum. [FTF] D5803 4.4.4 23.0.1.A.5.77 TR ilk sayfadaki linkteki bu sürümü indiriyorum. Bu kitkatın son sürümü mü? Ve ayrıca orijinal yazılım mı? (prerooted olmayan ellenmemiş).
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrangsTR

Arkadaşlar merhaba, şuan cihazımda 6.0.1 kurulu. Kitkata dönmek istiyorum. [FTF] D5803 4.4.4 23.0.1.A.5.77 TR ilk sayfadaki linkteki bu sürümü indiriyorum. Bu kitkatın son sürümü mü? Ve ayrıca orijinal yazılım mı? (prerooted olmayan ellenmemiş).

İki sorunuzun da cevabı evet hocam. Yani son sürüm mü tam bilemiyorum ama kitkat'ın en stabil sürümü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sage12

quote:

Arkadaşlar merhaba, şuan cihazımda 6.0.1 kurulu. Kitkata dönmek istiyorum. [FTF] D5803 4.4.4 23.0.1.A.5.77 TR ilk sayfadaki linkteki bu sürümü indiriyorum. Bu kitkatın son sürümü mü? Ve ayrıca orijinal yazılım mı? (prerooted olmayan ellenmemiş).

İki sorunuzun da cevabı evet hocam. Yani son sürüm mü tam bilemiyorum ama kitkat'ın en stabil sürümü.

Teşekkür ederim cevabın için. Ben bunu direkt flash tool ile flashlarsam DRM keylerinin zarar görme ihtimali var mı?
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim cevabın için. Ben bunu direkt flash tool ile flashlarsam DRM keylerinin zarar görme ihtimali var mı?

Hayır. DRM keylerinin zarar görmesi için bootloader kilidini açmanız lazım, bootloader kilidini açma ile ilgili bir şey yapmadığınız için bir sıkıntı çıkmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayır. DRM keylerinin zarar görmesi için bootloader kilidini açmanız lazım, bootloader kilidini açma ile ilgili bir şey yapmadığınız için bir sıkıntı çıkmaz.

Mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Birkaç saate yüklüyorum o zaman.

• etk7 E kullanıcısına yanıt
    hocam 6.0.1 yükü telefonda slim olan sürümü direk olarak flash yaparakmı kuruyoruz yoksa root unlock yaptıktan sonramı kurmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bicer79

hocam 6.0.1 yükü telefonda slim olan sürümü direk olarak flash yaparakmı kuruyoruz yoksa root unlock yaptıktan sonramı kurmak gerekiyor

TWRP Gerekli olduğu için mecburen sırasıyla kitkat ' a düşüp , Rootlayıp , TWRP kurmak lazım. Sonrasında TWRP ' den flashlamanız lazım.
  • yani unlock yapmaya mecburum bu telefonda unlock yapmayı anlamadım tam açıklayıcı bir yazı bulursam deneyeceğim
  • Baya bi geç oldu ama evet twrp üzerinden wipe dalvik cache temizletemizle. Bu ara çok yoğunum anca bu saatlerde bakabiliyorum :)

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.