Şimdi Ara

Sony Xperia z2 mi LG G3'mü Almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet telefon almaya karar verdim.Bütçem Zorlarsam bu telefonlara yetiyor.Sizce hangisini tercih edeyim? veya başka önereceğiniz model varmıdır? Kamera konusuna,ısınma ve şarj konusuna her kullanıcı gibi önem veriyorum.

birde şöyle bir sorum olacak z2 mi z3 compact mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 5 Haziran 2015; 1:02:40 >

• Windows NT kullanıcısına yanıt
    Bence Z2 neden diye soracak olursanız. Pil ömrü daha uzun gsmarena verilerine göre, bence bir telefonda pil ömrü uzun olması gerektiğini düşünüyorum. Birde G3'te çatlama sorunu yaşayanlar var ben takıntılı olduğum için tercih etmezdim.
  • z2 çok daha iyi bir cihaz
  • Hocam birde diyorlar sony battı sakın alma mağdur olursun falan kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 28 Mayıs 2015; 23:56:16 >
  • Z2 Tabiki

Onu sacmalayanlar troller sony her turlu kendi fani olduklari markayı satinalirzat acikladi sony mobil piyasadan çekinmiyoruz diyr.

Satilan her 10 telefonun 7simde.sony mercek kullanılıyor nereye batacak sony

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam superwear'ın bahsettiği gibi piyasada Sony mercek var, kamera piyasasında başlarda Sony sanmıyorum batacağını, ayrıca PS4 çıktıktan sonra toparladılar diye haber okudum.
  • Yav kamera G3 daha iyi.Şarj Z2 daha iyi.Ama G3'de çatlama yaşayan çok kullanıcı var.Ama bende olmadı çatlama sorunu.Z2 çok sağlam duruyor yav :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ikisi arasından Z2 tercih ettim batarya hız stabilite kasa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Z2 taraftarı olurdum. İki telefonuda inceleme fırsatım oldu. G3 ekran kalitesi, parlaklık ve görsellik olarak bir tık daha iyi. Bu kabul edilebilir bir gerçek. Bu konuda LG daha iyi işler çıkarıyor. Ancak benim almamam için 2 tane sebebim olurdu. 1-klavyesi gerçekten çok küçük. Küçük ve sıkışık klavye katlanılmaz bir hal alıyor bir süre sonra ve can sıkıcı. İkinci neden ise çatlama sorunu. Çatlama sorunu büyük bir problem. Eğer ki bir sorun hakkında herkes yakınıyorsa bu gerçekten çok büyük bir sorundur ve belli başlı problemler vardır demektir. Kronik bir problem.
  • z2 cok daha stabıl cok daha saglam bır telefon ben dusunmeden z2 alırdım
    İki telefon arasında kaldıysan Z2 daha mantıklı bir seçim olur. Stabilite, batarya, kasa kalitesi olarak daha iyi bir cihaz kesinlikle. G3 batarya olarak felaket diyebilirim. Ayrıca ısınma ve kasada çatlama sorunları var. İki cihazı da kullandım. Z2 almalısın.
  • Görünen o ki hiç g3 taraftarı yok.Yani z2 de karar kılmalıyım.Peki z2 fiyatında veya daha düşük fiyatta her anlamda ondan daha iyi telefon varmı?
    küçük ekran seversen z3compact daha iyidir hem 100 lira felan daha ucuz
    bana sorarsan sony telefonda çok iyi değil şimdi alırız 1 2 seneye güncellemeleri keser sıkıntı yaşarız bende z3c almak istiyorumda 2 3 sene kullanıcam güncellemeleri keser diye korkuyorum oyüzden almıyorum piyasada fiyatına göre en iyi telefon lg g4
  • başka fikri olan varmı ? birde şöyle bir sorum olacak z2 mi z3 compact mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows NT -- 5 Haziran 2015; 1:02:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacquer

Ben Z2 taraftarı olurdum. İki telefonuda inceleme fırsatım oldu. G3 ekran kalitesi, parlaklık ve görsellik olarak bir tık daha iyi. Bu kabul edilebilir bir gerçek. Bu konuda LG daha iyi işler çıkarıyor. Ancak benim almamam için 2 tane sebebim olurdu. 1-klavyesi gerçekten çok küçük. Küçük ve sıkışık klavye katlanılmaz bir hal alıyor bir süre sonra ve can sıkıcı. İkinci neden ise çatlama sorunu. Çatlama sorunu büyük bir problem. Eğer ki bir sorun hakkında herkes yakınıyorsa bu gerçekten çok büyük bir sorundur ve belli başlı problemler vardır demektir. Kronik bir problem.

Play storedan swiftkey klavye indirebilirsiniz ben öyle yaptım hem çok daha kullanışlı hem daha hızlı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows NT

Görünen o ki hiç g3 taraftarı yok.Yani z2 de karar kılmalıyım.Peki z2 fiyatında veya daha düşük fiyatta her anlamda ondan daha iyi telefon varmı?

Bende G3 var kardeş.G3 Z2 arasından bence G3 daha iyi bir seçenek.Z3 deseydin Z3 kesinlikle derdim ama Z2 ekranı kötü köşeli tasarımı kötü vs. SDN'de aynı fikirde sabaha kadar G3 dedi adam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Görünen o ki hiç g3 taraftarı yok.Yani z2 de karar kılmalıyım.Peki z2 fiyatında veya daha düşük fiyatta her anlamda ondan daha iyi telefon varmı?

Bende G3 var kardeş.G3 Z2 arasından bence G3 daha iyi bir seçenek.Z3 deseydin Z3 kesinlikle derdim ama Z2 ekranı kötü köşeli tasarımı kötü vs. SDN'de aynı fikirde sabaha kadar G3 dedi adam.

Hocam peki g3 mü z3 compact mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Save The Day

quote:

Hocam peki g3 mü z3 compact mı ?

Ekran boyutunu sorun etmezseniz kesinlikle Z3 compact.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukkk

Bende ikisi arasından Z2 tercih ettim batarya hız stabilite kasa.

Adamın dibisin usta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.