Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Compact (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: barissch

Demek ki bana hatalı xperia z gelmiş. Ben telefonu 1 kere düşürdüm o da 30cm gibi bi yükseklikten. Yere neresi değdiyse soyuldu. Ufacık bi düşüş olsun yeter ki.
    Sattıktan sonra 5C aldım, dayanıksız dedikleri 5C taş gibi çıktı. 1 metreden betona düştü ufak bi sıyırık bile almadı. Bi kaç kere daha düştü hafif düşüşlerdi ama şuan telefonda en ufak bi çizik yok...

Düşüş olayı farklı bir durum. Her telefonun zayıf noktaları vardır. Misal şu anli iphone, 5 ve 5s'e göre daha tehlikeli düşüşlerde. Çünkü ekran direkt hedef şu anda ve kırılmaya çok müsait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: barissch

Demek ki bana hatalı xperia z gelmiş. Ben telefonu 1 kere düşürdüm o da 30cm gibi bi yükseklikten. Yere neresi değdiyse soyuldu. Ufacık bi düşüş olsun yeter ki.
    Sattıktan sonra 5C aldım, dayanıksız dedikleri 5C taş gibi çıktı. 1 metreden betona düştü ufak bi sıyırık bile almadı. Bi kaç kere daha düştü hafif düşüşlerdi ama şuan telefonda en ufak bi çizik yok...

Düşüş olayı farklı bir durum. Her telefonun zayıf noktaları vardır. Misal şu anli iphone, 5 ve 5s'e göre daha tehlikeli düşüşlerde. Çünkü ekran direkt hedef şu anda ve kırılmaya çok müsait.

Aynen dediğiniz gibi. Ön yüzün köşelerine kadar ekran ile kapladılar ip6' yı. Akıcı bir tasarımmış da bilmem neymiş. Yok gorilla yok bilmem ne ekran kırılma ve cizilme koruması geliştir. Ama en zayıf noktası olan köşeler kabak gibi en ufak düşüşte temas halinde. Kimin elinde ip6 görsem kırık çatlak.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Genelde samsug.yada elma armuttan sonra cidden.ilac olur saglamlikta ve bataryada,manavlar tarafindan pek sevilmez ama z3compact kendi boyutuda kraldir 5s katili resmen.

2500lira verip bluetoothtan arkadasindan disya alamayanlar nedense sinir oluyorlar z3compact a

2.elde satana kadar göbeği çatlayanlar da gıcık oluyor mu bu telefona veya ios uygulama kalitesine erişemeyenler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Genelde samsug.yada elma armuttan sonra cidden.ilac olur saglamlikta ve bataryada,manavlar tarafindan pek sevilmez ama z3compact kendi boyutuda kraldir 5s katili resmen.

2500lira verip bluetoothtan arkadasindan disya alamayanlar nedense sinir oluyorlar z3compact a

2.elde satana kadar göbeği çatlayanlar da gıcık oluyor mu bu telefona veya ios uygulama kalitesine erişemeyenler ?

Bilmem olabilir,alim asamasinda taa bir sonraki satisi dusunup satilirmi satamazmi prim yaparmi yapmazmi diye hic dusunmedim,uygulamada android cephesinin ios markete ozendigini sanmıyorum, malum bir cok market ve mecra mevcut android kullanicisi icin.dikte edilen meblagi odemek yada ben senin b icin bunlari buaraya uygun gordum al kullan zorlamasi yok androidte yada bukisitlamadan kurtulmak icin cihaza islem yapip garanti disinada cikmiyor,bu acidan lumia yada ios marketleri android kaynaklarindan dezavantajli kesinlikle bana gore.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni almış olduğum Z3 Compact ta tam 1. ay sonunda ekran sorunu yaşadım. Turuncu renkte kullandığım ekran koyu kırmızı bi hale büründü, beyaz simgeler gözükmez oldu ve ekranda yukarıdan aşağı silik çizgiler oluştu. Teknosadan almıştım ve servise göderdiler bakalım sonuç ne olacak
  • Aynen bende 1.5 metreden taşa düşürdüm en ufak bir çizik dahi olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.