Şimdi Ara

SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.174
Cevap
23
Favori
58.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By40bir

--> [FTF] D5803 5.1.1 23.4.A.1.200 TR <--
    [sertifika tarihi : 16.09.2015]

Hazırlanmış, Flash edilebilen 23.4.A.1.200 TR (5.1.1) sürümü;
    D5803 5.1.1 23.4.A.1.200 TR / pre-rooted (SuperSUv2.46) / lockeddualrecovery2.8.21 / Kernel - FOTA Kernel - Modem - LTA Label [Included]
    --> İndirmek İçin TIKLAYIN <--

Baltık sürümü FTF upload henüz bitmedi

öncelikle tesekkür ederim ufak bi sorum olacaktı. suan rootlu olarak 23.4.A.0.546 sürümünü kullanıyorum..
    en son sürüme gecmek icin

Yapmanız gereken ;
    .93'lü sürüme düşmeniz,
    Root yapmanız,
    CWM yüklemeniz,
    Aşağıda verdiğim hazırlanmış .zip dosyalarından istediğinizi flashlamanız,
    Wipe data/cache & dalvik,
    Telefonu kapatıp açın ve tertemiz bir kurulum...

bu kısmı mı tekrar edicez yoksa direk son sürümü indirip flashlasam telefonum yine rootlu mu olacak ? pek fazla ince işlerden anlamıyorum kusura bakmayın

• FTH88 kullanıcısına yanıt
    Bootloader kilidi açılmışsa ve herhangi bir recovery çalışıyorsa zip'i sd karta atıp telefondan flashlayabilrsin. XDA'dan bir kaç sürümü böyle kullandım, tüm kurulumları bitirdikten sonra recover ile yedek alıp test ediyorum yeni çıkanları. Şu anda .200'e geçmedim, XDA'dan moly82'nin all-in-one rom tavsiye ederim, bu akşam onu deneyeceğim bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assyrians

--> [FTF] D5803 5.1.1 23.4.A.1.200 TR <--

bu sürümü yükledim, instagrama mobil internet üzerinden girilmiyor "bilinmeyen bir ağ hatası" çıkıyor, ama wifiden girilebiliyor, bu sorun bu tek bende mi var?

Başka yerlere giriyorsa sıkıntı yok.sadece orası ise sayfa ile ilgili bir durum olabilir.
  • FTH88 kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi. Telefonun zaten rootlu ve recovery kurulu ise; zip'i flashkayacaksın

Benim dediğim telefon rootsuz ve recovery olmayan, sıfırdan root yapacaklar için geçerli.
  • yokX2 kullanıcısına yanıt
    Aynen yokX2 nin dediği gibi. Telefonum rootluydu. By40bir in son güncellemenin flash edilebilen versiyonunu indirdim CWM den açıp yükledim yükledikten sonra data format yaptım.
    sorun yok titannium backup tan yedeklerimi yükledim kullanıyorum. NOT: titannium backup yüklü programların apk ve ayarlarını yedekliyor obb ve dataları yedeklemiyor.Obb ve Data ları manuel aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokX2

Bootloader kilidi açılmışsa ve herhangi bir recovery çalışıyorsa zip'i sd karta atıp telefondan flashlayabilrsin. XDA'dan bir kaç sürümü böyle kullandım, tüm kurulumları bitirdikten sonra recover ile yedek alıp test ediyorum yeni çıkanları. Şu anda .200'e geçmedim, XDA'dan moly82'nin all-in-one rom tavsiye ederim, bu akşam onu deneyeceğim bir de.

Bootloader kilidi ile alakası yok. Yani açık veya kapalı olması fark etmez. Neden bootloader söyledin anlayamadım... Bootloader kilidinin açık olması, sadece kernel atmana yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgaziyilmaz75

Aynen yokX2 nin dediği gibi. Telefonum rootluydu. By40bir in son güncellemenin flash edilebilen versiyonunu indirdim CWM den açıp yükledim yükledikten sonra data format yaptım.
    sorun yok titannium backup tan yedeklerimi yükledim kullanıyorum. NOT: titannium backup yüklü programların apk ve ayarlarını yedekliyor obb ve dataları yedeklemiyor.Obb ve Data ları manuel aldım...

Titatium backup ayarlarını kurcala Harici verileri yedekleme olayı var. İstersen belli boyuttan büyük dosyaları yedeklemiyorsun. İstersen sınırı kaldırıp, ne var ne yok yedeklersin...
  • Tıtanıum backup ta uygulamaları zıp olarak recovery den flashlama olayı varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hizmetler ve is neden bu kadar uyanık tutuyor ve mobil radyo neden bu kadar etkin?

A.1.28 kullanıyorum uzun süredir. şarj hız vs her şeyden memnunum. ilk defa böyle oldu.
     SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM

• SON DAKİKA ! Az önce XperiFirm'i kontrol edeyim dedim,
    bir de ne göreyim Türkiye'miz 23.4.a.1.232 güncellemesini alan ilk ülkelerden olmuş, çok şaşırdım :)
    Güncelleme bugün verildi, telefonununuzdan sık sık kontrol ediniz.
    Fotoğrafı paylaşıyorum...
    By40bir üstadım, sen de uygun bir zamanında son sürümü ftf olarak upload edebilirsen şayet sıfırdan temiz bir kurulum yaparız.
    Şimdiden teşekkürler...

SONY Xperia™ Z3 Compact Bilgilendirme | Root | TR FTF ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmical Passenger -- 1 Ekim 2015; 13:05:04 >

• Arkadaşlar bugün çıkan son 5.1.1 - 23.4.A.1.232 güncellemesini mutlaka yüklemenizi tavsiye ederim.
    Stagefright açığının düzeltilmiş olması ve uyarlanan parlaklık aktifken ekran açıldığı zaman yaşanan parlaklık sorununun düzeltilmiş olması en önemli ayrıntılar.
    Ayrıca ses yüksekliği de bir miktar artmış gibi geldi bana, ayrıca test edersiniz...

• Yeni FTF ve hazırlanmış, root'lu flashlanabilir zip dosyası ;

--> [FTF] D5803 5.1.1 23.4.A.1.232 TR <--

Hazırlanmış, Flash edilebilen 23.4.A.1.232 TR (5.1.1) sürümü;
    D5803 5.1.1 23.4.A.1.200 TR / pre-rooted (SuperSUv2.46) / lockeddualrecovery2.8.21 / Kernel - FOTA Kernel - Modem - LTA Label [Included]

• Arkadaslar sayfanin basindaki 232 ile biten dosyayi indirip kursam bootloader kilidine felan bisey olurmu ayrica yuklemesi risklimi(cihazim paralel 232 guncellemesi gelmedi o yuzden yuklemek istiyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Yeni FTF ve hazırlanmış, root'lu flashlanabilir zip dosyası ;

--> [FTF] D5803 5.1.1 23.4.A.1.232 TR <--

Hazırlanmış, Flash edilebilen 23.4.A.1.232 TR (5.1.1) sürümü;

Hızına yetişene aşkolsun

quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic
    Arkadaslar sayfanin basindaki 232 ile biten dosyayi indirip kursam bootloader kilidine felan bisey olurmu ayrica yuklemesi risklimi(cihazim paralel 232 guncellemesi gelmedi o yuzden yuklemek istiyorum)

Benimki de paralel rootlu geldi, bootloader kilidini kırıktı, DRM key'ler uçmuş yani, telefon service menusunden kotrol et, kırıksa yapacak birşey yok, değilse zaten Flashtool ile kırarsın, recovery ile kırılmaz diye biliyorum, By40bir konuya daha hakim sanırım, o yetişir şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokX2 -- 2 Ekim 2015; 18:54:10 >

• hocam drm keyleri sağlam key ok yazıyor hepsinde buraya kadar geldim sıkıntısız ama şu simlocktaki tiki görünce kafamda soru işareti kaldı. Hani paralel cihazlarda sim kilidi diye birşey varya acaba kilit açılmazda sim kartı hiç okumaz diye korktum açıkçası. Sonra vazgeçtim. Flashlasam drm keylerde felan orjinallikten birşey bozulmaz demi?

• By40bir kullanıcısına yanıt
    Hocam flash edilebilen sürümü indirdiğimizde sonu 77 ile biten kitkat sürümü çıkıyor. Ftf de sorun yok ftf yi indirip ilk sayfada anlattığınız şekilde flash edilebilen sürümü elde ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgaziyilmaz75

Hocam flash edilebilen sürümü indirdiğimizde sonu 77 ile biten kitkat sürümü çıkıyor. Ftf de sorun yok ftf yi indirip ilk sayfada anlattığınız şekilde flash edilebilen sürümü elde ettim.

O kadar çok linkle uğraşınca linklerde karışabiliyor...

Düzeltildi
  • By40bir kullanıcısına yanıt
    Hocam flash edilebilen sürüm yapmayı da öğrendim kullanıyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic

hocam drm keyleri sağlam key ok yazıyor hepsinde buraya kadar geldim sıkıntısız ama şu simlocktaki tiki görünce kafamda soru işareti kaldı. Hani paralel cihazlarda sim kilidi diye birşey varya acaba kilit açılmazda sim kartı hiç okumaz diye korktum açıkçası. Sonra vazgeçtim. Flashlasam drm keylerde felan orjinallikten birşey bozulmaz demi?

DRM keyler sağlam duruyorsa sağlam elemanlar rootlamış senin telefonu, şanslısın. Gerçi DRM'nin yokluğunu eksikliğini farket(e)medim, şu an sıkıntı yok gibi.

Simlock olayına gelince, XZDR kurduktan sonra ya da en azından çalışan bir recovery'de açabiliyorsan telefonu flashtool ile uğraşma, direk by40bir'in flashlanabilir sürümünü SD karta atıp recovery'den flashla, tabi önce wipe data/system/dalvik malvik tertemiz olsun önce. İş yoğunluğundan .232 deneyemedim bile, merakla akşamı bekliyorum

• yokX2 kullanıcısına yanıt
    Hocam by40birin attiklari rootlu degilmi ben root felan istemiyorum sadece 232 li surume gecmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.