Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 bluetooth

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    yaklaşık 2 ay önce bluetooth açılmamaya basladı. ben de fabrika ayarlarına döndüm. alet düzeldi. 2 hafta sonra telefon sarjı bitti kapandı.acılıncada bluettoth yine acılmamaya basladı. bir kac kere böle formatladım. buarada öncesinde de bluetooth pairing durdurup(sistemden) cache sildim. sonra bunun linux oldugunu shellden de acılacagını dusundum.

    service call bluetooth_manager 6

    yaptım önce bi tepki vermedi 20dk sonra bi baktım.kendliğinden geri gelmiş bluetotth .bu seferde kapanmadıgını fark ettim.
    son çare sony companionu kurup onar yaptım. 2 saat sürdü onarması. 1 hafta kadar yine sorun yasamadım. sonra biara kendiliğinden bozuldu. acmak icin yukardaki kodu yazıorum. bir ayrıntı daha var. bu haliyle yani bluetooth acıkken daha kısa dayanıyor pili.muhtemelen tarama yapıor devamlı ve pili bitiriyor.

    guvenli modu da denedim bluetooth sıkıntısı orada da var.

    çözüm yolu sunanlara tşkler







  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.