Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38.621
Cevap
206
Favori
1.237.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hmmm evet düşüncen gayet mantıklı... Bende hep siyah almisimdir cihazlarımi. Ne bileyim mor pek hoşuma gitmedi benim. Eger karar verirde alacak olursam cihazi heralde yine siyahina kaldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3270 mAh. hell yeah

★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi La Belle Indifference -- 28 Şubat 2014; 8:00:05 >
  • Beyaz alınmaz zaten ya :) erkek adam siyah takılır

Güzel haberler gelmeye devam ediyor

• sony ülkemize çıkan ürünleri maalesef en az 6 ay sonra çıkarıyor.buda diğer firmaların işine yarıyor.yani sony z2 gönderene kadar buna türkiyedeki firmaların açgözlülüğü ve fiyat politikasını eklersek.millet g3 yada s5 almış olacaktır.şimdi bazıları diyebilirki sony den şaşmam diye bulaf eskiden di çünkü sony yüksek fiyata telefon satması kredi kartı sınırlaması ile insanlar kolay kolay telefon almaz alsada aynı özeliğe yakın ve ucuz olanı alır her zaman da telefon değişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

sony ülkemize çıkan ürünleri maalesef en az 6 ay sonra çıkarıyor.buda diğer firmaların işine yarıyor.yani sony z2 gönderene kadar buna türkiyedeki firmaların açgözlülüğü ve fiyat politikasını eklersek.millet g3 yada s5 almış olacaktır.şimdi bazıları diyebilirki sony den şaşmam diye bulaf eskiden di çünkü sony yüksek fiyata telefon satması kredi kartı sınırlaması ile insanlar kolay kolay telefon almaz alsada aynı özeliğe yakın ve ucuz olanı alır her zaman da telefon değişmez

Uzak Doğudan Geliyor :) Olabilir.

• Her durumda batum'da bu cihaz daha erken satışa çıkacak Eğer türkiye fiyatı uçuk rakamlar telaffuz edilirse hiç düşünmeden batum'dan alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Her durumda batum'da bu cihaz daha erken satışa çıkacak Eğer türkiye fiyatı uçuk rakamlar telaffuz edilirse hiç düşünmeden batum'dan alacağım.

Batuma da kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Her durumda batum'da bu cihaz daha erken satışa çıkacak Eğer türkiye fiyatı uçuk rakamlar telaffuz edilirse hiç düşünmeden batum'dan alacağım.

Batuma da kendini

Çok telefon aldırdık oradan bozuldu mu zaten garanti sistemleri yok adamların direk değişiyorlar

tek sıkıntı tekrar kayıt ettiriyorsun. Vergi iadesiyle beraber baya uyguna geliyor. 1305 lira şu an z1 compact orada vergi almadan fiyatı

z1 ise 1400 lira

• JrMaster kullanıcısına yanıt
    Ben singapur'dan işi çözeceğim inşallah..

• z2 ne zaman gelir bize

z1 tanitildiktan bir ay sonra gelmişti
  • Zorla yurt dışına çıkartacaksınız beni :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

Beyaz alınmaz zaten ya :) erkek adam siyah takılır

Güzel haberler gelmeye devam ediyor

Başka türlü olacak gibi değil:)

• hunkar1 kullanıcısına yanıt
    bu karamsarlık nedir :)

daha telefon gelmedi bile
  • z2 resimlerde bile kalite kokuyor gerçeğini sabırsızlıkla bekliyorum sony yaptımı süper yapıyor insanlar bu telefonu kullanmaya kıyamaz
  • hunkar1 kullanıcısına yanıt
    Bende bu sefer Hong Kong dan çözeceğim inşallah :)

• kalite telefonmuş helal sony
  • Phone Arena
    Sony Xperia Z2 display analyzed: large color gamut, excellent color accuracy
    http://www.phonearena.com/news/Sony-Xperia-Z2-display-analyzed-large-color-gamut-excellent-color-accuracy_id53317

Ekran renk durumu ^^

Ankete oy verin lo forumcular ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 28 Şubat 2014; 17:45:54 >

lumia 1020 nin kamerasını ikiye katlamış harikaa
  • RGB renk skalasından daha genişmiş ekran renkleri. Ekranını yediğim

@JrMaster

Yurtdışı alacak olanlar, fiyatlar belli olduğunda alacakları yerlerdeki fiyatları paylaşırsa iyi olur. Singapur, Hong Kong, ABD neresiyse artık.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.