Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia z den geçerim ben alınası bir cihaz olmuş.
  • Büyük olasılık çıksın da duruma göre bu cihaz cidden 2-3 sene kullanılacak bir cihaz olmuş bakmalıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Tamam o zaman yarın a kadar herkes şikayetini belirtsin Sony Türkiye'den taleplerimiz

-Servis hizmeti veren firmanın kalitesi

-Sony Türkiye fiyatlandırması

-Aksesuar çeşitliliği ve yetersiz tedarik durumları

Benim ana Başlıklarım bunlar.

Bende varım yeter artık. Kıbrıstayım burda z1 1400'e düştü pazarlıkla 1300'e belki alınabilir ancak Türkiye'de ki uçuk fiyatlar ve işini yapamayan Sony Türkiye, Sony Mobile Global'e şikayet edilmeli
  • Maıl kampanyasına bende katılmak isterim malum para kolay kazanılmıyor z1 compact en pahalı mini olma özelliğini taşıyor genelde mini ler normallaerını alamayanlar alabılsın diye üretilen ucuz versıyonlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: se_runtome

Öyle kısmet oldu kardeşim. Darısı yeni çıkacaklara
    Darısı tüm xperia severlere ve sana kardeşim saygılar.

Sağol kardeş,daha güzelleri senin olsun

• Z den beri bu cihazı bekliyordum. Z çok noksanı vardı. Tasarımı sadece ipucu verdi geleceğe dair.
    Z2 alan bir kişi en az 2 yıl bakmaz ardına.Ben kırılana , bozulana kadar kullanacağım nasip olursa.
    Bundan fazlası ancak Z3 de 2K ekran olur o da çok önemli değil.
    Ekran kalitesi ve kamera aldı götürdü beni.Yanlız çok az kamera sample var nette şu an. Tasarımı ise Aston Martin gibi.
  • mail atma işini ne zaman yapıyoruz?
    ana konu mutlaka fiyat olsun kazık atma politikasını kırdırmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Z den beri bu cihazı bekliyordum. Z çok noksanı vardı. Tasarımı sadece ipucu verdi geleceğe dair.
    Z2 alan bir kişi en az 2 yıl bakmaz ardına.Ben kırılana , bozulana kadar kullanacağım nasip olursa.
    Ekran kalitesi ve kamera aldı götürdü beni.Yanlız çok az kamera sample var nette şu an. Tasarımı ise Aston Martin gibi.

Bende bu cihazı almak istiyorum kaç para olursa olsun alacağım fakat tr ye ne zaman gelecek bu cihaz biraz önce hepsısony.com aradım haziranda diyorlar kafaları iyi galıba

• quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

quote:

Z den beri bu cihazı bekliyordum. Z çok noksanı vardı. Tasarımı sadece ipucu verdi geleceğe dair.

Bende bu cihazı almak istiyorum kaç para olursa olsun alacağım fakat tr ye ne zaman gelecek bu cihaz biraz önce hepsısony.com aradım haziranda diyorlar kafaları iyi galıba

14 nisanda gelecek. Sony turkiye genel muduru bayan acikladi. Sony z2 tablet ve m2 haziranda gelecek. Fiyati z1 den ya 50 100 tl daha fazla olacak yada ayni.

Bende z2 yi cok begendim. Lg g2 kullaniyorum. Aslinda 4.4 kitkat ile telefon resmen ucuyor. Ama sony z2 aklimi celmiyor degil. Ciktigi anda almiyacam. Cunku g2 de acele ettim mikrofon skntisi kamera odaklama skntisi ve cekme sorunu vardi. Gerci yazilimla kitkatta cekme sorunu kayboldu. Kamera odaklamasi cok daha iyi. Lakin gece cekiminde hala sknti var. Mikrofon olayida donanimsal

O yuzden acele etmiyecem. Millet alsin yazin ortasinda bakarim yorumlara boyle skntilar yoksa alabilirim. . . Ve bir daha telefon degistirmek istemiyorum. . Cunku sony suan telefonun zirvesi. Bundan daha ust ya 2k ekran 25 megapiksel kamera veya daha hizli islemci ram vs vs. Bundan sonrasina artik gerek yok diye dusunuyorum

• Peki bu 4K video olayi nasil olacak ? 4K TV'si olmayan cogu kisi 4K videolari 1080P cozunurlukte mi izleyecek ? yoksa hic izleyemeyecek mi bile ? Bu ozelliklik biraz kandirmaca gibi olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

quote:

14 nisanda gelecek. Sony turkiye genel muduru bayan acikladi. Sony z2 tablet ve m2 haziranda gelecek. Fiyati z1 den ya 50 100 tl daha fazla olacak yada ayni.

Bende z2 yi cok begendim. Lg g2 kullaniyorum. Aslinda 4.4 kitkat ile telefon resmen ucuyor. Ama sony z2 aklimi celmiyor degil. Ciktigi anda almiyacam. Cunku g2 de acele ettim mikrofon skntisi kamera odaklama skntisi ve cekme sorunu vardi. Gerci yazilimla kitkatta cekme sorunu kayboldu. Kamera odaklamasi cok daha iyi. Lakin gece cekiminde hala sknti var. Mikrofon olayida donanimsal

O yuzden acele etmiyecem. Millet alsin yazin ortasinda bakarim yorumlara boyle skntilar yoksa alabilirim. . . Ve bir daha telefon degistirmek istemiyorum. . Cunku sony suan telefonun zirvesi. Bundan daha ust ya 2k ekran 25 megapiksel kamera veya daha hizli islemci ram vs vs. Bundan sonrasina artik gerek yok diye dusunuyorum

Pekı iphone 5s ile kıyaslayınca ne diyorsunuz 5s alınası bir cıhazmıdır.

• Eğer z1 den 100 tl bile fazla olsa z1 satamaz daha.Keşke fiyatlar daha düşük olabilse o ayrı tartışılacak konu da,madem öyle yapacaklar z1 in fiyatını düşürmeleri lazım

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Lg g2 cikmadan once Z2 cikmadan once hala iphone onerirdim. Lakin suan yazilim olsun hiz olsun ozellik olsun xperia z2 veya lg g2 geride kalmiyor. Lg g2 malzeme kalitesinde gerikalabilir ama z2 suan en guzel telefon. Apple guncelliyor vs onlar bence hikaye kaldi. Lg g2 4.4 kitkatla daha hizli calisiyor. Zaten hizliydi cok daha hizli oldu. Xperia z2 de butun yorumcular hizli diyor

Ama sunu soylemek isterim apple bir zenginllik populerlik vs olayinda hala 1 numara.

Yakin tarihte is adamlarinin geldigi seminere katildim. Gelenlerin 10 da 9 u iphone.

Ama media markta arkadasmla gittik. Iphone ve z1 yanyana duruyordu. Bana dediki iphone sanki eski gibi ekrani kucuk ve kasasi z1 den daha kotu dedi. Ayrica iphone un bataryasi hala 1 gunu cikaramiyor. Bana ilk once 1 gunu cikaran telefon lazim. I

Kisacasi ben z2 disinda telefon dusunmuyorum. Lakin yinede kendiniz karar verin

• Aysun hanım diyor fiyat olarak gene gömeceğiz
  • parsan kullanıcısına yanıt
    bu aysun yıllık yarım milyon para aldığı için 2500'ü 250 yada 25 gibi görüyor

biri bu kadını sıfırlasın benim tercihim değil :D
  • Bunlar halkın içinden yetişip gelen tayfa değil ki . Millet 50 100 liranın hesabını yapıyorlar.

Birisi çıkıp 50 100 lira hesabı yapıyorsa bu telefonu almasın demesin. Ülkemizde çoğu sektör pahalı.

5,20 kuruş benzin yazıyor petrol ofisleri panolarında

Artık araba parası yerine benzin parası biriktirir oldum

z1 in fiyatını yakın bir zamanda aşağı çekerlerse 2000 2100 bandında satabilir diye düşünüyorum.

Daha aşağı bir fiyat beklemiyorum. Aysun Hanımcağızımı dinledikten sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parsan -- 3 Mart 2014; 11:36:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Aysun hanım diyor fiyat olarak gene gömeceğiz

Çıkış tarihi ve fiyatı netlestımı acaba cihaz alma arıfesındeyım 5s ile z2 arasında gidip gelmekten sıkıldımmm bu hanımefendinin videosunu nerden ızleyebılırız mobıldeyım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Aysun hanım diyor fiyat olarak gene gömeceğiz

Çıkış tarihi ve fiyatı netlestımı acaba cihaz alma arıfesındeyım 5s ile z2 arasında gidip gelmekten sıkıldımmm bu hanımefendinin videosunu nerden ızleyebılırız mobıldeyım

1 inci sayfa da var. Zaten pek bir şey demiyor. Nisan ayında çıkacak ikinci olarak fiyat olarak gene aynı şekilde müşterilerimizi çok memnun edeceğiz diyor

• parsan kullanıcısına yanıt
    Telefonu alana türkiye sony yetkilsi hatun ile akşam yemeği hediye.

Bu arada oppo nun 50MP kameralı telefonuna ait resim sızmış. gsmarena'da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 3 Mart 2014; 13:03:07 >
  • JrMaster kullanıcısına yanıt
    Yuksek bir statüde ..biz bir şey yapamayiz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.