Şimdi Ara

Sony Xperia Z3+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xperia Z3+ kullananlar isinma sorunu ile ilgili bir bilgi verebilir mi? Kullanan kisiler memnun mu? Simdiden tesekkurler :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• aşırı ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor güncelleme ile düzelir umarım
  • aliss A kullanıcısına yanıt
    Isinma rahatsiz edecek derecede mi?

• ben güneydeyim hocam baya rahatsız ediyor şahsen zaten hava sıcak :) z2 den sonra telefon durduk yere ısınıyor gibi gelio bana o derece garip bi cihaz
    Hadi ya,cok kararsiz kaldim suan. Performansi hakkinda bilgi verebilir misiniz?

• performasına dicek bişeyim yok gayet hızlı ama işte ısınması ve şarjı çok kötü tatilde ısındı die kamerayı açamamıştım
    Sajina guveniyordum aslinda,gunde kac saat gidiyor? Ben oyun felan oynamam ama surekli kullanirim whatsapp twitter vs. Isinma cok olur mu? Ya da bu fiyata onerebileceginiz baska telefon var mi?

• ben anlamadım valla adamlar sitesinde 2 gün garanti vermiş neyine güveniyor bunlar pil performansı birde clean masterla telefonu temizlerim açık olan programları durdururum bugün 1 günü çıkardı valla telefon bunada şükür ısınma hala aynı aşırı ısınıyor bence note 5i bekle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

ben anlamadım valla adamlar sitesinde 2 gün garanti vermiş neyine güveniyor bunlar pil performansı birde clean masterla telefonu temizlerim açık olan programları durdururum bugün 1 günü çıkardı valla telefon bunada şükür ısınma hala aynı aşırı ısınıyor bence note 5i bekle derim

Hocam clean master falan hikaye onlar telefonu çöpe döndürüyor hiç kurma sil bir telefonun şarjı bayağa gidiyor bence sen akşama kadar elinden düşürmezsen tabi gitmez bana şimdi telefonu niye aldım o zaman diyeceksin ama bende giriyorum instagrama facebooka falan filana ama 1 günden fazla gidiyor ki piyasadaki diğer telefonları düşünecek olursak çok daha iyi bir durum bence.Ama ısınmada haklısın çok ısınıyor burası sıcak değil ama 4k video falan yada kamera özellikleri çok ısındırıyor ki bunlarda ısındıracak şeyler ama çok ısınıyor yinede

• Peki bu butcede onerebileceginiz bir telefon var mi? Z3+ dusunuyordum ama dediklerinizden sonra vazgececdgim sanirim :)

Maalesef Note5 icin butce yeterli degil :)

• valla hocam z2yide elimden düşürmüyordum ama rahatlıkla 1.5 2 günü görüyordu pili üst modelinin mantık olarak daha iyi olması lazım ama işte aceleye geldi tatildeyim die aldım ısınmaya devam ediyor zaten güncelleme gelecekmiş jorney hocam z3 al o zaman bunun kadar ısınmıyordur :)
    Guncelleme ile duzelir mi peki isinma sorunu? Valla Z3+'da beni ceken biseyler var anlamadim :)

• hocam z5 bilgileri doğruysa bekle bence bütçeni zorla bugün şarj iyi gitti ısınma devam ediyor telefon hızı şaşırtıcı derecede süper ısınma sorununu performanstan kasıp düzelteceklerse gerek yok saçma olur
    Butce Z5'e yetmez bro. Isinma durduk yere mi oluyor,oyun oynarken felan mi? Sarj olurken isinma oluyor mu? Ben oyun oynamam fakat gunde 6-7 saat kullanirim telefonu,internette dolanirim whatsapp twitter gibi uygulamarda takilirim. Cok isinmi olur mu?

• şarj olurken bile ısınıyor aktif whatsappta ısınıyor hemen hemen durduk yere ısınıyor gibi birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliss

şarj olurken bile ısınıyor aktif whatsappta ısınıyor hemen hemen durduk yere ısınıyor gibi birşey

Anladim,onermiyorsunuz o vakit. Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin :)

• Z3+ ve z3 arasında kararsız kaldım.Oyun oynamam.Onemli olan su altında su geçirmemesi.Hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam z3 e birşey diyememde bendeki plus su geçirmedi 10 gün boyunca havuzda bol bol resim çektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.